Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

1η μερα στη δουλεια μετα απο διακοπες...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ να εχουμε και καλη προσαρμογη :)

The time has almost come.

Αυριο πρωι σας παρατάω όλους και πάω Ολλανδία για master και ελπίζω λίγο καλύτερη ζωή.

Σήμερα τελευταίες λεπτομέρειες, πακετάρισμα PC και βαλίτσα..

κάποιος να πάει στο πλαίσιο και να τους πει να πάνε να πνιγούν. Ακούς εκεί να μου έρχεται e-mail "Ok, γύρισες. Και τώρα τι;". Σιχτίρια που κατέβασα πρωινιάτικα...

κάποιος να πάει στο πλαίσιο και να τους πει να πάνε να πνιγούν. Ακούς εκεί να μου έρχεται e-mail "Ok, γύρισες. Και τώρα τι;". Σιχτίρια που κατέβασα πρωινιάτικα...

:rofl:

Η μετα-διακοπευτική μελαγχολία καταπολεμάται μόνο με προϊόντα Turbo-X. Δε το ήξερες; :p

The time has almost come.

Αυριο πρωι σας παρατάω όλους και πάω Ολλανδία για master και ελπίζω λίγο καλύτερη ζωή.

Σήμερα τελευταίες λεπτομέρειες, πακετάρισμα PC και βαλίτσα..

Το PC το πουλάνε στην Ελλάδα και μετά στην Ολλανδία αγοράζουν καινούριο σε φυσιολογικές τιμές. Noob. :p

Ο ψεκασμός φταίει μην τον κατηγοράς :p

Και ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει, αλλά τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται

:hehe:

Και ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει, αλλά τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται

:hehe:

Να του πούμε ότι οι Ολλανδοί δεν είναι Έλληνες και βγάζουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τις κουκούλες ή μπα;

Δε μου λετε αμα παω στο ταχυδρομειο σημερα για συστημενο δεμα που στο ειδοποιητηριο λεει να το παραλαβω αυριο, θα μου το δωσουν?

καλημερα

Αμα το ειχε μαζι του θα μου το έφερνε :shout:

To αστειο ειναι οτι εφερε ενα ποιο ογκωδες πακετο απο εκεινο που περιμενω (kindle touch για τους περιεργους :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.