Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η DEEPCOOL κυκλοφορεί το νέο της κουτί TriStellar ITX Chassis παγκοσμίως.

    Το TRISTELLAR ανατρέπει τον παραδοσιακό σχεδιασμό ενός κουτιού PC και χωρίζει τα εξαρτήματα σε τρεις ανεξάρτητους χώρους. Οι τρεις αυτοί χώροι σε σχήμα "V" από μέταλλο εξασφαλίζουν μία αξιόπιστη και στιβαρή κατασκευή. Εκτός από την κομψή εμφάνιση, έχει πολύ καλή απόδοση στην ψύξη, απομονώνοντας τα εξαρτήματα που παράγουν την πιο πολύ θερμότητα. Ο σχεδιασμός αυτός είναι η καλύτερη επιλογή για gamers συναρμολογούν οι ίδιοι τα συστήματά τους.

     

    TriStellar 02

     

    1ος χώρος : Κάρτες γραφικών

     

    Ο πρώτος χώρος, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή του συστήματος υποστηρίζει πλήρους μήκους (μέχρι 320 mm) κάρτες γραφικών, οι οποίες συνδέονται με τη μητρική με ένα μικρό καλώδιο επέκτασης PCI-E. Προεγκατεστημένος υπάρχει ένα ανεμιστήρας των 90 mm που εξασφαλίζει τη σωστή ροή του αέρα. Επίσης υπάρχουν τρεις θέσεις για 2,5" δίσκους SATA που υποστηρίζουν hotplugging.

     

    TriStellar 12

     

    2ος χώρος : Μητρική

     

    Ο κάτω δεξιά χώρος υποστηρίζει την τοποθέτηση μίας Mini-ITX μητρικής και αφήνει και ένα μεγάλο χώρο για την ψύκτρα του επεξεργαστή μέχρι 80 mm και ανεμιστήρα των 120 mm ή μία κλειστή υδρόψυξη στα 120 mm.

     

    TriStellar 13

     

    3ος χώρος : Τροφοδοτικό

     

    TriStellar 14

     

    Ο κάτω αριστερός χώρος έχει τη δυνατότητα να δεχθεί ένα τροφοδοτικό μήκους 160 mm. Επίσης υπάρχει χώρος για δύο δίσκους των 3,5 " SATA που υποστηρίζουν hotplugging και για ένα οπτικό drive των 5,25 ".

     

    Επιπλέον για τη σύνδεση των διάφορων εξαρτημάτων μεταξύ τους καλώδια περνάνε από μία αλουμινένια ραχοκοκαλιά στο κέντρο της κατασκευής στην οποία υπάρχει και ένας LED διακόπτης on/off.

     

    To TriStellar θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως τον Ιούνιο στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 399.99 δολαρίων.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.