Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Blizzard ανακοίνωσε την Remastered έκδοση του κλασικού StarCraft

    Το StarCraft είναι ένα από τα πλέον γνωστά real time παιχνίδια στρατηγικής, με φανατικούς οπαδούς και διεθνείς διαγωνισμούς eSports. Είναι όμως και πολύ παλιό, αφού πρωτοκυκλοφόρησε ρο 1998, οπότε έχει και πολλούς περιορισμούς στα γραφικά και τον ήχο σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα. Αυτό θα αλλάξει φέτος το καλοκαίρι με την Blizzard να ανακοινώνει ότι θα διαθέσει μια Remastered έκδοση του αρχικού παιχνιδιού, πλήρως αναβαθμισμένη σε γραφικά και ήχο.

     

    Η νέα έκδοση του StarCraft θα υποστηρίζει αναλύσεις έως και 4K, θα διαθέτει πολύ καλύτερα γραφικά και ήχο, ενώ θα προστεθούν και περισσότερα cut-scenes σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η αφήγηση της ιστορίας. Θα προστεθεί μια επιπλέον επιλογή matchmaking, πέραν του συστήματος κατάταξης για online παιχνίδια, δυνατότητα για saves στο cloud, αναβαθμίσεις μέσω του δικτύου της Blizzard και άλλα. Ο τρόπος παιχνιδιού δεν θα αλλάξει, κίνηση που ίσως να οφείλεται και στο γεγονός ότι το πρώτο StarCraft προτιμάται από πολλούς έναντι του StarCraft 2 που κυκλοφόρησε το 2010.

     

     

    Κάτι που θα χαροποιήσει πολύ κόσμο, είναι ότι τόσο το παλιό StarCraft, όσο και το expansion του, Brood War, θα λάβουν, μετά από 19 χρόνια, ένα νέο update και μάλιστα η Blizzard θα αρχίσει να τα διαθέτει δωρεάν μέσω του  Blizzard Store. Το update, έκδοση 1.18, θα περιλαμβάνει bug fixes, key rebinding, observer mode, νέες μεθόδους cheat detection, αλλά πολύ περισσότερο, καλύτερη συμβατότητα με Windows 7, 8.1 και 10. Αν τίποτα σας περισσεύει άδεια, ίσως να ήρθε ο καιρός να την πάρετε.

     

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.