billpeppas Ιούλιος 18, 2011 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 δηλαδή ντε και καλά πρέπει να δώσω κινητό? Άλλο πάλι και τούτο...Χρησιμοποίησε άλλο e-mail για το google account.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο θες.Εγω έχω το προσωπικό μου ( μην ρωτήσεις πως αν δεν βρίσκεται εύκολα, δεν θυμάμαι τίποτα πάει πολύς καιρός από την εγγραφή μου στο google ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Νοέμβριος 7, 2011 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Ξεκίνησαν οι εταιρικές σελίδες. Για να μπαίνει και το TheLab στο Google+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Νοέμβριος 7, 2011 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Ξεκίνησαν οι εταιρικές σελίδες. Για να μπαίνει και το TheLab στο Google+.Επίσης πολύ καλό είναι το youtube search και η άμεση δημιουργία playlist. Βάλτε όσοι έχετε g+ το όνομα ενός καλλιτέχνη/συγκροτήματος στο youtube search (δεξιά της σελίδας) και δοκιμάστε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Νοέμβριος 8, 2011 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Επίσης πολύ καλό είναι το youtube search και η άμεση δημιουργία playlist. Βάλτε όσοι έχετε g+ το όνομα ενός καλλιτέχνη/συγκροτήματος στο youtube search (δεξιά της σελίδας) και δοκιμάστε το.Δεν έχω google+ (και ούτε πρόκειται να φτιάξω) οπότε δεν μπορώ να το δοκιμάσω, αλλά μάλλον μιλάς για κάτι σαν αυτό :Music Discovery Project - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 8, 2011 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Ξεκίνησαν οι εταιρικές σελίδες. Για να μπαίνει και το TheLab στο Google+.Άντε να μπαίνει το TheLab... Κανείς άλλος μπαίνει...; :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Νοέμβριος 8, 2011 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Δεν έχω google+ (και ούτε πρόκειται να φτιάξω) οπότε δεν μπορώ να το δοκιμάσω, αλλά μάλλον μιλάς για κάτι σαν αυτό :Music Discovery Project - YouTube Ναι πάνω κάτω είναι κάτι σαν αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Νοέμβριος 9, 2011 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Mιας μορφης facebook ειναι δλδ;Εκανα account αλλα δεν εχω κανει κανεναν friend γιατι δεν χρησιμοποιω ουτε yahoo ουτε hotmail.Aπο facebook δεν μπορει να κανει add; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.