Myralis Αύγουστος 4, 2013 #20741 Αύγουστος 4, 2013 Δεν την παλευετε μερικοί..Νομίζω ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στις διακοπές του. Αν μαθαίνει και κάτι ακόμα καλύτερο και σίγουρα ποιο επικοδομητικό από το να βλέπει οπίσθια όλη μέρα..PS: Μετά το τις 8-9 το βράδυ, ένα φούτερ το χρειαζόσουν...
LevelOne Αύγουστος 4, 2013 #20743 Αύγουστος 4, 2013 Αν μαθαίνει και κάτι ακόμα καλύτερο και σίγουρα ποιο επικοδομητικό από το να βλέπει οπίσθια όλη μέρα..PS: Μετά το τις 8-9 το βράδυ, ένα φούτερ το χρειαζόσουν... Να το κοιτάξεις λίγο αυτό.. Ακόμα και στο TedXAthens ήμουν και μπάνιζα οπίσθια.
wrong method Αύγουστος 4, 2013 #20744 Αύγουστος 4, 2013 άμα ο άνθρωπος σηκωθεί στραβά από το πρωί........
ΓιαγκΤ Αύγουστος 5, 2013 #20746 Αύγουστος 5, 2013 Καλησπέρα, σας έλειψα;Ήμουν σε πολιτικό camping.. - Ιδεολογικόπολιτικά μαθήματα/συζητήσεις Check - Ποδήλατο στο βουνό, άσφαλτο και δάσος Check - Ζουζούνισμα με συντρόφισες Check Μια χαρά.. Πίσω στην Αθήνα τώρα Χορηγία του ΣΕΒ;
Myralis Αύγουστος 5, 2013 #20749 Αύγουστος 5, 2013 Καλημέρα από το Ελ Βενιζέλο Θσ περιμένω το καλησπέρα από το Schiphol.. edit: Να το κοιτάξεις λίγο αυτό.. Ακόμα και στο TedXAthens ήμουν και μπάνιζα οπίσθια. στο οποίο μάθαινες και κάτι
tavliban Αύγουστος 5, 2013 #20750 Αύγουστος 5, 2013 και εγένετο θαύμα...Σήμερα το πρωί είδα καφετέρια κοντά στην δουλειά μου που έλεγε σε ανακοίνωση έξω από το μαγαζί ότι από 1η Αυγούστου 10% μείωση τιμών..Υπάρχει ελπίδα τελικά...
ApolloTonKosmo Αύγουστος 5, 2013 #20751 Αύγουστος 5, 2013 Καλημερα σε ολους!!! 1 Μαθημα για πτυχιο εμεινεεε!!!:jump1::clap::man_in_love:
SLN Αύγουστος 5, 2013 #20752 Αύγουστος 5, 2013 5 πράγματα που μας χαλάνε το καλοκαίρι |@astrolavos "Στο Νο 3: Οι χειμωνολάγνοι: Καραδοκούν πότε θα γυρίσεις από τις διακοπές (ακόμα κι αν είναι αρχές Αυγούστου) για να σου ευχηθούν με μια δόση χαιρεκακίας ‘καλό χειμώνα’. Πρόκειται για ανθρώπους που α) δεν έχουν τίποτα εξυπνότερο να πουν και β) θεωρούν ότι το τέλος των διακοπών σου δημιουργεί μια ευκαιρία για ανταλλαγή κοινωνικών φιλοφρονήσεων, όπως η γιορτή ή το πένθος. Η ενδεδειγμένη απάντηση στην εν λόγω ευχή είναι ‘κακό ψυχρό και ανάποδο και να πάθεις κρυοπαγήματα’."Σκεφτομαι να το βαλω υπογραφη "κακό ψυχρό και ανάποδο και να πάθεις κρυοπαγήματα" εν αναμονη της επιστροφης του Αντωνη απο τις διακοπες του... Καλου κακου θα το αφησω μεχρι τελος Σεπτεμβρη...
Wizard! Αύγουστος 5, 2013 #20758 Αύγουστος 5, 2013 [MENTION=5110]qbiefox[/MENTION] εσένα τι σου άρεσε δηλαδίΣ;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.