Jump to content



Akasa Pax Mate


Shaman

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Ξέρει κανείς να μου πει κάποιο online shop που να έχει το παραπάνω ηχομονωτικό της Akasa??Φυσικά το έχει η Checkmate αλλά δε θέλω να πάρω δάνειο..... :dots:

Link to comment
Share on other sites

XAXAXAXA. Δεν χρειαζεται ουτε απο καπου αλλου να το παρεις. Πηγαινε σε ενα καταστημα με σιδηρικα-υδραυλικα ή ηχομονωτικα υλικα και ζητα να σου δωσουν ricofon.

Ειναι αυτο που βαζουν στα Studio ηχογραφησεων για ηχομονωση. Μια χαρα θα κανεις την δουλεια σου και με πολυ λιγοτερα λεφτα.

Link to comment
Share on other sites

φίλε μου το είχα πάρει πριν αρκετά χρόνια...

δεν κάνει φοβερή δουλειά να ξέρεις... απλά θαμπώνει λίγο τον θόρυβο... συν ίσως ανεβάσει λίγο τεμπ...

καλύτερα κοίτα σε ρικοφόν από πλευρά κόστους..

Link to comment
Share on other sites

Ρικοφόν με βολεύει καλύτερα γιατί θα πάρω ούτως ή άλλως κάποια κομμάτια για το δωμάτιο με το HiFi..Απλά σκεφτόμουν οτι στο PC το ρικοφόν θα ανεβάζει θερμοκρασία και θα κρατάει και σκόνη!Λέτε να μην το φοβηθώ?’λλη λύση είναι το αντίστοιχο προϊόν της Dynamat που ξέρω ότι είναι πολύ αποτελεσματικό - έχω βάλει αντίστοιχο προϊόν τους στο αμάξι και είναι εξαιρετικό - αλλά μάλλον δύσκολο να το βρω Ελλάδα..

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Shaman

’λλη λύση είναι το αντίστοιχο προϊόν της Dynamat που ξέρω ότι είναι πολύ αποτελεσματικό - έχω βάλει αντίστοιχο προϊόν τους στο αμάξι και είναι εξαιρετικό - αλλά μάλλον δύσκολο να το βρω Ελλάδα..

Γιατί είναι δύσκολο να βρεθεί? Αφού βρήκες και έβγαλες στο αμάξι σου.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί είναι άλλο το προϊόν για τα αυτοκίνητα και άλλο για τους υπολογιστές!!Καλού κακού βέβαια θα κάνω μια ερώτηση στον τύπο που μου έβαλε το ηχοσύστημα στο αμάξι..

Link to comment
Share on other sites

’λλες συχνότητες θέλεις να σου απομονώνει στο αμάξι-στούντιο και άλλες στο pc σου. Για αυτό είναι διαφορετικά και καλό θα ήταν να το τονίσεις όταν θα το ζητήσεις ότι δεν πρόκειται για στούντιο, αλλά για pc.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.