Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Cooler Master ανακοίνωσε την νέα Wraith Ripper

    Η Cooler Master ανακοίνωσε την νέα της ψύκτρα Wraith Ripper, ειδικά για τους επεξεργαστές της AMD, Threadripper 2. Η νέα αυτή ψύκτρα, είναι αποτέλεσμα της αποκλειστικής συνεργασίας της Cooler Master με την AMD και αποτελεί την επίσημη ψύκτρα για τους νέους επεξεργαστές της AMD. Είναι σε θέση να ψύξει επεξεργαστές με TDP έως και 250W.

     

    Η Wraith Ripper, υιοθετεί σχεδίαση dual tower για το κυρίως αλουμινένιο σώμα της, προσφέροντας αυξημένη επιφάνεια για την απαγωγή της θερμότητας. Διαθέτει μεγάλη βάση ώστε να καλύπτει το σύνολο της επιφάνειας των επεξεργαστών Threadripper της AMD και επτά χάλκινα heatpipes τοποθετημένα συμμετρικά, έτσι ώστε να μεταφέρεται γρηγορότερα και ομοιόμορφα η θερμότητα από την επιφάνεια του επεξεργαστή στο κυρίως σώμα της ψύκτρας. Ο ανεμιστήρας που έχει χρησιμοποιήσει η Cooler Master, είναι ένας 4pin MasterAir Pro Servo των 120 χιλιοστών, με υποστήριξη PWM και ταχύτητα περιστροφής που μπορεί να φτάσει έως και τις 2750 στροφές και να επιτύχει μέγιστη ροή αέρα που φτάνει τα 76.4 CFM. Για την καλύτερη ροή του αέρα κατά μήκος της ψύκτρας, η Cooler Master έχει εφοδιάσει την Wraith Ripper με το "Wraith Armor", ένα εξάρτημα το οποίο καλύπτει τα πλαϊνά και το πάνω μέρος της ψύκτρας.

     

    Cooler Master Wraith Ripper 1.jpg

    Cooler Master Wraith Ripper 2.jpg

    Cooler Master Wraith Ripper 3.jpg

    Cooler Master Wraith Ripper 4.jpg

     

     

    Η τοποθέτηση της Wraith Ripper είναι ιδιαίτερα εύκολη με την Cooler Master να αναφέρει ότι δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από το σφίξιμο τεσσάρων βιδών. Η ψύκτρα προσφέρει και συμβατότητα με όλες τις μνήμες των οποίων το ύψος τους, μαζί με την ψύκτρα τους, δεν υπερβαίνει τα 44 χιλιοστά.

     

    Όπως σχεδόν με κάθε hi end εξάρτημα σήμερα, η νέα Wraith Ripper έρχεται και με RGB LED φωτισμό. Η ψύκτρα διαθέτει φωτιζόμενο λογότυπο "AMD Ryzen Threadripper" και δύο φωτιζόμενες LED λωρίδες. ο φωτισμός είναι προγραμματιζόμενος τόσο χειροκίνητα, μέσω ενσωματωμένου ρυθμιστικού, όσο και μέσω ειδικού λογισμικού το οποίο είναι διαθέσιμο για κατέβασμα από την ιστοσελίδα της Cooler Master.

     

    Η Wraith Ripper θα είναι διαθέσιμη από τις 27 Σεπτεμβρίου. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής της είναι τα 119€.

     

    Cooler Master Wraith Ripper 5.jpg

     

    Τεχνικά Χαρακτηριστικά

    Product Name Wraith Ripper
    Product Number MAM-D7PN-DWRPS-T1
    CPU Socket AMD TR4
    Dimensions 150(L) x 132.3(W) x 160.5(H) mm
    5.9(L) x 5.2(W) x 6.3(H) inch
    Heatsink Material 7 Heat Pipes / Aluminum Fins
    Lighting LED Type Addressable RGB
    Lighting Control Method Wraith Ripper RGB Software
    Lighting Power Connector SATA Power
    Lighting Interface USB connector (9-Pin)
    Fan Dimensions 120 x 120 x 25 mm / (4.7 x 4.7 x 1 inch)
    Fan Quantity 1 PCS
    Fan Speed 0 ~ 2750 (PWM) ± 10%
    Fan Air Flow 76.4 CFM (Max)
    Fan MTTF 490,000 Hours
    Fan Noise Level 0 ~ 38 dBA
    Fan Power Connector 4-Pin (PWM)
    Fan Rated Voltage 12 VDC
    Fan Rated Current 0.45 A
    Fan Safety Current 0.6 A
    EAN code 4719512075074
    UPC code 884102047565

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.