Jump to content



Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)


DJD

Recommended Posts

Disclaimer: Ειναι σιγουρο οτι θα εχει ξαναμπει με τους προηγουμενους πρωθυπουργους αλλα αφου ειναι της μοδας τα remix... ας παιξει κι ενα "feat. Geoffrey"

Ο Παπανδρέου ξεκινά περιοδεία στην Ελληνική επαρχία και σε κάποιο

χωριό, το αυτοκίνητό του σκοτώνει μια κότα.

- Μην στεναχωριέσαι, λέει στον οδηγό του. Θα πάω εγώ να καθαρίσω με τον ιδιοκτήτη της και σε λίγο επιστρέφω... Μετά από 10λεπτά βγαίνει καταματωμένος, με σκισμένα ρούχα από το αγροτόσπιτο, μπαίνει στο αυτοκίνητο και σχολιάζει εκνευρισμένος:

-Μα τι χωριάτες που είναι αυτοί! Τόση φασαρία για μια κότα και δεν σηκώνανε και κουβέντα! Με σμπαραλιάσανε στο ξύλο οι αγροίκοι. Πάμε να φύγουμε από δω.

Σε κάποια άλλη πόλη, το αυτοκίνητο πατάει ένα γουρούνι και το σκοτώνει.

... Ο Παπανδρέου τρομοκρατημένος λέει στον οδηγό του. Να πας εσύ τώρα, να τους πληρώσεις όσα θέλουν και να φύγουμε γρήγορα.

Πράγματι ο οδηγός πηγαίνει, περνά 1 ώρα, περνάνε 2 ώρες και κάποια στιγμή βγαίνει ο οδηγός, αγκαλιά με τους κατοίκους, σιγοτραγουδώντας, γεμάτος δώρα και μέσα στην καλή χαρά.

- Τι έγινε; ρωτάει ο Παπανδρέου. Πως το κατάφερες αυτό και δεν θύμωσαν;

- Δεν ξέρω πρόεδρε. Εγώ μπήκα στο σπίτι και τους είπα με σοβαρό ύφος:

"Καλημέρα σας! Είμαι ο οδηγός του πρωθυπουργού Παπανδρέου. Το γουρούνι είναι νεκρό.........

Link to comment
Share on other sites

Το να κανεις γρηγορα κυκλακια ή να τα περνας το ενα μεσα απο το αλλο, δεν θεωρουνται Skillz.. Ειναι κατι το οποιο το μαθαινεις μολις καταλαβεις πως να κανεις κυκλακια.. Το να ρουφιξεις τον καπνο παλι μεσα, γελοιο ειναι.. Οι φουσκες εξισου.. (Εξαρτονται περισοτερο απο το σαπουνι επισης)

Οσον αφορα τα trick με το ποτηρι και γενικα τις επιφανειες που τον κανουν να κολαει πανω σαν υγρο, αυτο επιτυγχανετε αν η επιφανεια που θα πεσει (με ηρεμη ταχυτητα) ο καπνος, ειναι παγωμενη..

Ο μονος ο οποιος εκανε κατι ασυνηθιστο ηταν αυτος με τα κυκλακια απο την μυτη, imho :p

PS: Και ο ναργιλες βγαζει παντοτε πιο πυκνο/βολικο καπνο για tricks, με ναργιλε τα κανει και η κουτση μαρια ολα :p

Link to comment
Share on other sites

^^^ κοιτα συμπτωση, το ιδιο εκανε και ο μουσουλμανισμος στην προοδο των 'υπηκοων' του.

ψαξτε την (επιστημονικη, πολιτισμικη κ.α.) προοδο της περιοχης του σημερινου ιρακ απο τους πρωτους αιωνες μ.χ. εως και τον 8 αιωνα*, και πως αυτη σταματησε

* μπορει να κανω λαθος αν ητανε 8ος ή 9ος, εκει κοντα ηταν ομως

/offtopic

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.