Jump to content



Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)


DJD

Recommended Posts

ηθοποιός;;

Στις τελευταίες ταινίες που έπαιξε o Mακόναχι -αλλα και στην σειρά T.D. - είναι πολύ καλός .

(Αναφέρομαι πάντα με τα στάνταρ τα κινηματογραφικά και όχι τα θεατρικά ,διότι όπως ξέρουν κάποιοι πιο γνώστες απο μένα υπάρχει τεράστια ποιοτική διαφορά μεταξύ ηθοποιού που παίζει στην τηλεόραση-κινηματογράφο και ηθοποιού που παίζει στο θέατρο , ο δεύτερος είναι πολύ καλύτερος απο τον πρώτο ).

Έγινε επεξεργασία από gt1981
Link to comment
Share on other sites

Percy Jackson: Sea of Monsters aka Harry Potter for Greeks, σαχλό θα έλεγα αλλά βλέπεται αν θέλεις κάτι light.

Thor: The Dark World, αρκετά καλό θα έλεγα. Σε όσους δεν κάνουν FF μετά το τέλος να ξέρουν ότι είχε 2 extra scenes :p

Link to comment
Share on other sites

Pain And Gain

άνετα ενα 7 ( δεν το περιμένα)

Dwayne "The Rock" Johnson τα σπαει ...:D

Είχε φάση η ταινία.. δεν το περίμενες πως θα πάει έτσι το όλο στόρυ! Πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα. :p6.5

Να αναφέρω το Delivery Man επειδή θα ετοιμάζεστε να το δείτε αρκετοί αυτές τις μέρες. Κλασσικός Vince Vaughn, ούτε σπαρταριστό γέλιο, ούτε και άχαρος και τραγικός σαν άλλους.. π.χ. will ferrell.. (γνώμη μου). Η ταινία είναι πρωτότυπη αλλά απίστευτα τραβηγμένη. Μην ψάξετε για αληθοφάνεια. Έτσι όπως είναι γυρισμένη, θα σας κάνει να περάσετε καλά κι έχει μέσα και αστείες ατάκες. Κυριακή μεσημέρι με παρεούλα, είναι ότι πρέπει. 6.5

Τέλος, οι 300. Το πρώτο δεν το περίμενε κάποιος κι ήταν η έκπληξη. Το 2ο τώρα σπάει ταμεία (εδώ τουλάχιστον) για ένα κ μόνο λόγο. Πάει ο κλασσικός ο ελληνάρας για να του χαϊδέψουν τα αυτιά και να νιώσει μαμάτος. Η ταινία, πέρα από τους λόγους που θα πάει να την δει ο καθένας, είναι καλή. Προσεγμένη, με στοιχεία από το κόμικ, με πολλάααααα εφέ.. δεν είναι πρίκουελ, μα ούτε και σίκουελ. Δείχνει πράγματα που συμβαίνουν πριν και μετά τη μάχη των Θερμοπυλών. Όσοι πάνε περιμένοντας να δουν ιστορία, ας γυρίσουν πίσω. Αποκάλυψη της ταινίας κι αντάξιος ενός λεονάιντας ο Sullivan Stapleton, έχοντας πείσει από το Strike Back, μα και η Eva Green, όχι τόσο για την αξία της.. αλλά για τον μοναδικό λόγο που θα την θυμούνται όλοι μετά κι από αυτή την ταινία (δείτε κ θα καταλάβετε).. 7.5 προς 8, απλά για τα εφέ.

Link to comment
Share on other sites

Gray Lady Down (1978)

Πολύ διαφορετικός ο τρόπος που έκαναν ταινίες οι Αμερικάνοι παλαιότερα. Μεγάλα ονόματα, όπως ο Charlton Heston, ο Ronny Cox και ο David Carradine είναι οι αντίστοιχοι ήρωες της εποχής και ευχάριστη έκπληξη ο δευτερεύον ρόλος που είχε ο Superman, πριν καταλάβει ότι έχει υπερδυνάμεις!

Link to comment
Share on other sites

300: Rise of an Empire (2014) - IMDb

7,5/10

Στα χναρια του πρωτου, με μπολικη δραση, αρκετη σπλατερια και ωραια εφε.

Αν εξαιρεσεις αρκετες ιστορικες ανακριβειες (ενταξυ σε κομικ βασιζεται δεν ειναι ιστορικη ταινια) τοτε βλεπεται ευχαριστα και περναει η ωρα πριν το καταλαβεις.

Το επιπεδο της πρωτης παντως δεν το φτανει, χωρις να σημαινει πως ειναι κακη.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.