Jump to content



  • yanni
    yanni

    Κινητό που διπλώνει θα παρουσιάσει η Samsung, με την LG να ακολουθεί

    Η εποχή των εύκαμπτων κινητών φαίνεται να πλησιάζει, με την Samsung να φημολογείται ότι θα παρουσιάσει πρώτη ένα εύκαμπτο κινητό το οποίο θα διπλώνει. Το κινητό αυτό θα είναι ουσιαστικά μια συσκευή 2 σε 1 μιας και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ένα τυπικό tablet με ικανοποιητικών ιντσών οθόνη. Η LG φημολογείται ότι θα ανακοινώσει και αυτή αντίστοιχο κινητό, αλλά μετά την Samsung.

     

    Η συσκευή της Samsung, η οποία για την ώρα αποκαλείται Samsung X, αναμένεται να παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, λίγο πάνω από τις 100 χιλιάδες και θα διατεθεί κάποια στιγμή εντός του τρίτου τριμήνου του έτους. Όταν η συσκευή ξεδιπλώνεται, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως tablet των 7''. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από την The Korean Herald η οποία επικαλείται πλήθος πηγών.

     

    Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι η Samsung έχει ήδη κατασκευάσει ένα κινητό του οποίου η οθόνη διπλώνει εσωτερικά, στο στυλ που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία από την πατέντα του Galaxy X. Επειδή όμως αυτή η σχεδίαση απαιτεί να ξεδιπλώνει κάποιος την συσκευή όποτε είναι ανάγκη να την χρησιμοποιήσει, η Samsung επικεντρώνεται στην σχεδίαση συσκευής όπου η οθόνη θα διπλώνει εξωτερικά.

     

    samsung-galaxy-x-patent.jpg

     

    Άλλες πηγές πάλι ισχυρίζονται ότι και η LG σκέφτεται να δημιουργήσει την δική της συσκευή η οποία θα διπλώνει. Η εταιρία φημολογείται ότι δουλεύει πάνω σε αυτό για πάνω από 2 χρόνια και ίσως να παρουσιάσει κάτι στο τέλος του χρόνου. Πάντως η LG, η οποία θεωρείται ότι βρίσκεται πιο μπροστά τεχνολογικά από την Samsung, αναμένεται να παρέχει εύκαμπτες οθόνες και σε άλλους κατασκευαστές κινητών, όπως η Apple η Google και η Huawei.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.