Κωστάκης Ιανουάριος 25, 2012 #3722 Ιανουάριος 25, 2012 ακομα ενα περιστατικο μητρικης που παραδοθηκε στο καταστημα αγορας της σε αψογη καταστασηαλλα με λειτουργικο προβλημακαι σημερα ενημερωθηκα οτι η επισημη θεση της Oktabit ειναι...guess what?στραβωμενα πινακια!!!οι τυποι δεν παιζονται τελικαπιστευω οτι εχουν παρει γραμμη και το εχουν παραχ3σειτη μητρικη την ειδαν 3 ατομα στο εργαστηριο μου και ηταν οκμπηκε και το προστατευτικο καπακι και συσκευαστηκε κανονικατην παρελαβε το καταστημα και ηταν ακομα οκαλλα στις δικες τους εγκαταστασεις ως δια μαγειας, τα πινακια στραβωνουν αυτοβουλωςτο επομενο RMA που θα τους στειλω θα εχει επικαλυψη ενεργου ανθρακα δωρακι για τον τεχνικο που θα την αναλαβειΈλα τώρα που σου έκανε εντύπωση... ο πρώτος είσαι που του το πλασάρουν η ο τελευταίος :/
Nephiλiμ Ιανουάριος 25, 2012 #3723 Ιανουάριος 25, 2012 Θα παω να παρω MACRO φακο να τραβαω uber close up photos τα πινακια με ενα χαρτακι διπλα με τα στοιχεια της mobo θα την δειχνω στον "service boy" να το ελεγχει να υπογραφει ενα κωλοχαρτο που να λεει οτι τα παρελαβε ΟΚ.Ε δεν γινεται δουλεια ετσι....Nα κανω θεμα να πουμε τον πονο μας εκει?
NoDsl Ιανουάριος 25, 2012 #3724 Ιανουάριος 25, 2012 Και έλεγα να πάω στο μορφωτικό σύλλογο...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=IelPNwvLQcs]kizomba- N[/ame]
greekfragma Ιανουάριος 26, 2012 #3725 Ιανουάριος 26, 2012 μ αυτά και μ αυτά πάλι 6 το πρωί πήγε......ντεμν ιτ :fist:
Chosen Ιανουάριος 26, 2012 #3727 Ιανουάριος 26, 2012 Κάτσε να κάνετε παιδάκια και να αρχίσουν να αρρωσταίνουν, να δείτε πόσο τραβάει το ξενύχτι...
SirDiman Ιανουάριος 26, 2012 #3728 Ιανουάριος 26, 2012 5,3 ριχτερ σεισμος με ξυπνησε κανα 15λεπτο πριν, μια χαρα -.-
Wizard! Ιανουάριος 26, 2012 #3729 Ιανουάριος 26, 2012 5,3 ριχτερ σεισμος με ξυπνησε κανα 15λεπτο πριν, μια χαρα -.-Earthquake - Magnitude 5.2 - DODECANESE ISLANDS, GREECE - 2012 January 26, 04:24 UTC
Wizard! Ιανουάριος 26, 2012 #3731 Ιανουάριος 26, 2012 I'm in love (with a fairytale)...Έτσι μου έρχεται να αρχίσω να δουλεύω πάλι νύχτα... απίστευτα εύκολη η δουλειά των σημερινών DJs...
Κοπρίτης Ιανουάριος 26, 2012 #3732 Ιανουάριος 26, 2012 Να τους βάζεις να την ελέγχουν επί τόπου.Αν αρνηθούν, κάλεσε την αστυνομία να καταγράψει το συμβάν και εξήγησέ τους ότι γίνεται συχνά.στα πιο πολλα καταστηματα πραγματι ελεγχουν επι τοπου κατα την παραλαβηστην συγκεκριμενη περιπτωση την μητρικη παρεδωσε ο ιδιος ο αγοραστηςο οποιος εχει πολυ μικρη εμπειρια στο θεμα rmaκι ετσι δεν σκεφτηκε να ζητησει επιτοπου οπτικο ελεγχο.κατι το οποιο βεβαια ειναι υποχρεωση του καταστηματος εφοσον παραλαμβανει εξαρτημα προς επιστροφηαλλα αλλο θεμα αυτο....Έλα τώρα που σου έκανε εντύπωση... ο πρώτος είσαι που του το πλασάρουν η ο τελευταίος :/μα ακριβως επειδη παλιοτερα συνεβαινε συχνα στα multi ειχαμε φτασει στο σημειο να τραβαμε φωτο και να τις βαζουμε μαζι στα πακεταειτε για να προλαβουμε πονηριες αντιπροσωπειων ειτε τσαπατσουλιες courierειχα γενικα το νου μου στο θεμα αυτο.το τελευταιο διαστημα δεν ειχε πεσει κατι στην αντιληψη μου και λεω "θα επεσε χερι και θα το εκοψαν"αλλα να που αποδειχθηκα λαθοςΘα παω να παρω MACRO φακο να τραβαω uber close up photos τα πινακια με ενα χαρτακι διπλα με τα στοιχεια της mobo θα την δειχνω στον "service boy" να το ελεγχει να υπογραφει ενα κωλοχαρτο που να λεει οτι τα παρελαβε ΟΚ.Ε δεν γινεται δουλεια ετσι....Nα κανω θεμα να πουμε τον πονο μας εκει?Ρε Λεό και να κανουμε θεμα, τι θα καταλαβουμε?θα ιδρωσει κανενος το αυτι?το πολυ πολυ να το κανουμε σαν συμβουλευτικο μεσο προς ανυποψιαστους πελατεςνα ξερουν οτι συμβαινουν κι αυτακαι να περνουν τα μετρα τους προκαταβολικα....εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις παλιοτεραπαιδιων που δυστυχως μη γνωριζοντας αλλη εναλλακτικη, δεχτηκαν την δικαιολογια αυτη και κατεφυγαν σε εκ νεου αγοραπραγμα που σημαινει οτι παντα σε καποια μεριδα του κοινου το κολπο θα πιασεικαι προφανως γι'αυτο συμφερει να εξακολουθουν να το κανουν
astrolabos Ιανουάριος 26, 2012 #3733 Ιανουάριος 26, 2012 Να κάνετε θέμα για να μείνει και για το μέλλον. Αν το συζητήσετε εδώ, θα χαθεί στο σμήνος του offtopic. Κρίμα δεν είναι;
YDinopoulos Ιανουάριος 26, 2012 #3734 Ιανουάριος 26, 2012 Φακ φακ φακ φακ !!! Καηκε το Triplehead2Go μου και η Matrox θελει 180+40 USD για επισκευη Παλι καλα που το ebay εχει μερικα !!!
PetrosD Ιανουάριος 26, 2012 #3735 Ιανουάριος 26, 2012 Έφυγε χτες με άδεια η συνάδελφος που δουλεύουμε στο ίδιο γραφείο και θα είμαι 3 μέρες μόνος, από χτες. :fist:Άντε να έρθει η Δευτέρα!
astrolabos Ιανουάριος 26, 2012 #3736 Ιανουάριος 26, 2012 Έφυγε χτες με άδεια η συνάδελφος που δουλεύουμε στο ίδιο γραφείο και θα είμαι 3 μέρες μόνος, από χτες. :fist:Άντε να έρθει η Δευτέρα![ame=http://www.youtube.com/watch?v=YV4RyZ1kwi0]16. Kai Me Pianoun Ta Klamata - Stamaths Gonidhs - YouTube[/ame]
greekfragma Ιανουάριος 26, 2012 #3738 Ιανουάριος 26, 2012 κάτσε ρε Αντώνη.....και αν η συνάδελφος είναι τρελό μανουλο-μάνουλο?
FANISTELROOY Ιανουάριος 26, 2012 #3739 Ιανουάριος 26, 2012 Απο σημερα αρχισε παλι ο Chrome να κανει download οταν παταω σε ενα λινκ στο TheLab. To εκανε και πριν κανα δυο χρονια παλι στο Lab. Ειναι θεμα του Chrome μου ή του Λαμπη;
astrolabos Ιανουάριος 26, 2012 #3740 Ιανουάριος 26, 2012 το ρωτάς στο ποθ, ενώ έχουμε ολόκληρη θεματάρα πιο δίπλα;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.