Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η σειρά GIGABYTE 4K Tactical Gaming Monitors πρωτοστατεί και αποσπά ευρεία αποδοχή

    Η GIGABYTE, κορυφαίο pc hardware brand, έχει κερδίσει ευρεία αναγνώριση για τα πρωτοποριακά 4K tactical gaming monitors που κατασκευάζει. Η σειρά περιλαμβάνει τα M27U, M28U, M32U και M32UC και απευθύνεται στις, ολοένα και πιο ισχυρές, mainstream κάρτες γραφικών, διαθέτοντας μια σειρά από χαρακτηριστικά, όπως θύρες HDMI 2.1, ρυθμούς ανανέωσης 144Hz ή υψηλότερους και αποκλειστικά tactical functionalities που έχουν αποσπάσει εγκωμιαστικά σχόλια από καταναλωτές και tech experts. Με διάφορες προδιαγραφές, που κυμαίνονται από 27 έως 32 ιντσών flat και κυρτές οθόνες, οι οθόνες της GIGABYTE ανταποκρίνονται σε ένα ευρύ φάσμα χώρων διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
    Μεταξύ των ξεχωριστών προσφορών είναι η M32U, ένα μοντέλο 32 ιντσών, έχει αναγνωριστεί από την RTINGS ως η "Καλύτερη οθόνη του 2023" για τις συνολικές επιδόσεις της, καθιστώντας την κατάλληλη για RPG, παιχνίδια περιπέτειας δράσης και κορυφαίους τίτλους AAA. Ταυτόχρονα, η M32UC, με την καθηλωτική καμπυλότητα 1500R και τον γρήγορο χρόνο απόκρισης MPRT 1ms, έχει επίσης αναγνωριστεί ως το "Καλύτερο Mid-Range Curved Gaming Monitor" από το RTINGS και το "Καλύτερο Affordable 4K Gaming Monitor" από το PC Gamer`.
     
    Η εντυπωσιακή σειρά ολοκληρώνεται με την 28 ιντσών M28U, η οποία επαινείται για την ευελιξία της με το χαμηλό input lag, τον γρήγορο χρόνο απόκρισης και το HDMI 2.1 bandwidth, καθιστώντας την κορυφαία επιλογή των next-gen console gamers. Ανταποκρινόμενη στα σχόλια της κοινότητας, η GIGABYTE επέκτεινε περαιτέρω τη σειρά 4K οθονών με τις user-friendly παραλλαγές Arm Edition στα μοντέλα M28U και M32U, που διαθέτουν σχεδιασμό βραχίονα χωρίς βάση, συμβατό με VESA, ο οποίος βελτιστοποιεί το χώρο της επιφάνειας εργασίας και επιτρέπει την ευέλικτη προσαρμογή ανάλογα με τις ατομικές προτιμήσεις εγκατάστασης.
     
    Προσαρμοσμένες για τους gaming enthusiasts, οι οθόνες της σειράς διαθέτουν αποκλειστικά Tactical Features που παρέχουν στους gamers το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζονται. Το Black Equalizer 2.0 εξασφαλίζει καθαρή ορατότητα σε σκοτεινές περιοχές χωρίς να υποβαθμίζονται τα φωτεινά σημεία, ενώ το αναβαθμισμένο Aim Stabilizer ελαχιστοποιεί το recoil blurriness σε παιχνίδια FPS. Το OSD Sidekick επιτρέπει τον άψογο έλεγχο των λειτουργιών και των ρυθμίσεων της οθόνης μέσω ενός απλού περιβάλλοντος εργασίας με τη χρήση ποντικιού και πληκτρολογίου. Επιπλέον, το Game Assist προσφέρει λειτουργίες OSD εντός του παιχνιδιού, όπως ένα customizable crosshair, έναν counter, ένα timer και γραμμές ευθυγράμμισης πολλαπλών οθονών, επιτρέποντας στους gamers να μεγιστοποιήσουν την εμπειρία του παιχνιδιού τους.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.