pantelos Posted October 17, 2011 #1 Share Posted October 17, 2011 λοιπον γεια σας παιδεια θα ηθελα να σας αναφερω το προβλημα μου...λοιπον ολα αρχισαν οταν σε ενα game στο lol επαιζα και αρχισε να μου την μπαινει ενας τυπος λεγονατς οτι θα μου κολλησει ιο στο pc....τι να κανω...του την εμπαινα και εγω χωρις να τον πιστευω...(εδω να αναφερω οτι δν ειχα το antivirus γιατι ηταν ληγμενο..)ετσι λοιπον μετα απο λιγα λεπτα κλινει το pc...το ανοιγω αλλα τπτ... φορτωνει windows και μετα απλα μαυριζει η οθονη τιποτα..κανω φορματ βαζω παλι τα 7 (δοκιμασα ολες τις εκδοσεις ulti-home-proκαι 32 και 64 εβω εχει 3 GB μνημη) αλλα παλι τιποτα..αυτο που κανει ειναι να πεταει μια μπλε οθονη αμεσως αφου φορτωει τα windows λεγονατς για error nvlddmkm.sys και μετα παλι απο reboot το ιδιο...να πω ακομα οτι και σε ασφαλη λειτουργεια φωρτονει κανονικα αλλα εκει που λεει οτι τα windows εκκινουν υπιρεσειες πεταει error οτι τα windows ειναι αδυνατο να κανου κατι ( δν θυμαμαι ακριβως...)συγγνωμη εαν σας κουρασα...ευχαριστω προκαταβολικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Posted October 17, 2011 #2 Share Posted October 17, 2011 Καταρχας δεν υπαρχει περιπτωση να εκανε κατι ο τυπος απο το lol και να κολησεις ιο απο εκει (εκτος αν ειναι ο super-wow hacker που μπορει να hackαρει τους παντες και τα παντα, και εσενα μαζι) Απ' οτι εψαξα, κατι γινεται με τους nVidia drivers. Δοκιμασε τους τελευταιους drivers, αν ακομα χρησιμοποιεις καποια παλιοτερη εκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Posted October 17, 2011 Author #3 Share Posted October 17, 2011 δν ξερω τι να πω...παντος δεν με αφηνει να μπω ΚΑΘΟΛΟΥ στα windows...παιζει να ειναι dead η gpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Posted October 17, 2011 #4 Share Posted October 17, 2011 Αν ηταν dead η gpu δεν θα αναβε καθολου η οθονη (99% θα ελεγε no signal). Anyway, μπορεις να την δοκιμασεις σε αλλο pc για να σιγουρευτουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Posted October 17, 2011 #5 Share Posted October 17, 2011 Για πρόβλημα της κάρτας γραφηκών μου κάνει πάντως εμένα!Σαν να πεθαίνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Posted October 17, 2011 #6 Share Posted October 17, 2011 safe mode σε βάζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Posted October 17, 2011 Author #7 Share Posted October 17, 2011 [MENTION=17766]Telumetar[/MENTION] οχι :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Posted October 18, 2011 #8 Share Posted October 18, 2011 βγαλε απτην Pci την κάρτα γραφικών. ξεκίνα τον υπολογιστή. πες μας αν κάνει κάποιο ήχο κατα την έναρξη. εν συνεχεία βάλε μια άλλη κάρτα γραφικών και δες αν μπαίνει στα windows . δε νομιζω να εχει σχεση αλλα κάνε το για να κλείνεις σενάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts