Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Blizzard φημολογείται ότι ετοιμάζει remastered εκδόσεις των Diablo II και Warcraft III

    Η Blizzard έχει ανακοινώσει την remastered έκδοση του αρχικού StarCraft, αλλά και του expansion του, Brood War, για αυτό το καλοκαίρι. Μάλιστα διαθέτει δωρεάν τις αυθεντικές εκδόσεις των παιχνιδιών αυτών, μέσω του Blizzard Store εδώ και λίγο καιρό, διορθωμένες ώστε να παίζουν στα περισσότερα σύγχρονα συστήματα. Από ότι φαίνεται η εταιρία σκοπεύει να κάνει το ίδιο και με άλλες δύο παλιές της επιτυχίες, το Diablo II και το Warcraft III.

     

    Οι φήμες ξεκίνησαν από θέσεις εργασίας τις οποίες ανέβασε η ίδια η εταιρία στο site της. Εκεί η εταιρία αναφέρει ότι ψάχνει για άτομα για να αξιοποιηθούν στην ανάπτυξη παιχνιδιών που χαρακτηρίζονται από "Compelling stories. Intense multiplayer. Endless replayability." κάνοντας αναφορά στα "StarCraft, Warcraft III, and Diablo II". Η εταιρία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι σκοπεύει να "restoring them to glory" τα παιχνίδια αυτά και όπως είναι φυσικό, μετά την ανακοίνωση της remastered έκδοσης του StarCraft, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι τα άλλα δύο παιχνίδια θα ακολουθήσουν.

     

    Επιπλέον στοιχείο που δείχνει ότι η Blizzard κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, είναι και η συνέντευξη που είχε δώσει στο yahoo esports τον Απρίλιο ο Pete Stilwell της Blizzard Classic Games team. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι:

    Quote

    "Once we've got this thing shipped and in the state that we want it, we'll start looking at the other games"

     

    Επιπλέον ενδείξεις αναφέρονται στο σχετικό άρθρο του PCGamesN.

     

    Φαίνεται ότι οι εταιρίες, τόσο στον τομέα του hardware όσο και στον τομέα του software, ποντάρουν στον παράγοντα "νοσταλγία", αλλά και στην επιτυχία που είχαν προϊόντα που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην αγορά πολλά χρόνια ή και δεκαετίες πριν. Είδαμε ήδη την επιτυχία της Nintendo με το NES Classic και την ανακοίνωση της remastered έκδοσης του StarCraft. Στον τομέα του hardware έχουμε την επανεμφάνιση της Atari με ένα teaser trailer, ενώ και η Microsoft στον τομέα του software ετοιμάζει την Age of Empires: Definitive Edition.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.