Jump to content

jisr7

Premium Members
  • Posts

    229
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Ελλάδα
  • Ενδιαφέροντα
    Gaming

Πρόσφατοι Επισκέπτες

2.099 Εμφανίσεις προφίλ

jisr7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Η εταιρεία κατασκευής του, φρόντισε να το εξοπλίσει με πολλές τεχνολογίες οι οποίες διασφαλίζουν την αξιοπιστία του και τις κορυφαίες επιδόσεις του σε σχέση με άλλα αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς. Συγκεκριμένα, στα τεχνικά χαρακτηριστικά του ανήκουν οι τεχνολογίες DEVSLP, BCH ECC καθώς και Intel Smart Response. Σύμφωνα με την εταιρεία αποτελεί την ιδανικότερη λύση για αναβάθμιση ενός παλαιού αποθηκευτικού μέσου των Ultrabooks. Έρχεται στις χωρητικότητες των 128GB και 256GB και υιοθετεί το μικρότερο SSD form factor - M.2 2242, με διαστάσεις μόλις 22 x 42 x 3.5mm. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι το μικρό του μέγεθος δεν θυσιάζει καθόλου επιδόσεις χάρη στον JMicron controller, προσφέροντας 550MB/s, ενώ οι επιδόσεις 4K random read/write αγγίζουν τα 75K/77K IOPS. Μάλιστα η συσκευή υποστηρίζει την τεχνολογία DEVSLP (Device Sleep) η οποία βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και στην επέκταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Επιπλέον για να αυξήσει την αξιοπιστία στη μεταφορά δεδομένων διαθέτει την τεχνολογία Intel Smart Response, όπως αναφέραμε προηγουμένως, η οποία αναγνωρίζει τα δεδομένα που μεταφέρθηκαν πρόσφατα με αποτέλεσμα να αυξάνει τις ταχύτητες μεταφοράς αυτών των δεδομένων. Τέλος είναι εξοπλισμένοι με DDR3 DRAM Cache Buffer αυξάνοντας τις ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής ως και δυο φορές συγκρινόμενοι με άλλους SSDs χωρίς DRAM cache ενώ συνοδεύεται και με το λογισμικό SSD Toolbox.
  2. jisr7

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Να υποβάλλω μια απλή ερώτηση. Το σχέδιο Πυθία 1 με τον Καραμανλή το ξερετε. Η γνώση αυτού του γεγονότος, (όπως το διάβασε ο καθένας και με την εκάστοτε αντικειμενικότητα της πηγής που το διάβασε) με κάνει να αναρωτηθώ. Μήπως τελικά είναι όλα μια μεγάλη μπλόφα; Υπογράφεις για Ρωσικό αγωγό, πας σε δημοψήφισμα και ακόμη ζεις κύριε Τσίπρα; Φυσικά και υποστηρίζω το δημοψήφισμα ως έκφραση ελευθερίας επιλογής του λαού.
  3. Ο κ. Σπίρτζης τόνισε ότι «Το κύριο μέλημά μας είναι οι ομάδες του πληθυσμού που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη, όπως είναι οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, ή άλλες ειδικές ομάδες. Και θα είμαστε 24 ώρες το 24ωρο στη διάθεσή τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αυτές τις καταστάσεις», οι οποίες, όπως είπε χαρακτηριστικά, επιβλήθηκαν «με ευθύνη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και των δανειστών». Ταυτόχρονα, ανακοίνωσε ότι μετά το πέρας της αργίας των τραπεζών, οι δράσεις αλληλεγγύης θα συνεχιστούν, ειδικά για τους ανέργους του ΟΑΕΔ, οι οποίοι εφεξής θα μπορούν να μετακινούνται σε όλες τις δημόσιες συγκοινωνίες δωρεάν. Εντός της ημέρας υπογράφεται η ΚΥΑ για την εφαρμογή των έκτακτων μέτρων ως προϋπόθεση της πλήρους εφαρμογής τους. Με πρωτοβουλία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου υπήρξε επικοινωνία με τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών, σταθερής και φορητής για να μην υπάρξουν διακοπές συνδέσεων ληξιπρόθεσμων λογαριασμών, τηλεφωνίας και internet. Υπήρξε θετική ανταπόκριση από τον ΟΤΕ, τη VODAFONE, τη WIND και τη FORTHNET. Αναμένουμε μια απάντηση από μια ακόμη εταιρεία, δεν υπάρχουν άλλες στη χώρα. Πιστεύω ότι θα είναι και αυτή θετική και οφείλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτή τη στάση τους. Επίσημο Δελτίο Τύπου ΥΠΟΜΕΔΙ
  4. jisr7

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Τα λεφτά στο λεπτό της winbank θαρρώ είναι ένα παραθυράκι στο ημερήσιο όριο από Δευτέρα. Το θέμα είναι που θα βρεις ATM με χρήματα
  5. Στην έκθεση Mobile World Congress το 2015 τον περασμένο Μάρτιο, η SanDisk τόνιζε ότι η κυκλοφορία μιας κάρτας microSD με χωρητικότητες 200GB είναι απολύτως πιθανή και εφικτή τονίζοντας μάλιστα ότι η πρώτη κάρτα ίσως κάνει το ντεμπούτο της το δεύτερο τρίμηνο του 2015. Λίγο πριν τελειώσει το δεύτερο τρίμηνο του έτους και εισέλθουμε στο τρίτο η SanDisk φαίνεται ότι κράτησε το λόγο της και ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Class 10 Ultra 200GB microSDXC και μάλιστα σε τιμή αρκετά μικρότερη από αυτή που αναμενόταν. Τον Μάρτιο η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι η κάρτα θα κυκλοφορήσει με τιμή περίπου στα 400 δολάρια αλλά είναι ήδη διαθέσιμη στο Amazon στα 239 δολάρια. Πράγματι, η τιμή αυτή δεν αποτελεί έκπτωση αλλά είναι η τιμή πώλησης του προϊόντος Ωστόσο και με αυτή την τιμή, η κάρτα είναι κατά τρεις φορές ακριβότερη από την έκδοση των 128GB που φθάνει τα $78.99 . Πολλοί, δύσκολα αιτιολογούν αυτήν την υψηλή τιμή για τα επιπλέον 72GB αλλά καλό είναι να υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες επιλογές στην αγορά.
  6. Η ανακοίνωση της εταιρείας συμπεριελάμβανε και πληροφορίες σχετικά με ορισμένα πρόσθετα χαρακτηριστικά που θα κάνουν το ντεμπούτο τους μαζί με την έκδοση. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά μαζί: Jordan NBA 2K16 Poster, Jordan Fathead wall sticker, ψηφιακό ζευγάρι παπούτσια του Jordan και T-shirt για τον in-game παίκτη, αλλά και 30,000 Virtual Currency και πολλά ακόμη. Πρόκειται για την τρίτη παρουσία του κορυφαίου αθλητή στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η κανονική έκδοση του παιχνιδιού θα έχει τρία διαφορετικά covers, τον Steph Curry, Anthony Davis και James Harden. Θα καταφθάσει στις 29 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 και PC. Μάλιστα όποιος χρήστης έχει προβεί στην προ παραγγελία του παιχνιδιού θα μπορεί να παίξει τέσσερις μέρες νωρίτερα, στις 25 Σεπτεμβρίου. Ακόμη η Visual Concepts εστιάζει σε μια ιστορία του παιχνιδιού υπό την καθοδήγηση του Spike Lee.
  7. jisr7

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    150 ευρώ το όριο λένε για αυριο
  8. Αποκομίζοντας συνολικά $84.3 εκατομμύρια βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας, ως ο πιο υψηλόμισθος CEO για το 2014. Κατά τον πρώτο χρόνο της θητεία του, έδωσε 24.3% μέρισμα στους μετόχους της εταιρείας, όταν οι μετοχές της είχαν εκτοξευθεί στο υψηλότερο επίπεδο από το 2000, η τιμή της οποίας έφθανε τα $50.04. Μάλιστα και η Qualcomm αντικατέστησε τον CEO της πρόσφατα και ο νέος κέρδισε περίπου $60.7 εκατομμύρια την ίδια χρονική περίοδο. Στη τρίτη θέση της κατάταξης για τους νέους CEO, βρίσκεται ο Brent Saunders με $26.6 εκατομμύρια. Την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο Michael Fries της Liberty Global, φθάνοντας τα $112.2 εκατομμύρια. Αυτή η τάση, των υψηλά αμοιβόμενων CEO πολλών εταιρειών, έχει επικριθεί έντονα. Ωστόσο για εταιρείες όπως η Microsoft, η οποία συντελεί μια σημαντική μετάβαση στο επιχειρηματικό της μοντέλο, οι μέτοχοι θεωρούν ότι το υψηλό κόστος της μισθοδοσίας αξίζει τον κόπο. Ακόμη να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω ποσά δεν είναι μόνο σε μετρητά, αλλά και σε μετοχές που λήγουν έπειτα από μερικά χρόνια για να διασφαλιστεί ότι το στέλεχος θα φροντίσει για την μακροχρόνια επιτυχία της εταιρείας του.
  9. jisr7

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο που να καλύπτει την περίπτωσή σου. Απλά δεν πάς. Δεν σου κάνουν τίποτα. Αυτό που μπορείς να κάνεις άμα το θελήσεις είναι να μεταφέρεις τα εκλογικά σου δικαιώματα εκεί που επιθυμείς, αν ξέρεις ότι θα μείνεις κάπου για πολλά χρόνια. Στη περίπτωση που κληθείς για εφορευτική επιτροπή και δεν μπορείς να πας, απλά εξηγείς στην Αστυνομία με ήρεμο τρόπο και ευγενικά ότι δεν έχω λεφτά να πάω κτλπ. Πάντως την Κυριακή και εφορευτικές να μην παρουσιαστούν δεν χρειάζονται καθώς η απάντηση είναι Ναι ή Όχι, δεν έχουν με ψηφοδέλτια να κάνουν και η δουλειά πιο εύκολη για τους δικαστικούς αντιπροσώπους.
  10. jisr7

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    κατέβηκε πάντως η κωσταντοπουλου. Η Μακρή φώναζε όξω ρε.
  11. jisr7

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Εμενα με καιει αν την τριτη που μπαινει η σύνταξη της γιαγιας μου θα πληρωθώ? δεν υπάρχει φράγκο ούτε για ένα πακέτο τσιγάρα.
  12. Σε μια κίνηση που θα μπορούσε να περιγραφεί ως προσπάθεια προσέλκυσης νέων αγοραστών και της ταυτόχρονης βελτίωσης του παιχνιδιού, οι developers του τίτλου Steam Early Access Ark: Survival Evolved, ανακοίνωσαν την έναρξη ενός προγράμματος ανταμοιβής για όποιον βρει bugs στο παιχνίδι. Η ύπαρξη του προγράμματος ανταμοιβής επιβεβαιώθηκε την περασμένη εβδομάδα και ήδη ένας χρήστης με την κωδική ονομασία ZeroDay(++) έκανε χρήση του προγράμματος αυτού. Ο χρήστης επικοινώνησε με τους developers σχετικά με ένα hack / exploit που εντόπισε και το οποίο μπορεί να θέσει τους servers εκτός λειτουργίας, να κρασάρουν δηλαδή μαζί με κάποιες άλλες δυσλειτουργίες. Η ανταμοιβή του ήταν ένα χρηματικό ποσό στο paypal. Τα προβληματικά παιχνίδια αποτελούν ένα τεράστιο πρόβλημα της βιομηχανίας αυτής. Το ερώτημα που τίθεται και μένει να απαντηθεί είναι αν ένα πρόγραμμα ανταμοιβής, σαν αυτό που αναφέρθηκε προηγουμένως, θα μπορέσει να μειώσει σε κάποιο βαθμό τα bugs και κατά συνέπεια τις παρουσιάσεις προβληματικών παιχνιδιών.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.