Jump to content



Αγορα ηχειων 2 ή 2.1 !


BananaTzo

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους,

Προσφατα μετακομισα στο εξωτερικο και ,οπως γινεται πολλες φορες, αφησα κομματια της καρδιας μου πισω. Ενα μικρο κομματακι απο αυτα ηταν τα Logitech Z-4, που οσοι ειχαν θα ξερουν οτι ειχαν πολυ καθαρο,απαλο ηχο καθως και πολυ καλα high και mid. Δεν το κρυβω, ειμαι audiophile και ακουω ολα τα ειδη της μουσικης και κυριως jazz/rock/chill.

Εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε που αγορασα τα Z4 και αναρωτιεμαι εαν εχουν βγει καποια καλυτερα πανω κατω στην ιδια τιμη. Μπορω να διαθεσω μεχρι 80 ευρω κοιταζοντας κυριως για σετ 2 και οχι 2.1, λογω ελλειψης χωρου, αλλα εαν υπαρχει καποιο πολυ καλο συστημα 2.1 τοτε κατι θα βρεθει!

Εμπειρικοι labιτες/labιτισες θελω την γνωμη, κυριως εαν εχετε καποιο αυτα τα συστηματα, ή ακομα και εαν εχετε ακουσει καποιο καλο ή κακο σχολιο για αυτα :

1)[ame=http://www.amazon.co.uk/Creative-Inspire-T10-Multimedia-Speakers/dp/B000WQIKJ0]Creative Gigaworks T10[/ame]

2)[ame=http://www.amazon.co.uk/Creative-Gigaworks-T20-Multimedia-Speakers/dp/B001IZZ2PE/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1317936141&sr=1-1]Creative Gigaworks T20 Series II[/ame]

3)[ame=http://www.amazon.co.uk/Creative-Gigaworks-T40-Multimedia-Speakers/dp/B001IZZ2PO/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1317936218&sr=1-1]Creative Gigaworks T40 Series II[/ame]

4)[ame=http://www.amazon.co.uk/Logitech-Z313-Speaker-System-Black/dp/B003L92O5Q]Logitech Z313[/ame]

5)[ame=http://www.amazon.co.uk/Logitech-OEM-S220-Speaker-Black/dp/B000QWFI9A/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1317936344&sr=1-1]Logitech S220[/ame]

Καθε γνωμη κ αποψη ειναι ευπροσδεκτη,σας ευχαριστω! :)

ΥΓ: Δεν ξερω γιατι βγηκαν ετσι τα link, εαν το δει καποιος admin παρακαλω να το διορθωσει καθως δεν ξερω πως να τα φτιαξω !

Link to comment
Share on other sites

επειδη εισαι μουσικοφιλος, μηπως σε βολευαν καλυτερα τα μονιτορ ηχεια?

κατι σαν αυτο... Ηλεκτρονικό κατάστημα ήχου :: - Προϊόν ?

και το μονο σιγουρο, για μενα, ειναι οτι τα S220 τα βγαζεις απο τη λιστα σου..!!!

κοιτα και τα Edifier εχουν πολυ καλο ηχο!! επισης ψαξε αυτα

http://www.skroutz.gr/s/315395/Logitech-Speaker-System-Z323.html

http://www.msystems.gr/index.php?category=2410&product=12892

Link to comment
Share on other sites

μην θεωρούμε ότι ενα monitor ηχείο είναι πάντα καλό. Σοβαρά monitor μπορεί να φέρουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που περιμένεις να ακούσεις.

Αφού σ'αρεσει να ακούς μουσική βάλε μερικά λεφτά στην άκρη σιγά σιγά και άκου παράλληλα σε κάποιο κατάστημα μερικά ηχεία βάσης να έχεις μια γεύση. μην χαλάς λεφτά στα ίδια και στα ίδια ηχεία για pc με τον παγωμένο ήχο.

Link to comment
Share on other sites

Για να πω την αληθεια τα ηχεια θα τα συνδεσω σε laptop με onboard καρτα ηχου οποτε οσο καλα και να ειναι τα ηχεια μετα απο καποιο σημειο πολυ απλα δεν θα υπαρχει διαφορα. Εκτος απο αυτο οσο και εαν το θελω δεν μπορω να διαθεσω περισσοτερα λεφτα πανω σε αυτο το θεμα.

Για την ωρα κοιταω στα Creative Gigaworks Τ20/Τ40, καθως φαινονται αρκετα καλα.

Link to comment
Share on other sites

Αν θες κάτι πιο τυποποιημένο, πάρε τα Logitech Z520.

περίπου 50-60Ε βγαίνουν.

Είναι απλά 2.0 και για ηχεία υπολογιστή είναι πολύ καλά, απο πείρας το λέω.

Αλλά μόνο για μουσική. Δεν λέμε να βάλεις πάνω τίποτα να κάνεις μίξεις και προγράμματα cubase Κλπ...

Αλλά να ξέρεις πως αν δώσεις κάτι παραπάνω για monitor ηχεία,

αξίζει τα λεφτά. Πήγαινε σε behringer για παράδειγμα. Η κάτι παρόμοιο σε λεφτά.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για τα σχολια σας παιδια. Ειμαι αναμεσα στα Creative Gigaworks T20 και τα Logitech Z520. Επισης, κοντα στην ιδια τιμη υπαρχουν και τα Behringer Monitor MS16. Ολα φαινονται πολυ καλα, αλλα αμα δεν τα ακουσεις απο κοντα δεν μπορεις να καταλαβεις διαφορα. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου όχι monitor, κρίμα θα είναι... Και τα ηχεία θα χαραμίζονται γιατί δε θα κάνουν αυτό για το οποίο φιτάχτηκαν και εσύ δε θα ακούς αυτό που "πρέπει".

Όσο για logitech και creative... Εκεί στα ξένα δε βρίσκεις Edifier; Λένε τα καλύτερα σε σύγκριση με αντίστοιχα logi και creative.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ όταν ήμουν στη αγορά για ηχεία είχα πάει σε 1 μαγαζί εδώ στην ρουμνία και είχανε και τα edfier συγκεκριμένα αυτα: Google Images και τα logitech z5500 τα δοκίμασα και τα 2 καλύτερο ήχο τα logi και ειδικά στο boost το πήγαμε μεχρί 10 είχε πιο καθαρό ήχο από τα edifer τώρα τι να σας πω τα λεφτά δικά σας

Link to comment
Share on other sites

Edifier S730 αγορασετα και δε προκειτε να το μετανιωσεις. εγω ο μονος λογος που τα αλλαξα ηταν οτι ηθελα 5.1 για ταινιες και games και γιαυτο πειρα τα z5500

Έπεσαν κάτω από τα 100€; Δώσε link!

Link to comment
Share on other sites

Τα Edifier φαινονται πολυ ωραια αν και η τιμη τους (265) ξεφευγει λιγο. Για να μην πω για το subwoofer που ειναι σαν μπαουλακι και ειμαι σιγουρος οτι εαν βαλω στο full θα ξεκολανε οι σοβαδες απτο ταβανι. Ηχεια για το pc θελω που να ακουγονται ομορφα και ωραια, οχι τοσο ψαγμενα πραματα! :p

Οποτε ευχαριστω για την συμβουλη αλλα δεν ειχα κατι τετοιο στο νου μου. Απο την αλλη ειδα τα Edifier R1600Τ στα 70! Μηπως τα εχει κανεις?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εγώ θα προσπαθούσα αν βρω μεταχειρισμένα τα T40. Είναι πολύ καλά ηχεία γι αυτό που τα θέλεις και όμορφα απλώς η τιμή τους είναι πολύ τσιμπημένη για καινούρια...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.