Pokemon640 Μάρτιος 17, 2012 #5581 Μάρτιος 17, 2012 ΤΟ ΜΙΣΩ ΤΟ ΜΙΣΩ ΤΟ ΜΙΣΩ. Το καινούριο YAHOO είναι ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΩΝ. ΒΛΑΚΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ...ουφ τα είπα και ηρέμησα. από που ακριβώς μπήκες; εγώ μπαίνω από εδώ, αλλά έχει και αυτό.Yahoo? What's that?στάνταρ είσαι κάτω των 18 για λες κάτι τέτοιο
Lakisss Μάρτιος 17, 2012 #5582 Μάρτιος 17, 2012 Φοβερή μέρα....ζηλεύω όσους δεν δουλεύουν σήμερα! Μακάρι να μπορούσα να βόλταρα στο ήλιο τώρα...
magicman Μάρτιος 17, 2012 #5584 Μάρτιος 17, 2012 και δω καλα το παει.. αντε να δουμε λιακαδα..μπουχτισαμε τοσο καιρο!
papajim Μάρτιος 17, 2012 #5586 Μάρτιος 17, 2012 Φοβερή μέρα....ζηλεύω όσους δεν δουλεύουν σήμερα!Μακάρι να μπορούσα να βόλταρα στο ήλιο τώρα...
ARMAGEDDON Μάρτιος 17, 2012 #5587 Μάρτιος 17, 2012 Μπακλαβά :shout::shout:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=uKqbuaVxCmg&feature=uploademail]Tha Sou Paro Baklava Official Music Video - YouTube[/ame]
SirDiman Μάρτιος 17, 2012 #5588 Μάρτιος 17, 2012 Εκτος απο το φυσικό/χειροποίητο χυμό για βιταμίνες και λοιπα θρεπτικά στοιχεία υπάρχει καποια έτοιμη λύση? (σκυλοβαριεμαι να στύβω -καθαρίζω φρουτα φοιτητής γαρ ) Amita motion λεει τιποτα ?:hang3:
papajim Μάρτιος 17, 2012 #5589 Μάρτιος 17, 2012 Μπα οτιδήποτε άλλο χάνει σε βιταμίνες.Συνέχισε να ξεφλουδίζεις !!!
vic Μάρτιος 17, 2012 #5590 Μάρτιος 17, 2012 Συνέχισε να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου στυμμένη πορτοκαλάδα SirDiman. Γιατί η Orange σου προσφέρει Γρήγορο ΣτύψιμοΣε περισσότερα σημεία από τα άλλα φρούτα στο σπίτι σου*Το πλαίσιο κάλυψης στυψίματος αντιστοιχεί στο 95% του εμβαδού του σπιτιού.
billpeppas Μάρτιος 17, 2012 #5591 Μάρτιος 17, 2012 Εκτος απο το φυσικό/χειροποίητο χυμό για βιταμίνες και λοιπα θρεπτικά στοιχεία υπάρχει καποια έτοιμη λύση? (σκυλοβαριεμαι να στύβω -καθαρίζω φρουτα φοιτητής γαρ )Amita motion λεει τιποτα ?:hang3: Ρε νιούφη ( noob ), πας σε καφετέρια και ζητάς mix φυσικού χυμού. Case closed, νο καθάρισμα, νο στύψιμο Παραγγέλνεις και μια βάφλα με παγωτό cream 'n' cookies, μπόλικες φράουλες, σαντιγύ και σιρόπι σοκολάτα, το κατασπαράζεις. Κόβεις και μια βόλτα από το σουβλατζίδικο, κατεβάζεις 3-4 πιτόγυρα ( κοτόπουλο αν είσαι της υγ. διατροφής ) και όλα καλά, όλα ανθηρά για απόψε
SirDiman Μάρτιος 17, 2012 #5592 Μάρτιος 17, 2012 Ρε νιούφη ( noob ), πας σε καφετέρια και ζητάς mix φυσικού χυμού.Case closed, νο καθάρισμα, νο στύψιμο Παραγγέλνεις και μια βάφλα με παγωτό cream 'n' cookies, μπόλικες φράουλες, σαντιγύ και σιρόπι σοκολάτα, το κατασπαράζεις. Κόβεις και μια βόλτα από το σουβλατζίδικο, κατεβάζεις 3-4 πιτόγυρα ( κοτόπουλο αν είσαι της υγ. διατροφής ) και όλα καλά, όλα ανθηρά για απόψε Αμα ήξερες ποσο μακαρόνι,ρυζι,πατατα εχει πέσει την τελευταία εβδομάδα...θα καταλήξω να βλέπω τα ραδίκια ανάποδα!:hang3: Πιτογυρο παλι για κανα μηνα δεν θα αγγίξω ελπίζω, υγειηνη διατροφή Δηλαδή η αμιτα/κλπ δεν εχει τιποτα θρεπτικό μεσα? τσακωνα σου εχω δουλεια...
bezdim Μάρτιος 17, 2012 #5593 Μάρτιος 17, 2012 εεε χρήστο θέλω να ξεστοκάρω κάτι βιταμίνες echinacea που έχω.άμα θες σου κάνω και δόσεις, νο προμπλέμο
jiohkor3 Μάρτιος 17, 2012 #5594 Μάρτιος 17, 2012 Πολυ ζαχαρη λιγο βιταμινα οι αγοραστοι χυμοι.Κρεας γαλα απο τα βαρεια και φρουτα χορτα απο τα ελαφρυα εχουν βιταμινααα
billpeppas Μάρτιος 17, 2012 #5595 Μάρτιος 17, 2012 Αμα ήξερες ποσο μακαρόνι,ρυζι,πατατα εχει πέσει την τελευταία εβδομάδα...θα καταλήξω να βλέπω τα ραδίκια ανάποδα!:hang3:Πιτογυρο παλι για κανα μηνα δεν θα αγγίξω ελπίζω, υγειηνη διατροφή Δηλαδή η αμιτα/κλπ δεν εχει τιποτα θρεπτικό μεσα? τσακωνα σου εχω δουλεια... Μην φοβάσαι, τόνους μακαρονιού καταναλώνω και εγω εβδομαδιαίως αρκετά χρόνια τώρα, μια χαρά την βγάζω Πάνω κάτω αυτή είναι και η "δίαιτα" μου αυτόν τον καιρό. Μακαρόνια, ρύζι με μοσχάρι/μπιφτέκια/σουτζουκάκια, πατάτες φούρνου/τηγανιτές/πουρέ με χοιρινή/μοσχαρίσια μπριζόλα, καλαμάκια κοτόπουλο. Θέλω πιτόγυρο τώραααα! Damn it.
papajim Μάρτιος 17, 2012 #5596 Μάρτιος 17, 2012 Δηλαδή η αμιτα/κλπ δεν εχει τιποτα θρεπτικό μεσα? τσακωνα σου εχω δουλεια... Προφανώς και έχει, αλλά δε συγκρίνετε με το φρέσκο...
uNick Μάρτιος 17, 2012 #5600 Μάρτιος 17, 2012 ζηταω επισημα, δικαιωματα απο τους owner και τους admin ωστε να μπορω να κανω thumbs up στον εαυτο μου... πραγματικα τα comment που κανω ειναι απιστευτα και ειναι κριμα να ειναι -1 likes..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.