Jump to content



Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)


DJD

Recommended Posts

Ξεκινήσαμε με την σύζυγο να βλέπουμε Entourage. Κυριακή απόγευμα είδαμε την πρώτη σαιζόν (8 επισόδεια), χθες βράδυ είδαμε 4 από την δεύτερη και συνεχίζουμε. Η σειρά έχει πλέον ολοκληρωθεί, 8 σαιζόν - 96 επισόδεια.

Σε γενικές γραμμές έχει την πλακίτσα της, αντροπαρέα που αποτελεί την κουστωδία ενός ανερχόμενου αστεριού του Hollywood, ασχολείται με αλκοόλ, γυναίκες, μαριχουάνα κλπ. Σύμφωνα με την wikipedia είναι βασισμένη στην ζωή του Mark Wahlberg.

Eάν σας αρέσει το Californication, και θα θέλατε να δείτε την αντρική πλευρά του Sex and the City, το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Link to comment
Share on other sites

Μόλις τελειώσα το Sherlock.. εκπληκτική σειρά , must see imo ..Ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο έφαγα τόσα mind f*ck .. ίσως και κανένα δάκρυ να κύλησε όταν τελειώσε...

BTW, μπορώ να έχω γνωμες για το τι έγινε στο τέλος?

δηλαδή σκηνοθέτησε τον θάνατο του? και πως το κατάφερε αυτό αφού τον είδαμε να πεύτει? και γιατί δεν ξαναμιλησε στον Τζον?

αλήθεια θα υπάρχει 3η season?

Link to comment
Share on other sites

Γνωστό TvShowφάγο μέλος του forum είδε 8 επεισόδια Game of Thrones σε 4 μέρες και σκοπεύει να δει τα άλλα δύο αύριο. Κατ' εμέ αξίζει τη χλεύη. Τον προειδοποίησα να κρατήσει την απόλαυση όσο περισσότερο μπορεί και να μην "καταβροχθίσει" τα επεισόδια εν ριπή οφθαλμού. Δεν με άκουσε. Τον καλώ να αποκαλυφθεί και να απαντήσει στις κατηγορίες που του προσάπτω. Τς Τς Τς.

Link to comment
Share on other sites

Παααααρα πολυ καλο το Breaking Bad!! Μολις τελειωσα την 3η σεζον.... Η πρωτη ξεκιναει μετρια προς καλα, αλλα οι αλλες δυο ειναι πολυ καλες. Ειναι και 45' τα επεισοδια, σε αφηνει παντα σε κρισημο σημειο, οποτε φευγουν το ενα μετα το αλλο......

Link to comment
Share on other sites

Απογοητευση το community.. Κριμα.

Ξεκιναω BattleStar Galactica. Mini-series + 74 episodes + 27 webisodes + 2 tv films = 60hours:tomato:

Πω τρελό κόλλημα το galactica... Μετρησε και οτι εχω δει caprica πάντως.

Από το firefly έχω να κόλλησω τόσο άσχημα με σειρά...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.