Jump to content



αυτη η μπλε οθονη...


pantelos

Recommended Posts

λοιπον γεια σας παιδεια θα ηθελα να σας αναφερω το προβλημα μου...

λοιπον ολα αρχισαν οταν σε ενα game στο lol επαιζα και αρχισε να μου την μπαινει ενας τυπος λεγονατς οτι θα μου κολλησει ιο στο pc....τι να κανω...του την εμπαινα και εγω χωρις να τον πιστευω...(εδω να αναφερω οτι δν ειχα το antivirus γιατι ηταν ληγμενο..)ετσι λοιπον μετα απο λιγα λεπτα κλινει το pc...το ανοιγω αλλα τπτ... φορτωνει windows και μετα απλα μαυριζει η οθονη τιποτα..κανω φορματ βαζω παλι τα 7 (δοκιμασα ολες τις εκδοσεις ulti-home-proκαι 32 και 64 εβω εχει 3 GB μνημη) αλλα παλι τιποτα..αυτο που κανει ειναι να πεταει μια μπλε οθονη αμεσως αφου φορτωει τα windows λεγονατς για error nvlddmkm.sys και μετα παλι απο reboot το ιδιο...να πω ακομα οτι και σε ασφαλη λειτουργεια φωρτονει κανονικα αλλα εκει που λεει οτι τα windows εκκινουν υπιρεσειες πεταει error οτι τα windows ειναι αδυνατο να κανου κατι ( δν θυμαμαι ακριβως...)

συγγνωμη εαν σας κουρασα...ευχαριστω προκαταβολικα..

Link to comment
Share on other sites

Καταρχας δεν υπαρχει περιπτωση να εκανε κατι ο τυπος απο το lol και να κολησεις ιο απο εκει (εκτος αν ειναι ο super-wow hacker που μπορει να hackαρει τους παντες και τα παντα, και εσενα μαζι:)) Απ' οτι εψαξα, κατι γινεται με τους nVidia drivers. Δοκιμασε τους τελευταιους drivers, αν ακομα χρησιμοποιεις καποια παλιοτερη εκδοση.

Link to comment
Share on other sites

βγαλε απτην Pci την κάρτα γραφικών. ξεκίνα τον υπολογιστή. πες μας αν κάνει κάποιο ήχο κατα την έναρξη.

εν συνεχεία βάλε μια άλλη κάρτα γραφικών και δες αν μπαίνει στα windows . δε νομιζω να εχει σχεση αλλα κάνε το για να κλείνεις σενάρια

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.