Jump to content
 • Latest Reviews

  All Reviews
 • Latest Reviews

  All Reviews
 • Ιδιαίτερα υψηλή χρήση του επεξεργαστή αναφέρουν παίκτες του Assassins Creed Origin

  Το Assassins Creed Origin κυκλοφόρησε την προηγούμενη Παρασκευή και υπάρχουν ήδη παράπονα από παίκτες που το αγόρασαν, ότι το παιχνίδι χρησιμοποιεί σε υπερβολικό βαθμό τον κεντρικό επεξεργαστή του συστηματός τους. Το αποτέλεσμα είναι οι χαμηλότερες του αναμενόμενου επιδόσεις από το σύστημα, κάτι που καθιστά την εμπειρία παιχνιδιού προβληματική. Για τα προβλήματα αυτά φαίνεται να ευθύνεται η διπλή προστασία κατά της πειρατείας που έχει ενσωματώσει στο παιχνίδι η Ubisoft, με την εταιρία πάντως να αρνείται ότι επηρεάζονται οι επιδόσεις των υπολογιστών από την κίνησή της αυτή.

   

  Πολλά από τα παράπονα δημοσιεύτηκαν από παίκτες του παιχνιδιού στα Steam forums (1, 2, 3) , με πολλούς παίκτες οι οποίοι διαθέτουν τετραπύρηνους Core i5 επεξεργαστές, να αναφέρουν 100% μόνιμη χρήση και των τεσσάρων πυρήνων του επεξεργαστή. Το αποτέλεσμα είναι απότομες πτώσεις στα frames per second και stuttering. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς αναφέρουν ότι η μόνιμη χρήση του επεξεργαστή του συστήματος τους στο 100%, οδηγεί το σύστημά τους σε επανεκκίνηση ή σε μπλε οθόνη μετά από μία ή δύο ώρες παιχνιδιού. Άλλος χρήστης με Core i7, παρατηρούσε την χρήση του επεξεργαστή του να αυξομειώνεται από 60% έως 90%.

   

  Για τα παραπάνω προβλήματα φαίνεται να ευθύνεται η χρήση δύο συστημάτων ασφαλείας εκ μέρους της Ubisoft, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πειρατεία του παιχνιδιού. Αυτό ισχυρίζεται στο TorrentFreak  ο Voksi, μέλος της ομάδας "Revolt" του έσπασε την προστασία του Wolfenstein II: The New Colossus πριν την ημέρας της κυκλοφορίας του. Η Ubisoft έχει χρησιμοποιήσει τόσο το σύστημα προστασίας Denuvo, το οποίο όμως πλέον φαίνεται να σπάει εύκολα από τους πειρατές, όσο και το σύστημα προστασίας VMProtect, ως ένα επιπλέον σύστημα ασφαλείας πάνω από το Denuvo. Το αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Voksi, είναι η πτώση της ταχύτητας του παιχνιδιού κατά 30%-40%.

   

  Η ίδια η Ubisoft πάντως αρνείται ότι η χρήση των δύο συστημάτων προστασίας οδηγεί σε αισθητή μείωση της ταχύτητας του παιχνιδιού και στα προβλήματα που αναφέρονται.

   

  Quote

  “We’re confirming that the anti-tamper solutions implemented in the Windows PC version of Assassin’s Creed Origins have no perceptible effect on game performance. In order to recreate a living, systemic and majestic open world of Ancient Egypt, where players can witness all of its stunning details, its beautiful landscapes & incredible cities, in a completely seamless way with no loading screens, Assassin’s Creed Origins uses the full extent of the minimum and recommended PC system requirements here, while ensuring a steady 30 FPS performance. We’re committed  to ensuring the most optimum experience possible for everyone, and we advise any players who may encounter performance issues on PC to check out support.ubi.com as there might be already a workaround or to contact us further explaining their issues so that we can solve them.”

   

  Επιπλέον για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα επιδόσεων στο παιχνίδι, η Ubisoft έχει αναρτήσει έναν οδηγό με κάποια βασικά βήματα που μπορεί να κάνει κάποιος προκειμένου να βελτιώσει την εμπειρία παιχνιδιού του ή να διαπιστώσει αν κάποιο από τα εξαρτήματά του δεν ανταποκρίνεται στις ελάχιστες απαιτήσεις του παιχνιδιού. Μπορείτε να βρείτε την σχετική σελίδα εδώ: Performance Issues in Assassin's Creed: Origins - Ubisoft Support

   

   

  Τέλος, σε άλλη μια σχετική είδηση για το νέο παιχνίδι της Ubisoft, να αναφέρουμε ότι, αν και το παιχνίδι έχει σε γενικές γραμμές θετικές αξιολογήσεις, με πάνω από 600 συνολικά αξιολογήσεις και βαθμολογία στο 8, υπάρχει βάσιμη υποψία ότι πολλές από αυτές είναι ψεύτικές. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ: Assassin's Creed Origins Metacritic Flooded With Fake Positive User Reviews

     User Feedback

  Recommended Comments

  ας σπάσουν το παιχνίδι και ας παρακάμψουν τα συστήματα προστασίας ώστε να αποδείξουν πως παίζει νεράκι και ότι έχει σωστό cpu utilization...

  Edited by sstav
  • Like 1
  • Thanks 1
  Link to comment
  Share on other sites

  Voksi και ξερό ψωμί τι να λέμε! Καλά δεν περίμενα η ubicrap να παραδεχθεί την πατατιά που έκανε με ένα κατά τα άλλα πολύ καλό & όμορφο παιχνίδι. Άκου να έχει single player game περισσότερο cpu utilization απο γνωστά multiplayer games. Θα τρελαθούμε μου φαίνεται..

  • Like 1
  • Thanks 2
  Link to comment
  Share on other sites


  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.