Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η ASUS ανακοίνωσε την 20th Anniversary Gold Edition GTX 980 Ti

    .
    Η κάρτα θα έρχεται με την GPU χρονισμένη στα 1266MHz και σε boost 1367MHz, αρκετά ψηλότερα από ότι η reference κάρτα της Nvidia(1000/1075). Είναι κατασκευασμένη ώστε να αντέχει σε καταστάσεις extreme overclock, ενώ το Memory Defroster σε συνδυασμό με τον LN2 διακόπτη που προσφέρει επιπλέον επιλογές overvolting, εγγυάται πιο αξιόπιστη συμπεριφορά της κάρτας σε καταστάσεις extreme overclock και σε θερμοκρασίες σημαντικά κάτω του μηδενός. Η ύπαρξη επιπλέον ενός πλήκτρου Safe Mode, επιτρέπει την άμεση επαναφορά της κάρτας στις default BIOS ρυθμίσεις.

     

    20th Anniversary Gold Edition GTX 980 Ti 1


    20th Anniversary Gold Edition GTX 980 Ti 2

     

    Το σύστημα ψύξης της νέας κάρτας της ASUS, είναι το γνωστό πλέον DirectCU II, με χάλκινο heat pipe των 10 χιλιοστών και αυξημένη επιφάνεια για ταχύτερη απαγωγή της θερμότητας, σε συνδυασμό με δύο ανεμιστήρες των 10 εκατοστών οι οποίοι σταματούν την λειτουργία τους όταν η κάρτα δεν έχει ανάγκη αυξημένης ψύξης προσφέροντας απόλυτα αθόρυβη λειτουργία.

     

    Η κάρτα διαθέτει επιπλέον έγχρωμα LEDs τα οποία δείχνουν τον φόρτο εργασίας της GPU. Συνοδεύεται επίσης από το GPU Tweak II για εύκολο overclock, το Gaming Booster που αναλαμβάνει να σταματήσει περιττά processes και να αφιερώσει περαιτέρω πόρους του συστήματος στις 3D εφαρμογές, καθώς και XSplit Gamecaster premium license διάρκειας ενός χρόνου.

     

    20th Anniversary Gold Edition GTX 980 Ti 3

     

    Η κάρτα θα είναι διαθέσιμη μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.