Jump to content



Corsair H80+ΨΥΓΕΙΟ(αληθινο)


paynemax

Recommended Posts

ΑΧΧΑΑΧΑΑΧ καλα ο τιτλος απλα δεν υπαρχει.

Μην με παρεξηγησετε παιδες αλλα μου κατεβηκε η ιδεα να βαλω το στοιχειο της Corsair στο ψυγειο , βεβαια αλλο η ιδεα και αλλο η υλοποιηση.:tomato:

Θεωρητικα/Πρακτικα θελω μεγαλυτερα σωληνακια γυρω στο 1 μετρο μου χρειαζεται οχι παραπανω και προφανως μια μεγαλυτερη αντλια για να κυκλοφορει το νερο , τα λεω καλα η καπου το χανω?

Ο μονος λογος που θα το κανω , αν ειναι εφικτο παντα ,ειναι επειδη εχω τον δικο μου προσωπικο χωρο και ειναι στα σχεδια μου ακριβος κατω απο τον παγκο του Η/Υ (εντελως τυχαια)να βαλω ενα μικρο ψυγειακι:beer: και λεω να πεταξω μεσα και το στοιχειο , κλεινουμε τις τρυπες στο ψυγειο με πολυορεθανη και ειμαστε κομπλε.

Εννοειτε οτι μιλαμε παντα για συντηρηση οποτε γυρω στους 7-9C βαθμους και οχι δεν θελω να μου πειτε τι ψυγειακι να παρω "ο επιμενων ελληνικα" PITSOS ! ! !

Link to comment
Share on other sites

[Worklog]Corsair H50 Extreme(Updates 1/27 New Temps) - Overclock.net - Overclocking.net

Μπορείς να κόψεις και να βάλεις άλλα λάστιχα χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο που θα χάσεις την εγγύηση. θα χρειαστείς και ένα τανκ για το νερό.

Κάτι αντίστοιχο υπάρχει στο φορουμ με ψύκτη νερού πατέντα σε υδροψυξη υπολογιστή.

Link to comment
Share on other sites

Βασικα μην το κανεις γιατι το ψυγειο δεν ειναι φτιαγμενο για θερμικα φορτια που μεταβαλλονται και ετσι θα παρεις το μοτερ στο χερι...καλυτερα βαλτο μπροστα στο aircondition

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Παλαιότερα το είχα κάνει αυτό με ένα Zalman Reserator και δούλευε πολύ καλά για μήνες - δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα με το ψυγείο. Όπως λένε πάντως δεν ξέρω αν θα αντέξουν οι ανεμιστήρες την υγρασία οπότε μάλλον θα είσαι πιο σίγουρος αν το έχεις ως passive cooler χωρίς ανεμιστήρες (εκτός αν είναι no frost το ψυγείο οπότε θεωρητικά δεν υπαρχει υγρασία). Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω πάντως δεν ξέρω αν η αντλία της corsair είναι σε θέση να κυκλοφορήσει το νερό σε μεγαλύτερο μήκος σωληνώσεων, πόσο μάλλον σε διαφορά ύψους που έχεις ψυγείο (από κάτω από το γραφείο) και υπολογιστή (πάνω στο γραφείο). Εκτός αν βάλεις το PC στο πάτωμα.

Link to comment
Share on other sites

το ψυγείο που έχεις στο μυαλό σου είναι μικρό, διαφορά εννοείται θα δεις

αυτό που περιγράφεις μπακαλέ είναι ένα chiller, ψύκτης

αλλά αυτό που θα σε κόψει στην πράξη είναι η υγροποίηση που θα έχεις

μετο που θα πέσει η θερμοκρασία του νερού -7 χοντρικά από την θερμοκρασία δωματίου.

αν δεν πέσεις τόσο όλα καλά.

οτ Δτ για να δημιουργηθεί υγροποίηση εννοείται επηρεάζεται και από τη σχετική υγρασία

του δωματίου. όσο πιο ξηρό τόσο πιο πολύ Δτ σου επιτρέπεται να έχεις χωρίς υγροποίηση.

δοκίμασε το χωρίς να κόψεις τα λάστιχα,κάπως...

Link to comment
Share on other sites

Αν δουλέψει passive δεν νομίζω να πέσει τόσο χαμηλά η θερμοκρασία για να έχει υγροποιήσεις κλπ (αν λάβουμε υπόψιν μας και τον μικρό όγκο του ψυγείου της corsair). Βέβαια δοκιμάζοντας θα δει τι και πως.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Υγροποιηση θα εχει οπως και να χει γιατι υπαρχει μεγαλο ΔΤ (όπως) ειπε κ ο Σαγκα

Υπολογισε οτι η περιοχη γυρω (από) το σοκετ και επανω στο μπολ θα εχει θερμοκρασια κοντα στους 50+ και το νερο που θα περναει μεσα (από) το μποκ θαα ειναι <10

Για τον χαβαλε ισως και να εχει πλακα να το δοκιμασει κανεις,αλλα (είναι) σιγουρα προτιμοτερο να βαλλεις (ένα) Τσιλλερ ευθης εξαρχης

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Το έχω δοκιμάσει με custom watercooling και ένα ψυγείο από mini bar. Αντλία Hydor L30, 2πλο ψυγείο με πολύ καλό waterblock στον επεξεργαστή, αλλά οι διαφορές σε θερμοκρασίες ήταν πολύ μικρές. Δεν αξίζει!!!!:wall:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Θα προτιμούσα να πας σε ποιο σίγουρη λύση (καταψύκτης η μονοβάθμιο η όπως αλλιώς το λένε) για να έχεις χαμηλές θερμοκρασίες και σίγουρα πράματα, μόνο που θες μόνωση καλή μη βραχυκυκλώσει τίποτα και τρέχεις. Θα σου πουν οι ποιο ειδικοί στο θέμα, δεν έτυχε να κάνω τέτοιο πράμα αλλά από ότι κατάλαβα θες sub-zero καταστάσεις. Σαν αυτό.

κάνιστρο και υγρό άζωτο η dry ice ίσως να μη σε συμφέρει εκτός αν το θες στιγμιαία να δεις όρια στο OC και να πειραματιστείς αλλά μέχρι εκεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Ωραιοοοοοο και ποσα db βγαζει το μοτερ-κομπρεσσορας μεσα στο κουτι??? :banging::banging: χαχαχαχαχα

Πραγματικά δεν θέλεις να μάθεις..καλυτερα να έχεις 5 delta fans παρά μοτερ να συντονιζει μεσα στο Pc.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Σε ηλικία 26 χρόνων και ενώ έμενα μόνος μου φυσικά, έκανα αυτό πουπεριγράφει ο τίτλος. Χρησιμοποιώντας αλφαδολάστιχο (το βρίσκεις σταχρωματοπωλεία και είναι για οικοδομικές εργασίες) συνέδεσα την υδρόψυξη τουυπολογιστή με μία δυνατή αντλία και αυτή με την σειρά της με το συρτάρι τουψυγείου, στο οποίο συνήθως φυλάσσουμε τα φρούτα. Το PC δούλευε σεκατάσταση ηρεμίας στους 9o C και σε full load στους 18o C. Βέβαιατο ψυγείο που τρύπησα ήταν παλιό και προσωρινό μιας και σύντομα θα αγόραζακαινούριο. Δεν θα το έκανα σε καινούριο εννοείται. Όταν παντρεύτηκα όλα αυτά ταξέχασα. Αν τολμούσα να κάνω κάτι τέτοιο στο καινούριο ψυγείο εκτός από διαζύγιοθα είχα και ένα μεγάλο σημάδι στο κούτελο από το τακούνι της γυναίκας μου …. μου το ξεκαθάρισε!!!!!

post-12275-1416076920,5256_thumb.jpg

post-12275-1416076921,1211_thumb.jpg

post-12275-1416076921,4018_thumb.jpg

post-12275-1416076921,6428_thumb.jpg

post-12275-1416076921,7828_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.