Jump to content



Android App - daily messages


Warlord

Recommended Posts

Καλημερα παιδια.

Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε τον ολο σχεδιασμο/concept για την αναπτυξη ενος android application που οταν μπαινει ο χρηστης θαχει καθε μερα κ 1 διαφορετικο μηνυματακι (με θεματα υγειας)? Η αν υπαρχει καποιο εξιδεικευμενο tool που φτιαχνει αυτο ακριβως το app. Πως πρεπει να ξεκινησω/να ψαχτω? τα Android SDK/Eclipse τα εχω, ομως δεν εχω γνωσεις coding..

Eυχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς γνώσεις προγραμματισμού δεν γίνεται. Το πιό εύκολο είναι java που δίνει τόσα εργαλεία το ίδιο το Android SDK. Όπως τα λες η πιο εύκολη υλοποίηση είναι να κάνεις ένα app που να εμγανίζει μηνύματα που είναι σωσμένα είτε σε ένα αρχείο μέσα στο app είτε (πιο σωστά) στην εσωτερική βάση δεδομένων.

Φάση 2: να παίρνει τα μηνύματα από το Internet.

Γενικά θέλει προγραμματισμό αλλά υπάρχει καλό community γύρω απο το android. Σου προτείνω να αρχισεις από τα tutorial του android SDK.

Καλή τύχη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.