Jump to content



  • jisr7
    jisr7

    Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της Radeon R7 370

    Πρόκειται για μια κάρτα, όχι της high-end κατηγορίας, η τιμή της οποίας θα διαμορφωθεί στα 150 δολάρια στην Αμερική ή και ακόμη πιο χαμηλά αν σκεφθούμε ότι βασίζεται σε chip το οποίο βρίσκεται στην αγορά ήδη τρία χρόνια. Βασίζεται δηλαδή στον πυρήνα Pitcairn που μετονομάστηκε σε Curacao και έκανε το ντεμπούτο του στις κάρτες R9 270/270X. Πιθανολογείται ότι η εταιρεία δεν πρόκειται να μετονομάσει ξανά τον πυρήνα. Το μόνο πράγμα που ουσιαστικά αλλάζει, είναι η κατηγορία που η εταιρεία τον εντάσσει, στην R7 λόγω του μεγάλου χάσματος στις επιδόσεις αλλά και εξαιτίας της χαμηλής τιμής.


    AMD Radeon R7 370 Performance1 635x358



    AMD Radeon 300 Series Family



    Καταγραφή

     


    Η παρουσία πάνω στην κάρτα ενός 6-Pin connector δείχνει ότι θα βασίζεται σε Pitcairn XT revision της R9 270 ή σε Pitcairn Pro revision της R7 265 καθώς η R7 270X απαιτεί δύο 6-Pin connectors και η AMD δεν θα μπορούσε δια μαγείας να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας.Επίσης τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της κάρτας θα είναι 1280 stream processors, 80 TMUs, 32 ROPs αλλά με συχνότητες λειτουργίες σαφώς μειωμένες. Σκοπός της κυκλοφορίας της συγκεκριμένης κάρτας, να ανταγωνιστεί την GeForce GTX 750 Ti.

     

    Update: Νεότερες πληροφορίες από το wccftech κάνουν λόγο ότι επισημοποιήθηκαν και οι τιμές.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.