LLLEFTERIS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Επειδη ο εξυπνος που με εκανε ban για δυο μηνες μου εγραψε και την εξης εξυπναδα οτι με στελνει για διακοπες για να φαω καπου τα λεφτα που βγαζω με τον τιμιο ιδρωτα μου δεν μπορει να ξερει οτι εγω δεν εχω δουλεια και προσπαθω εστω και με αυτον τον τροπο να θρεψω δυο μωρα 16 και 3 μηνων γιατι μαλλον τον ταϊζει ο μπαμπας του η τα βρηκε ετοιμα! Θελω οριστικη διαγραφη.Οσο για τον αλλον τον πονηρο τον Narta που ειχε βγαλει post τα θεματα που εχω ξεκινησει και οτι τα περισσοτερα ειναι στις αγγελιες ας εβγαζε και τα post με τα θεματα που ναι μεν δεν εχω ξεκινησει αλλα εχω απαντησει εχω δωσει βοηθεια κλπ κλπ.Θα μπορουσα ολο αυτο να το γραψω καπου αλλου και οχι στις αγγελιες αλλα μονο εδω ειμαι σιγουρος οτι θα το δουν και θα εχω αν οχι σιγουρα την διαγραφη που θελω αλλα μαλλον το μονιμο ban.Υ.Γ. Σιγουρα εδω μεσα δεν εχει μονο μεγαλα παιδια που τα ταϊζει ο μπαμπας τους η τα βρηκαν ετοιμα και για αυτο δεν σταματουν να παιζουν ποτε αλλα εχει και ανθρωπους που τρεχουν ολη μερα για να εξασφαλισουν ενα κουτι γαλα για τα παιδια τους.Αντιο απο τον μικρο εμπορακο που ηθελε να σας φαει τα λεφτα ενω σας τα τρωνε οι μεγαλοι εμποροι εδω μεσα κανονικα.:lock:
grgz Ιούλιος 9, 2011 #2 Ιούλιος 9, 2011 Επειδη ο εξυπνος που με εκανε ban για δυο μηνες μου εγραψε και την εξης εξυπναδα οτι με στελνει για διακοπες για να φαω καπου τα λεφτα που βγαζω με τον τιμιο ιδρωτα μου δεν μπορει να ξερει οτι εγω δεν εχω δουλεια και προσπαθω εστω και με αυτον τον τροπο να θρεψω δυο μωρα 16 και 3 μηνων γιατι μαλλον τον ταϊζει ο μπαμπας του η τα βρηκε ετοιμα! Λευτέρη εγώ που σε γνωρίζω έχω να πω μόνο κρίμα.
Lakisss Ιούλιος 9, 2011 #3 Ιούλιος 9, 2011 Ίσως δέν θα έπρεπε κάν να ποστάρω για πολλούς λόγους, αλλά θα ήθελα να σου πώ κάτι. Δέν σε ξέρω προσωπικά ούτε την συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά ο συγκεκριμένος τρόπος διαμαρτυρίας/αποχώρησης δέν σου προσφέρει τίποτα θεωρώ. Αντιθέτως (ακόμα και αν έχεις δίκιο) δέν αφήνει τις καλύτερες των εντυπώσεων. Προσωπικά δέν θα διάλεγα αυτόν τον τρόπο...θα επικοινωνούσα με τους ενδιαφερόμενους (με pm. ή οτιδήποτε) και θα έλυνα τις όποιες παρεξηγήσεις. Φιλικά. Να 'σαι καλά, αποχωρήσεις ή όχι.
nick-firestorm Ιούλιος 9, 2011 #4 Ιούλιος 9, 2011 Ενταξει, υπαρχουν καποιοι που εκμεταλλευονται τις αγγελιες σιγουρααλλα τοσο Αυστηρο μοντερειτιγκ ειναι απλα απαραδεκτο.
str Ιούλιος 9, 2011 #5 Ιούλιος 9, 2011 Αυτά δεν είναι σοβαρά πράματα κ δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν!!!Και μέσα από την κατηγορία των αγγελιών στο φόρουμ βοηθάς ανθρώπους κ σε βοηθάνε
stathid90 Ιούλιος 9, 2011 #6 Ιούλιος 9, 2011 μου θυμίζεις τον προηγούμενο από σένα που "διαμαρτυρήθηκε" με παρόμοιο τρόπο.. καλά μιλάμε η επιστροφή του.. μεγάαααααααλη κωλοτούμπα..ΥΓ. το 2μηνο ban το έφαγες γιατί αυτό που κάνεις είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. για οτιδήποτε γίνεται εδώ μέσα πρέπει κάποιος admin/mod να λογοδοτεί στις αρχές , είτε σου αρέσει είτε όχι..
jorj103 Ιούλιος 10, 2011 #7 Ιούλιος 10, 2011 Καταρχην Θα επρεπε να εξηγηθει σε όλους μας εδω μέσα τι ακριβώς έγινε για να μπορέσουμε να σχηματίσουμε μια γνώμη και εμείς. Και ΑΝ είναι λαθος να ξέρουμε να μην το κανουμε και εμείς. ΝΟ OFFENCE φίλε Λευτέρη.Εχουμε συνεργαστεί στο παρελθον μεσω αγγελιών και ήσουν αψογος απο την αρχή μεχρι το τέλος. Δεν ξέρω τι ακριβως έγινε. Μακάρι να διευθετηθεί το θέμα.
Godaemon Ιούλιος 10, 2011 #8 Ιούλιος 10, 2011 Φίλε το προσωπικό σου δράμα σεβαστό αλλά καλύτερα κράτα το για σένα ή τουλάxιστον αυτά πες τα με τους αρμόδιους.Επείδη λοιπόν δεν γράφεις κάτι για το τι έγινε αλλά παρόλα αυτά δημοσιοποιείς το thread..εγω εξαρχής σου λέω πως αν έκανες κάτι against the rules πολύ καλά σου κάνανε..Γενικά δεν βλέπω λόγο ύπαρξης αυτού του ποστ και το καλύτερο θα ήτανε να μιλήσεις με τους άμεσα εμπλεκόμενους και μόνο..Καλή συνέχεια..
gio102004 Ιούλιος 10, 2011 #9 Ιούλιος 10, 2011 φιλε λευτερη μιλας εν θερμω. σε παρακαλω να ανακαλεσεις την αποφαση σου να διαγραφεις.να τα βρεις με τους admin και αν θελεις οποιαδηποτε βοηθεια (εκτος απο οικονομικη - ειμαι ανεργος) στειλε πμ. εισαι λσμπιτης κσι πρωτοι εμεις θα σε υποστηριξουμε, λυσε λοιπον τις παρεξηγησεις και μην φτανεις στα ακρα, δεν μπορω να ξερω αν παρεβηκες η οχι κανονες, αν παρεβηκες με τοσο απολυτο τροπο που δικαιολογει μπαν τοσο καιρο οκ καλως επραξαν. σε καμια περιπτωση παντως δεν συμφωνω με τις ειρωνειες των εκαστοτε αντμιν/μοντς (δεν λεω για ολους) ελαχιστοι ομως ειναι κ@λοπαιδα και το παιζουν θεοι, ξαναλεω ελαχιστοι.
jorj103 Ιούλιος 10, 2011 #10 Ιούλιος 10, 2011 Λοιπόν... Επειδη με παραξένευσε το θέμα και ψαχτηκα στο forum να δω τι πραγματικα έγινε...Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...Π.Χ. Πες οτι εγώ ( οπως και πολλα αλλα μελη) έχω στο σπιτι μου μια ντουλάπα γεματη pc parts και αλλα καλουδια και θέλω να τα πουλησω / ανταλλαξω για κατι καλύτερο ή απλα γιατι δεν μας χρειάζονται...Είναι τοοοοοοόσο λάθος να χρησημοποιήσουμε το παράρτημα των αγγελιών για αυτό το λογο?Βασιζομενος λοιπον στην παραπάνω ερώτηση και βασιζόμενος στο post που διάβασα για τον διαπληκτισμο των moderators με τον χρήστη LLLEFTERIS βλέπω οτι αφενός μεν ο LLLEFTERIS είναι λάθος στο οτι μεσα απο μία αγγελία προσπαθησε να λύσει κάποιες απορίες και εκανε ερωτήσεις ( αν καταλαβα σωστα) αλλα αφετέρου δε η συχνότατη δραστηριότητα του στις αγγελίες δεν νομίζω πως εμπίπτει σε παράπτωμα.Δεν νομίζω να είναι δα οτι ο χρηστης εχει ανοιξει ενα " e-shop" και κάνει φθηνες αγορες απο άλλα μελη και στην συνέχεια τα πουλάει σε αλλα μελη με μεγαλυτερη τιμη....Αυτο ναι να είναι κατηγορητεο. Όλα αυτα βεβαια είναι η προσωπικη μου αποψη και σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να κατακρίνω την ποινικη πολιτικη των δημιουργων και συντηρητων αυτου του site.Απλα λέω μήπως " κάνουμε την τρίχα τροιχιά " που λένε και στο χωριό μου. (ΛΑΜΙΑ):hang3:
hayabusa Ιούλιος 10, 2011 #11 Ιούλιος 10, 2011 αν τσεκαρετε και αλλα γνωστα φορουμ θα δειτε οτι ο συγκεκριμενος χρηστης εχει κανει τις αγγελιες επαγγελμα.Αν αυτο δεν ειναι παρεμποριο τοτε τι ειναι; Το οτι σε αλλες σελιδες υπαρχει αλλη νοοτροπια δεν σημαινει τιποτα απολυτως. Απο τη στιγμη που το λαμπ δεν ειναι site αγγελιων οπως εχει πολλες φορες τονιστει απο τους υπευθυνoυς δεν μπορω να καταλαβω προς τι το drama Sent from my A101IT using Tapatalk
LLLEFTERIS Ιούλιος 10, 2011 Author #12 Ιούλιος 10, 2011 Φιλε hayabusa ειπα εγω οτι δεν βαζω αγγελιες η οτι δεν ασχολουμαι με την μεταπωληση?Οχι φυσικα αντιθετα ειπα οτι λογω οτι δεν εχω δουλεια εστω και με αυτον τον ανορθοδοξο τροπο προσπαθω να ταϊσω τα παιδια μου.Δεν με πειραξε οτι ο Λαμπης δεν θελει εμπορους οπως τους λεει γιατι ειμαι σε πολλα site μελλος που δεν εχουν καθολου αγγελιες.Με πειραξε το εξυπνο μηνυμα που μου εστειλε αυτος που με εκανε banΦυσικα εχει ακομα πολλους εμπορους ο Λαμπης ακομα δυστυχως για αυτους δεν ημουν ο μοναδικος.Φιλικα Λευτερης, καλο υπολοιπο Καλοκαιριου να εχετε. :lock:
GeorgeVasil Ιούλιος 10, 2011 #13 Ιούλιος 10, 2011 αν τσεκαρετε και αλλα γνωστα φορουμ θα δειτε οτι ο συγκεκριμενος χρηστης εχει κανει τις αγγελιες επαγγελμα.Αν αυτο δεν ειναι παρεμποριο τοτε τι ειναι; Το οτι σε αλλες σελιδες υπαρχει αλλη νοοτροπια δεν σημαινει τιποτα απολυτως. Απο τη στιγμη που το λαμπ δεν ειναι site αγγελιων οπως εχει πολλες φορες τονιστει απο τους υπευθυνoυς δεν μπορω να καταλαβω προς τι το drama Sent from my A101IT using TapatalkHaya no offence..αλλα υπαρχουν και αλλα ατομα που πουλανε review samples συνεχεια..αυτο δεν ειναι επαγγελμα??παρεμποριο μηπως??Προσωπικα δεν μου πεφτει λογος και το ξερω ..αλλα θα πρεπει να ειμαστε λιγο δικαιοι πιστευω.
jorj103 Ιούλιος 10, 2011 #14 Ιούλιος 10, 2011 Που να εκλεβε και απο τις τσεπες σας.....Εκει να δω τι θα λέγατε...Θέλω όμως να σκεφτεί κάποιος τον εαυτο του με παιδια και χωρις δουλεια σε τέτοιες εποχές και μετα να μιλησει....Η ζωή είναι πολυ ευκολότερη μπροστα σε μια οθόνη υπολογιστη...Γνώμη μου πάντα
fallkniven Ιούλιος 10, 2011 #15 Ιούλιος 10, 2011 αν τσεκαρετε και αλλα γνωστα φορουμ θα δειτε οτι ο συγκεκριμενος χρηστης εχει κανει τις αγγελιες επαγγελμα.Αν αυτο δεν ειναι παρεμποριο τοτε τι ειναι; Το οτι σε αλλες σελιδες υπαρχει αλλη νοοτροπια δεν σημαινει τιποτα απολυτως. Απο τη στιγμη που το λαμπ δεν ειναι site αγγελιων οπως εχει πολλες φορες τονιστει απο τους υπευθυνoυς δεν μπορω να καταλαβω προς τι το drama Sent from my A101IT using Tapatalk μηπως εχετε ακουστα καποιους που καθαριζουν κανα μηνιατικο χαλαρα απο αγγελιες.
tazerom Ιούλιος 10, 2011 #17 Ιούλιος 10, 2011 Θέλω όμως να σκεφτεί κάποιος τον εαυτο του με παιδια και χωρις δουλεια σε τέτοιες εποχές και μετα να μιλησει....Η ζωή είναι πολυ ευκολότερη μπροστα σε μια οθόνη υπολογιστη...Γνώμη μου πάνταΣεβαστή πάντα η γνώμη σου...αλλα να ξέρεις ότι δεν είναι ο μόνος...απλά μερικοί δεν το δημοσιοποιούν...και δεν έχω θεωρώ σωστό να βάζω μπροστά τα παιδιά.....και εγώ έχω δύο παιδιά αλλά ποτέ δεν τα χρησιμοποίησα για να παίξω με τον αγοραστή-πωλητή.Προσωπικά η μόνη ένσταση που έχω είναι για τα παιδιά....Αν το πούλησε αλλού μεγεία του με χαρά του...αν έβγαλε κέρδος μπράβο του....αν το πούλησε σε άλλη τιμη τότε το έκανε επειδή ο άλλος το θεώρησε συμφέρουσα αγορά τότε τίποτα μεμπτό κατα εμε.Ας προλαβαίνες να το αγόραζες και εσύ........Όσο αφορά τα review samples..τι να πως αν σας χαλάει μην τα παίρνετε....τα παιδιά δεν το κρύβουν....το λένε ..έχω ωφεληθεί από τέτοιες αγορές και δεν μέ κρέμασαν.....Σε λίγο μου φαίνεται θα πρέπει να τυπώνουμε και τιμολόγιο για τις μεταπωλήσεις και να απόδιδουμε και ΦΠΑ στο κλεψιμέϊκο το κράτος!
firekiller Ιούλιος 10, 2011 #19 Ιούλιος 10, 2011 όταν κάποιοι γίνονται μέλη πριν 3-4μέρες με κανένα forum post αλλα με 10 post σε αγγελίες κανεις δεν μιλα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.