Guest Ιούλιος 21, 2013 #3181 Ιούλιος 21, 2013 Nikita, semi-spoiler Από τις πιο επικές φάσεις[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jgvEmZq_jKo]Nikita 1x15 - "Let me guess. Model. Actress." - YouTube[/ame]
zampONakiaskiou Ιούλιος 22, 2013 #3182 Ιούλιος 22, 2013 (edited) Subs για newsroom εχει βρει κανεις ? Any luck? H μόνη σειρά που δεν μπορώ να παρακολουθήσω χωρίς ελληνικούς υπότιλους... Τι στο ΔΙΑ όλοι διακοπές πήγαν; Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 22, 2013 από zampONakiaskiou
ΓιαγκΤ Ιούλιος 22, 2013 #3183 Ιούλιος 22, 2013 Ούτε στο Suits που ξεκίνησε έβγαλε κανένας υπότιτλους γμτ!
Κοπρίτης Ιούλιος 22, 2013 #3184 Ιούλιος 22, 2013 στο 1,74% ειναι ακομαελα να συνειφερουμε καμια αραδα να τελειωσει μια ωρα αρχιτερα....
Thrael Ιούλιος 22, 2013 #3186 Ιούλιος 22, 2013 +1 True Blood στα τελειώματα.To Bridge τι εντυπώσεις σας άφησε; Τσαλακωμένη η Kruger, περιέργως ο χαρακτήρας που παίζει ο Bichir μου φαίνεται καλύτερος.Η σύνδεση του οργανωμένου εγκλήματος με την αστυνομία μέσω του serial killer μου κινεί το ενδιαφέρον αν και ο Dexter χάλασε για πάντατο πως βλέπω τους κατα συρροή δολοφόνους.
Thrael Ιούλιος 22, 2013 #3188 Ιούλιος 22, 2013 :OT:Ξεμένουμε απο μαφιόζους παιδιά. Πάει Γκαντολφίνι, τώρα ο Φαρίνα. A, ρε Gus... :OT:
Delijohn Ιούλιος 22, 2013 #3189 Ιούλιος 22, 2013 Είμαι σε αναζήτηση νέας σειράς. Όλοι λένε για το Newsroom, μα σαν είδος μου φαίνεται μάλλον βαρετό. Η υψηλή βαθμολογία όμως, κάτι μου λέει να το τσεκάρω..Μπορεί κάποιος με δυο λόγια να μου πει γιατί να το δω ή τι μπορεί να μη μου αρέσει; Με τα δικά του μάτια πάντα.. ευχαριστώ!
ΓιαγκΤ Ιούλιος 23, 2013 #3190 Ιούλιος 23, 2013 Είμαι σε αναζήτηση νέας σειράς. Όλοι λένε για το Newsroom, μα σαν είδος μου φαίνεται μάλλον βαρετό. Η υψηλή βαθμολογία όμως, κάτι μου λέει να το τσεκάρω..Μπορεί κάποιος με δυο λόγια να μου πει γιατί να το δω ή τι μπορεί να μη μου αρέσει; Με τα δικά του μάτια πάντα.. ευχαριστώ!Παρουσιάζει με μεγάλη αληθοφάνεια την ζωή ενός δημοσιογράφου - παρουσιαστή της τηλεόρασης που αποφασίζει να σταματήσει να είναι παπαγαλάκι και να προσεγγίζει τα γεγονότα με ειλικρίνεια. Αυτό του δημιουργεί διάφορα επαγγελματικά και προσωπικά προβλήματα.Δεν μου άρεσε το επεισόδιο με την δολοφονία του Οσαμα Μπιν Λαντεν με την εμετική. επιφανειακή και χωρίς αυτοκριτική προσέγγιση.
Delijohn Ιούλιος 23, 2013 #3191 Ιούλιος 23, 2013 Κατάλαβα! Άρα έχει να κάνει με λίγο πιο αληθοφανή χαρακτηριστικά κι όχι μόνο με φώτα, κάμερες και action.. χμμμ κ πάλι το σκέφτομαι.. θα του δώσω όμως μια ευκαιρία!thanksss!
paparoach Ιούλιος 23, 2013 #3192 Ιούλιος 23, 2013 Παρουσιάζει με μεγάλη αληθοφάνεια την ζωή ενός δημοσιογράφου - παρουσιαστή της τηλεόρασης που αποφασίζει να σταματήσει να είναι παπαγαλάκι και να προσεγγίζει τα γεγονότα με ειλικρίνεια. Αυτό του δημιουργεί διάφορα επαγγελματικά και προσωπικά προβλήματα.Δεν μου άρεσε το επεισόδιο με την δολοφονία του Οσαμα Μπιν Λαντεν με την εμετική. επιφανειακή και χωρίς αυτοκριτική προσέγγιση.Συμφωνώ μαζί σου.. ήταν κάπως άθλιο αυτό το επεισόδιο... Μηδέν εις το μηδέν = μηδένΚατάλαβα! Άρα έχει να κάνει με λίγο πιο αληθοφανή χαρακτηριστικά κι όχι μόνο με φώτα, κάμερες και action.. χμμμ κ πάλι το σκέφτομαι.. θα του δώσω όμως μια ευκαιρία!thanksss!Δες τα πρώτα 5 λεπτά του 1ου επεισοδίου.Αν δεν σου αρέσει, κλείστο.Αλλά αν σου αρέσει, φρόντισε να έχεις χρόνο γιατί θα θες να δεις τρία επεισόδια μαζεμένα.
GriGaS Ιούλιος 23, 2013 #3193 Ιούλιος 23, 2013 Παρουσιάζει με μεγάλη αληθοφάνεια την ζωή ενός δημοσιογράφου - παρουσιαστή της τηλεόρασης που αποφασίζει να σταματήσει να είναι παπαγαλάκι και να προσεγγίζει τα γεγονότα με ειλικρίνεια. Αυτό του δημιουργεί διάφορα επαγγελματικά και προσωπικά προβλήματα.Δεν μου άρεσε το επεισόδιο με την δολοφονία του Οσαμα Μπιν Λαντεν με την εμετική. επιφανειακή και χωρίς αυτοκριτική προσέγγιση.εγώ πάλι πιστεύω πως μέσες άκρες κάπως έτσι το αντιμετώπισε ο μέσος αμερικανός πολίτης
billpeppas Ιούλιος 23, 2013 #3194 Ιούλιος 23, 2013 Αυτοί που αν τους ρωτήσεις που είναι στον χάρτη η Washington και πού είναι η Ευρώπη και δεν ξέρουνε, έτσι ακριβώς το πήρανε.Πανηγύρι και σκέψη μηδέν.
paparoach Ιούλιος 23, 2013 #3195 Ιούλιος 23, 2013 Ξεκίνησα το Rome σήμερα.. Η HBO έχει ένα θέμα με το γυμνό ε? ???Λέω γω τώρα .. Το 1ο επεισόδιο σε πάει από εδώ κ από εκεί.. το 2ο δίνει πράμα είναι η αλήθεια... Μέχρι και το 2ο επεισόδιο τα πάει αρκετά έως πολύ καλά! Δυνατή σειρά!
billpeppas Ιούλιος 23, 2013 #3196 Ιούλιος 23, 2013 Ξεκίνησα το The Bridge.Καλό το 1ο επισόδειο, το βραδάκυ θα δω μάλλον το 2ο.
billpeppas Ιούλιος 23, 2013 #3197 Ιούλιος 23, 2013 Καλό και το 2ο του The Bridge. Περιμένω αύριο το 3ο επισόδειο. So far so good
FANISTELROOY Ιούλιος 24, 2013 #3198 Ιούλιος 24, 2013 Ξεκίνησα το Rome σήμερα..Η HBO έχει ένα θέμα με το γυμνό ε? ???Λέω γω τώρα .. Το 1ο επεισόδιο σε πάει από εδώ κ από εκεί.. το 2ο δίνει πράμα είναι η αλήθεια... Μέχρι και το 2ο επεισόδιο τα πάει αρκετά έως πολύ καλά! Δυνατή σειρά! Eκτος απο το γυμνο, εχει και ενα θεμα με το να σε πηγαινει απο δω κι απο κει, βλεπε the wire, rome, game of thrones, oz, band of brothers. Mε την μια σειρα καλυτερη απο την αλλη ομως (πρωτο the wire ομως). Tρομερη σειρα το ROME. Δες το και δεν θα χασεις.
YDinopoulos Ιούλιος 24, 2013 #3199 Ιούλιος 24, 2013 Ο πρωτος κυκλος ηταν φοβερος. Ο δευτερος εκανε κοιλια...
paparoach Ιούλιος 24, 2013 #3200 Ιούλιος 24, 2013 Eκτος απο το γυμνο, εχει και ενα θεμα με το να σε πηγαινει απο δω κι απο κει, βλεπε the wire, rome, game of thrones, oz, band of brothers. Mε την μια σειρα καλυτερη απο την αλλη ομως (πρωτο the wire ομως).Tρομερη σειρα το ROME. Δες το και δεν θα χασεις.ΌΟΟΟλα αυτά που είπες τα έχω ήδη κατευασμένα.Μαζί με άλλες 25 σειρές περίπου.Σιγά σιγά θα τα δω!Ωραίο το Rome. Έφτασα μέχρι το 8ο του 1ου κύκλου χτες. Μια χαρά τα πάει!Έχει χορτάσει βυζί και κώλους το μάτι μου...για πολύ καιρό..
Recommended Posts