swatoner Νοέμβριος 26, 2012 #781 Νοέμβριος 26, 2012 ....εχω προβλημα με τη χωρητικοτητα του δισκου οπου ειναι εγκατεστημενο το Steam. Δεν εχω χωρο για να εγκαταστησω πχ ενα παιχνιδι κ μετα να το μετακινησω σε αλλο δισκο με το steamtool.Αν απεγκαταστησω το Steam απο τον δισκο αυτο κ το εγκαταστησω σε αλλο θα εχω καποιο προβλημα?Δεν εχω καποιο παιχνιδι εγκατεστημενο τωρα.Κανένα... Εγώ χτές γύρισα απο format και εγκατέστησα απο πάνω το steam στον 2ο δίσκο και μου βρήκε και τα παιχνίδια που είχα ήδη κατεβάσει.
acct Νοέμβριος 26, 2012 #782 Νοέμβριος 26, 2012 ....εχω προβλημα με τη χωρητικοτητα του δισκου οπου ειναι εγκατεστημενο το Steam. Δεν εχω χωρο για να εγκαταστησω πχ ενα παιχνιδι κ μετα να το μετακινησω σε αλλο δισκο με το steamtool.Αν απεγκαταστησω το Steam απο τον δισκο αυτο κ το εγκαταστησω σε αλλο θα εχω καποιο προβλημα?Δεν εχω καποιο παιχνιδι εγκατεστημενο τωρα.The following instructions are a simple way to move your Steam installation along with your games:Browse to the Steam installation folder for the Steam installation you would like to move (C:\Program Files\Steam by default).Delete all of the files and folders except the SteamApps folder and Steam.exeCut and paste the whole Steam folder to the new location, for example: D:\Games\Steam\Launch Steam and log into your account.Steam will briefly update and then you will be logged into your account. For installed games, verify your game cache files and you will be ready to play. All future game content will be downloaded to the new folder
filthy_dwarf Νοέμβριος 26, 2012 #783 Νοέμβριος 26, 2012 copy steamapss και steam.exe εκει που θες να τα βάλειςdelete τα παλιά run exesuccess
lefteriz Νοέμβριος 29, 2012 #787 Νοέμβριος 29, 2012 τραγικά πολλά.... Αν ηταν όλα σε ενα πακέτο 50 ευρώ μπορειιι και να το χτυπούσα.
Nickzzz Νοέμβριος 30, 2012 #788 Νοέμβριος 30, 2012 Εδώ tomb raider 1-2-3 με $10, πάντως.Tomb Raider 1+2+3 for download $9.99 - GOG.com
tragikos Νοέμβριος 30, 2012 Author #789 Νοέμβριος 30, 2012 [MENTION=24949]Nickzzz[/MENTION] ναι αλλά δεν είναι για το Steam
tragikos Δεκέμβριος 3, 2012 Author #790 Δεκέμβριος 3, 2012 Μία "κρυφή" περίοδος εκπτώσεων για τον εορτασμό εισαγωγής του Big Picture στο Steam:Big Picture Release
Tsunami Δεκέμβριος 3, 2012 #791 Δεκέμβριος 3, 2012 Πρέπει να πάρω καινούργιο gamepad.Μια που το δοκίμασα τώρα στο PC φάινεται πολύ ωραίο.Ευκαιρία να συνεχίσω το Magicka που έχω αφήσει.
tragikos Δεκέμβριος 4, 2012 Author #792 Δεκέμβριος 4, 2012 Το big picture είναι απίστευτο. Το δοκίμασα και σε TV και πραγματικά του πάει πολύ. Δεν είχα βέβαια εκτενή επαφή με κάποια κονσόλα ως τώρα, αλλά έχουν διαμορφώσει τόσο καλά το Steam σε αυτό το mode που όλα γίνονται πολύ φυσικά!Ακόμα και το γράψιμο με gamepad έχει πλάκα αν και αργό (υποθέτω είναι θέμα συνήθειας).
Makam Δεκέμβριος 5, 2012 #793 Δεκέμβριος 5, 2012 Μου άρεσε τόσο το Big Picture που σκέφτομαι να πάρω χειριστήριο!
acct Δεκέμβριος 5, 2012 #794 Δεκέμβριος 5, 2012 1. Βγαίνει το Big Picture1α. Οσονούπω θα μπορώ να το αξιοποιήσω :yes2:2. Επιτέλους κερδίζω το Space Marine (καιρός ήταν!)3. Κάποια γλυκυτάτη νεαρά με έχει ζαλίσει να μου πάρει δώρο4. Μπαίνω να ψάξω θέμα για gamepads και πέφτω πάνω σε σένα να ψωνίζεις...Κάποιος προσπαθεί να μου πει κάτι... Τέλος πάντων, έχω διαλέξει 4 πιθανά. Θα τα πούμε αργότερα. :to_pick_ones_nose:
Tsunami Δεκέμβριος 5, 2012 #795 Δεκέμβριος 5, 2012 1. Βγαίνει το Big Picture1α. Οσονούπω θα μπορώ να το αξιοποιήσω :yes2: 2. Επιτέλους κερδίζω το Space Marine (καιρός ήταν!) 3. Κάποια γλυκυτάτη νεαρά με έχει ζαλίσει να μου πάρει δώρο 4. Μπαίνω να ψάξω θέμα για gamepads και πέφτω πάνω σε σένα να ψωνίζεις... Κάποιος προσπαθεί να μου πει κάτι... Τέλος πάντων, έχω διαλέξει 4 πιθανά. Θα τα πούμε αργότερα. :to_pick_ones_nose: Πες στην νεαρά ότι θέλω και εγώ χειριστήριο
Makam Δεκέμβριος 5, 2012 #796 Δεκέμβριος 5, 2012 1. Βγαίνει το Big Picture1α. Οσονούπω θα μπορώ να το αξιοποιήσω :yes2:2. Επιτέλους κερδίζω το Space Marine (καιρός ήταν!)3. Κάποια γλυκυτάτη νεαρά με έχει ζαλίσει να μου πάρει δώρο4. Μπαίνω να ψάξω θέμα για gamepads και πέφτω πάνω σε σένα να ψωνίζεις...Κάποιος προσπαθεί να μου πει κάτι... Τέλος πάντων, έχω διαλέξει 4 πιθανά. Θα τα πούμε αργότερα. :to_pick_ones_nose:Δεν μου λες και μένα τα 4 πιθανά μιας και δεν έχω ιδέα;
acct Δεκέμβριος 5, 2012 #797 Δεκέμβριος 5, 2012 Δεν μου λες και μένα τα 4 πιθανά μιας και δεν έχω ιδέα;Κατά σειρά προτίμησης αυτή τη στιγμή:Logitech Rumble Gamepad F510 (F310 χωρίς rumble, F710 wireless)Microsoft Xbox 360 Controller for Windows (και το σκέτο κάνει)Razer Onza Tournament EditionMicrosoft Xbox 360 Wireless Controller for Windows (το σκέτο δεν κάνει, θέλεις receiver)Προσωπικά έχω απορρίψει διάφορα Thrustmaster, Konig, Mad Catz γιατί όλο και σε κάποιου τα χέρια έμειναν. Γι αυτό ρίχνω 3ο και το Onza που μου άρεσε πολύ, φαίνεται ότι δεν είναι το πιο ανθεκτικό pad. Προφανώς κλίνω προς wired.
filthy_dwarf Δεκέμβριος 5, 2012 #798 Δεκέμβριος 5, 2012 Logitech - ChillStreamείμαι ικανοποιημένος. απλά του λείπει η δόνηση.
astrolabos Δεκέμβριος 5, 2012 #799 Δεκέμβριος 5, 2012 Logitech - ChillStreamείμαι ικανοποιημένος. απλά του λείπει η δόνηση.
Makam Δεκέμβριος 5, 2012 #800 Δεκέμβριος 5, 2012 Άσχετο, τώρα το παρατήρησα[MENTION=1014]Tsunami[/MENTION]Γιατί ξυρίστηκες;
Recommended Posts