Jump to content



  • yanni
    yanni

    Έσπασε το φράγμα των $10000 το Bitcoin

    Δεν ξέρω πόσες αναλύσεις μπορεί να έχουν γραφτεί τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά την φούσκα των ψηφιακών νομισμάτων και το πως αυτά θα καταρρεύσουν κάποια στιγμή, αλλά το Bitcoin δεν φαίνεται να σταματάει. Μόλις πριν λίγες μέρες γράφοντας άρθρα για το πως ξεπέρασε τα $9000 και σήμερα βλέπουμε ήδη άρθρα για το πως ξεπέρασε τα $10000.

     

    Είναι η πρώτη φορά που το Bitcoin ξεπέρασε αυτό το όριο, με το CoinMarketCap να επιβεβαιώνει το σπάσιμο των $10000. Ο ρυθμός αύξησης της τιμής του είναι πραγματικά εντυπωσιακός, αν δούμε το παρακάτω tweet ή το παρακάτω διάγραμμα.

     

    bitcoin price boom.png

     

    Μία από τις εξηγήσεις για την ραγδαία αύξηση της τιμής του Bitcoin, έχει να κάνει με τα νέα κύματα ενδιαφέροντος για το πλέον γνωστό ψηφιακό νόμισμα. Στο πρώτο κύμα ανήκαν αυτοί που ενδιαφέρθηκαν πρώτοι για τα ψηφιακά νομίσματα, έχοντας μια κάποια επαφή με την τεχνολογία. Αυτό οδήγησε την τιμή του Bitcoin στα $1000. Μέσα στο 2017 η τιμή του εκτοξεύτηκε χάρη στο κύμα των επενδυτών που ακολούθησε. Το τρίτο κύμα θεωρητικά θα αποτελείται από τις μάζες του πληθυσμού που θα υιοθετήσουν το ψηφιακό νόμισμα, το οποίο ενδεχομένως να οδηγήσει την αξία του Bitcoin ακόμα υψηλότερα.

     

    Η ραγδαία αύξηση στην τιμή του Bitcoin, έχει ήδη οδηγήσει πολλούς να μιλάνε για μελλοντικές τιμές που θα αγγίξουν τα $50000 ή και $100000, με κάποιους ακόμα να μιλάνε και για ένα εκατομμύριο. Το κατά πόσο αυτές οι προβλέψεις έχουν λογική, είναι κάτι που θα το δούμε στο μέλλον, όπως επίσης θα δούμε το αν θα επιβεβαιωθούν αυτοί που προβλέπουν την αντίστροφη πορεία για το Bitcoin.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.