Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Futuremark ανακοίνωσε το νέο Time Spy Extreme

    Αν το Time Spy δεν είναι ικανό να γονατίσει το σύστημά σας, η Futuremark έχει την λύση. Στις 11 Οκτωβρίου θα κάνει διαθέσιμο το νέο 3DMark Time Spy Extreme, το οποίο και θα δοθεί δωρεάν σε όσους έχουν αποκτήσει τις εκδόσεις Advanced and Professional του 3DMark μετά τις 14 Ιουλίου του 2016. Το νέο τεστ δεν θα είναι απλά ένα πιο βαρύ benchmark για τις κάρτες γραφικών, αλλά θα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί και τις δυνατότητες των νέων πολυπύρηνων επεξεργαστών.

     

    Το 3DMark Time Spy Extreme χαρακτηρίζεται ως ένα 4K DirectX 12 benchmark, αν και δεν θα απαιτείται οθόνη ανάλυσης 4K προκειμένου να τρέξει. Θα απαιτείται όμως κάρτα γραφικών με ελάχιστο 4GB μνήμης και DirectX 12. Επιπλέον το benchmark έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να μπορεί να εκμεταλλευτεί επεξεργαστές με 8 ή περισσότερους πυρήνες, καθώς και σύγχρονες εντολές, όπως AVX2, εφόσον αυτές είναι διαθέσιμες. Το νέο benchmark έχει δημιουργηθεί λαμβάνοντας υπόψιν και παρατηρήσεις από τις τρεις γνωστές μεγάλες εταιρίες του χώρου, AMD, Intel και Nvidia, αλλά και τα άλλα μέλη του  Benchmark Development Program.

     

    Η FutureMark δεν έχει επιβάλει κάποιο εμπάργκο, οπότε οποιοδήποτε ιστοσελίδα διαθέτει ήδη το πρόγραμμα, μπορεί να δημοσιεύσει αποτελέσματα.

     

    Ένα αποτέλεσμα με GTX 1080 Ti καθώς και stress testing με μια GTX 1070 μπορείτε να δείτε παρακάτω.

    Time-Spy-Extreme-Result.jpg

     

    Time-Spy-Extreme-Stress-Test.jpg

     

    Time-Spy-Extreme-Stress-Test-Result.jpg

     

    Επίσης το Guru3D δημοσίευσε τρία αποτελέσματα με Vega, GTX 1080 και GTX 1080 Ti, τα μπορείτε να δείτε στα παρακάτω screenshots.

     

    vega.jpg

     

    1080.jpg

     

    1080ti.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.