panoc Ιούλιος 26, 2018 #3601 Ιούλιος 26, 2018 πριν 9 ώρες, το μέλος Proteas έγραψε: The All-New Steam Chat New friends list, chat, and voice chat features Βρηκε κανεις καποιο τροπο να μην ανοιγει το παραθυρο της friend list καθε φορα που ανοιγει το steam ?
Proteas Ιούλιος 26, 2018 #3602 Ιούλιος 26, 2018 Κοιτα μεσα στον client κατω δεξια chat and friends και μεσα στα settings.
panoc Ιούλιος 26, 2018 #3603 Ιούλιος 26, 2018 πριν 23 λεπτά, το μέλος Proteas έγραψε: Κοιτα μεσα στον client κατω δεξια chat and friends και μεσα στα settings. Δεν εχει τετοια ρυθμιση, η μονη που βρηκα απο τα steam forums (που ολοι διαμαρτυρονται τελικα για αυτη τη βλακεια) ειναι να βαλω τη παραμετρο -nofriendsui. Ελπιζω να μπει ρυθμιση συντομα.
Proteas Ιούλιος 26, 2018 #3604 Ιούλιος 26, 2018 @panoc Κανε μου χαρη και πανε στο Steam/settings/Interface και δες τι εχεις στην δευτερη επιλογη. Αν ειναι Friends γυρνα το σε Library πχ και δες αν στο ξανακανει.
panoc Ιούλιος 26, 2018 #3605 Ιούλιος 26, 2018 πριν 6 ώρες, το μέλος Proteas έγραψε: @panoc Κανε μου χαρη και πανε στο Steam/settings/Interface και δες τι εχεις στην δευτερη επιλογη. Αν ειναι Friends γυρνα το σε Library πχ και δες αν στο ξανακανει. στο Library το εχω παντα αλλα το ξαναεκανε, μαλλιστα αφαιρεσαι και το option που ειχα προσθεσει στο registry .
GeoF1 Αύγουστος 4, 2018 #3606 Αύγουστος 4, 2018 Παιδια καλησπερα Μια ερωτησουλα. Ενδιαφερομαι πχ για ενα παιχνιδι (φ1 2018) Στο steam εχει 55€. Δισκακι αν το παρω πχ απο ενα μαγαζι εδω εχει περιπου 40€ (Σεβαστη διαφορα) dvd rom δεν εχω στο pc Θα μπορεσω να το ενεργοποιησω καπως μεσω steam? (χωρις να βαλω δισκακι στο dvd rom επαναλαμβανω)
inetus3r Αύγουστος 5, 2018 #3607 Αύγουστος 5, 2018 9 hours ago, GeoF1 said: Παιδια καλησπερα Μια ερωτησουλα. Ενδιαφερομαι πχ για ενα παιχνιδι (φ1 2018) Στο steam εχει 55€. Δισκακι αν το παρω πχ απο ενα μαγαζι εδω εχει περιπου 40€ (Σεβαστη διαφορα) dvd rom δεν εχω στο pc Θα μπορεσω να το ενεργοποιησω καπως μεσω steam? (χωρις να βαλω δισκακι στο dvd rom επαναλαμβανω) Καλημέρα, Όταν αγοράζουμε παιγνίδια από μαγαζί, κοι θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε στο Steam, αναζητούμε στο πίσω μέρος της συσκευασίας το λογότυπο του Steam. Αν δεν υπάρχει, τότε η έκδοση αυτή είναι για κάποια άλλη πλατφόρμα, όπως Uplay, Origin, άλλη / ανεξάρτητη. (Το παιγνίδι μπορεί να είναι διαθέσιμο στο Steam, όχι όμως με την έκδοση της συσκευασίας). Αν υπάρχει, τότε η συσκευασία περιέχει και τον κωδικό ενεργοποίησης στο Steam. Κάνεις είσοδο (login) στο Steam με τον λογαριασμό σου και καταχωρείς τον κωδικό. Το παιγνίδι πλέον "δένεται" στον λογαριασμό σου. Στην συνέχεια μπορείς να εγκαταστήσεις το παιγνίδι από την πλατφόρμα του Steam, χωρίς την χρήση του συνοδευτικού CD/DVD. Αν ψάχνεις μόνο την χαμηλότερη τιμή, και δεν σε ενδιαφέρει η συσκευασία, υπάρχει και η λύση των online καταστημάτων (περίπου 30 ευρώ) Αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο από τα καταστήματα αυτά στο παρελθόν, ή δεν έχεις κάποιον να σε καθοδηγήσει, προτίμησε την ασφαλή λύση της συσκευασίας. Σημείωση #1 Το παιγνιδι θα είναι διαθέσιμο στις 24 Αυγούστου. Ακόμα κι αν καταχωρήσεις τον κωδικό σήμερα, δεν θα μπορείς να το εγκαταστήσεις πριν από την ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί. Σημείωση #2 Για όσους αγοράσουν το παιγνίδι πριν την κυκλοφορία του, δίνεται έξτρα υλικό σαν bonus. H έκδοση της προ-παραγγελίας ονομάζεται: F1® 2018 HEADLINE EDITION Η συσκευασία το αναφέρει στο πάνω μέρος της: https://imgur.com/a/aG5uFif 4 1
GeoF1 Αύγουστος 5, 2018 #3608 Αύγουστος 5, 2018 Κατατοπιστικοτατος!! Σε ευχαριστω. Θα θελα να εχω την συσκευασια επειδη εχω συλλογη με τα παιχνιδια της codemasters. Οποτε θα το προπαραγγειλω απο ενα μαγαζι που το παιρνω παντα (ειναι στο σκρουντζ). Λογικα αν παραγγειλω αυτο που δειχνεις στην φωτο θα εχει και τα 2 bonus μονοθεσια!!
inetus3r Αύγουστος 5, 2018 #3609 Αύγουστος 5, 2018 2 hours ago, GeoF1 said: Κατατοπιστικοτατος!! Σε ευχαριστω. Θα θελα να εχω την συσκευασια επειδη εχω συλλογη με τα παιχνιδια της codemasters. Οποτε θα το προπαραγγειλω απο ενα μαγαζι που το παιρνω παντα (ειναι στο σκρουντζ). Λογικα αν παραγγειλω αυτο που δειχνεις στην φωτο θα εχει και τα 2 bonus μονοθεσια!! Αν και δεν έχω δει να κυκλοφορεί κάποια άλλη έκδοση, επικοινώνησε με το μαγαζί και επιβεβαίωσε ότι θα σου στείλουν την έκδοση HEADLINE. Κάτι που δεν ανέφερα παραπάνω και αφορά το CD/DVD της συσκευασίας. Η αρχική εγκατάσταση μπορεί να γίνει από το CD/DVD, αλλά πιθανότατα η έκδοση της συσκευασίας θα χρειάζεται ενημέρωση. Σε μέρη που δεν υπάρχει καλή διασύνδεση στο internet (πχ χωριό, εξοχικό κτλ) ή υπάρχει ογκοχρέωση (3G/4G), εξυπηρετεί η αρχική εγκατάσταση από το CD/DVD. Με την πρώτη σύνδεσή σου στο Steam, το παιγνίδι θα ενημερωθεί, κατεβάζοντας μόνο τις απαραίτητες ενημερώσεις. Γενικά, το σύνολο των παιγνιδιών μπορείς να τo εγκαθιστάς από την πλατφόρμα του Steam, χωρίς να χρειάζεται το CD/DVD. Αυτή είναι η έννοια της πλατφόρμας ψηφιακής διανομής. Ακόμα και για παιγνίδια όπως το Pro Evolution Soccer που το CD/DVD περιέχει το αντίστοιχο τοπικό περιεχόμενο (μενού, εκφωνήσεις), υπάρχει τρόπος να κατεβάσεις τα αρχεία αυτά από το Steam, αλλά με χειροκίνητο τρόπο (υπάρχουν και άλλες πηγές βέβαια, αλλά το θέμα εδώ αφορά το Steam). 1
icy20 Αύγουστος 5, 2018 #3610 Αύγουστος 5, 2018 (edited) On 4/8/2018 at 10:16 ΜΜ, το μέλος GeoF1 έγραψε: Παιδια καλησπερα Μια ερωτησουλα. Ενδιαφερομαι πχ για ενα παιχνιδι (φ1 2018) Στο steam εχει 55€. Δισκακι αν το παρω πχ απο ενα μαγαζι εδω εχει περιπου 40€ (Σεβαστη διαφορα) dvd rom δεν εχω στο pc Θα μπορεσω να το ενεργοποιησω καπως μεσω steam? (χωρις να βαλω δισκακι στο dvd rom επαναλαμβανω) Εγινες...https://www.cdkeys.com/pc/games/f1-2018-headline-edition-pc-steam-cd-key Τωρα ειδα οτι θες και συσκευασια... Εγω δεν δινω σημασια σε τετοια... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 6, 2018 από tragikos αφαιρέθηκε το referral 1 1
GeoF1 Αύγουστος 5, 2018 #3611 Αύγουστος 5, 2018 πριν 54 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε: Εγινες...https://www.cdkeys.com/pc/games/f1-2018-headline-edition-pc-steam-cd-key?mw_aref=8023ef0aa94165947417b567beee956d&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop Τωρα ειδα οτι θες και συσκευασια... Εγω δεν δινω σημασια σε τετοια... Τετοια διαφορα ?Μιλαμε σχεδον μιση τιμη. Ισως το ξανασκεφτω για την συσκευασια
inetus3r Αύγουστος 5, 2018 #3612 Αύγουστος 5, 2018 Η αλήθεια είναι ότι δεν πόσταρα links με referrals 12 hours ago, inetus3r said: Αν ψάχνεις μόνο την χαμηλότερη τιμή, και δεν σε ενδιαφέρει η συσκευασία, υπάρχει και η λύση των online καταστημάτων (περίπου 30 ευρώ) 1
Proteas Αύγουστος 7, 2018 #3613 Αύγουστος 7, 2018 Steam when it's completely idle is using more CPU and GPU Αν και δεν παρατηρησα κατι στο δικο μου pc καλου κακου απενεργοποιησα το GPU acceleration απο τα settings/interface... 1
inetus3r Αύγουστος 8, 2018 #3614 Αύγουστος 8, 2018 13 hours ago, Proteas said: Steam when it's completely idle is using more CPU and GPU Αν και δεν παρατηρησα κατι στο δικο μου pc καλου κακου απενεργοποιησα το GPU acceleration απο τα settings/interface... Άνοιξε το Performance Monitor και μέτρησε το "% Processor Time" για τα processes του Steam. Η εικόνα είναι από VM με Windows 7 Professional 64-bit | 2x Intel Zeon X7460 @2.66 Ghz | 4GB RAM 2
eleozz Αύγουστος 8, 2018 #3615 Αύγουστος 8, 2018 (edited) ρε παιδιά, στα setings σας εμφανίζετε κατηγορία Friends? edit: το μετακινήσενε στο γραναζάκι στο friendlist... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 8, 2018 από eleozz
Proteas Αύγουστος 8, 2018 #3616 Αύγουστος 8, 2018 Οχι, ειναι κατω δεξια στον client πλεον οι φιλοι. 1
Proteas Αύγουστος 22, 2018 #3617 Αύγουστος 22, 2018 Steam for Linux Introducing a new version of Steam Play 4
GeoF1 Αύγουστος 24, 2018 #3618 Αύγουστος 24, 2018 (edited) Παιδες ηρθε σημερα το f1 2018 σε δισκακι τελικα. Το απόγευμα θα το βαλω με το καλο. Ερωτηση Που παταω στο steam για ενεργοποιηση παιχνιδιού? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 24, 2018 από GeoF1
GeoF1 Αύγουστος 24, 2018 #3620 Αύγουστος 24, 2018 Και εκει θα βαλω τον κωδικο που θα βρω στο δισκακι?
Recommended Posts