doctor kTm Ιανουάριος 15, 2014 #16561 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 Jii lighter. Αυτοί οι Ιάπωνες είναι απίστευτοι! Παρακολουθήστε το με τους υπότιτλους ενεργοποιημένους. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=jf4sL7OY5fo]Jii Japanese lighter - SUBTITLED - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 15, 2014 #16562 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 15, 2014 #16563 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 UN BEBELU Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιανουάριος 15, 2014 #16564 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 Από τον ίδιο, κρατιέμαι μη με πάρει χαμπάρι το γραφείο Πωωωωω τι γυναικαρα η Mποτση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argi Ιανουάριος 15, 2014 #16565 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 15, 2014 #16566 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 Εδώ να σας δω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 15, 2014 #16567 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 Για τον Dunkel [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ugo7Y2lRsxc]DORITOS "FINGER CLEANER" - 2014 CRASH THE SUPER BOWL FINALIST - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 15, 2014 #16568 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 15, 2014 #16569 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=hCRDskZrUMU]Blaze Loves His Kennel (Husky Says No to Kennel - Funny - with annotations) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 16, 2014 #16570 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=nv1Ai43WKDg]What If Google Was a Guy [Original College Humor] - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 16, 2014 #16571 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Ιανουάριος 16, 2014 #16572 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 16, 2014 #16573 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 16, 2014 #16574 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Οι ώρες 6, 7 και 8 θα έπρεπε να βγαίνουν μόνο σε απόγευμα.Αυτά τα πελάγη ευτυχίας προς τα που πέφτουν, να πάω να αρμενίσω;Αν περιμένεις τηλέφωνο και δεν χτυπάει, πήγαινε τουαλέτα. Πιάνει εννιά στιςδέκα.-Ποιανού είσαι εσύ κ' χορεύεις τόσο ωραία;;; -Του Μπερλέκι!!!!Στο γυμναστήριο, ανεβαίνω στο στατικό ποδήλατο & κάθομαι.......όταν με ρωτάνε γιατί δεν κάνεις,....τους λέω πως είμαι σε κατηφόρα.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η επιγραφή "μη το αναποδογυρίζετε" είναι στηκάτω πλευρά της συσκευασίας. Αμάν πια.Αυτό που τα κουτιά της πίτσας είναι τετράγωνα, οι πίτσες στρογγυλές και τιςκόβουμε σε τρίγωνα κομμάτια είναι πολύ ύποπτο.Παλιά πήγαινες στο σούπερ-μάρκετ με 100 δραχμές και έφευγες με 7 σοκολάτεςκαι 2 σακουλάκια δρακουλίνια. Τώρα παντού έχει κάμερες.Πάει ένας στον μανάβη και ρωτάει:- Τι είναι αυτό ?- Ντομάτες.- Ωραία... Δώστε μου 2 κιλά, αλλά κάθε ντομάτα σε άλλη σακούλα .Του τα βάζει ο μανάβης.- Αυτό τι είναι ?- Πατάτες.- Δώστε μου 3 κιλά , αλλά κάθε μία σε ξεχωριστή σακούλα.Το κάνει και αυτό ο μανάβης.- Τι είναι αυτό; ξαναρωτάει ο τύπος.- Φακές, λέει ο μανάβης, αλλά δεν τις πουλάμε....Έχασες το καπάκι της μερέντας; μην αγχώνεσαι.... φάτην όλη να μη χαλάσει!-Παιδάκι μου, πήρα κάτι καταπληκτικά υπόθετα και νιώθω πολύ καλύτερα καιγεμάτη ενέργεια.-Δεν είναι υπόθετα αυτά γιαγιά, αλκαλικές μπαταρίες είναι!!θέλω να χάσω κιλά αλλά δεν μου αρέσει να χάνω.=Εγώ στόλισα και το αυτοκίνητο φέτος για τις γιορτές.-Έλα ρε, πώς;=Είναι αναμμένα όλα τα λαμπάκια.... της βενζίνης, της μπαταρίας, του σέρβις.Μια χαρά περνούσε η Χιονάτη.... μαμ, κακά, και νάνοι.Αν μπορούσες να πουλήσεις τις εμπειρίες σoυ, στην τιμή που σου κόστισαν, θαείχες χεστεί στο τάλιρο....Της εξηγείς για 16η φορά τι είναι το οffside και το ξεχνάει σε 15δευτερόλεπτα. Θα θυμάται για πάντα όμως ότι μία Τρίτη, πριν 7 μήνες, στις18:36 της είπες ότι πάχυνε...Αν δε σου έχει διπλώσει η σαγιονάρα κατεβαίνοντας σκάλες, δεν ξέρεις τι πάεινα πει κίνδυνος.Ήθελα γιαούρτι με ζάχαρη..... μπερδεύτηκα και έριξα αλάτι.... ε, μη πάειχαμένο, έβαλα αγγούρι, σκόρδο και τώρα ψήνω δυο μπριζόλες.Κάθεται ένας 18χρόνος σε ένα μπαρ μόνος του, ξαφνικά ακούει την barwoman νατου λέει :- Ορίστε, γάλα με caotonic, κερασμένο από τη κυρία απέναντι....- Ρε μάνα.... Έ - ΛΕ - ΟΣ!!Τι θα πάρετε κύριε;-Μια βότκα-Μα είναι 9 το πρωί!-Χμμ, δίκιο έχεις. Φέρε κ' ένα τοστάκι μαζί.Αν αγαπάς κάποιον, άστον να φύγει. Δεν πρόκειται να πάει μακριά, ξεκινάνεπάλι απεργίες.Σου είπα σε πέντε λεπτά θα είμαι εκεί. Τι με παίρνεις κάθε μισή ώρα;Τα καλύτερα κατοικίδια είναι τα ψαράκια. Δύο βδομάδες ξέχασα να τα ταίσω κ'αυτά εκεί, ακούνητα στη γυάλα ανάσκελα κοιμούνται. Δεν ενοχλούν καθόλου.Σημασία δεν έχει ούτε το ταξίδι ούτε ο προορισμός..... Σημασία έχει να βρειςπάρκινγκ όταν φτάσεις.-Εισιτήριο έχετε;-Υγεία να έχουμε κι όλα τ'άλλα έρχονται κύριε ελεγκτά μου.-Μωρό μου σου ετοίμασα φωλιά κρόκου, με ντρέσιν ασπραδιού, σε ελαιόλαδο!!!-Ακούγεται πολύ ωραίο!! τι είναι;;-Τηγανητά αυγά είναι ρεεεεεεε!!!!.-Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να έρθω γιατί με έπιασε διάρροια!-Αυτές είναι δικαιολογίες του κώλου...Η δίαιτα από Δευτέρα είναι κινητή γιορth Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 16, 2014 #16575 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 16, 2014 Author #16576 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Error Message: Your Password Must Be at Least 18770 Characters and Cannot Repeat Any of Your Previous 30689 PasswordsError Message: Your Password Must Be at Least 18770 Characters and Cannot Repeat Any of Your Previous 30689 Passwords Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 16, 2014 #16577 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 16, 2014 #16578 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Πολιτική διαφήμιση... γατάκια[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2adV6PkgFNA]Tujurikkuja 4 Hiidansip vs Hiidhalonen HD (ENG subtitles) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superior_Mind Ιανουάριος 16, 2014 #16579 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Αν έδιναν τη σκηνοθεσία παραγωγή του παραπάνω βίντεο σε μια οικογένεια μπαμπουίνων πιστεύω οτι το αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο :big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 17, 2014 #16580 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts