Jump to content



  • jisr7
    jisr7

    Η Microsoft μας παρουσιάζει το επίσημο desktop wallpaper των Windows 10

    Ως εκ τούτου, ιδιαίτερη σημασία έχει η επιλογή της εικόνας που θα τελεί χρέη φόντου επιφάνειας εργασίας. Σε ένα video στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Youtube, η Microsoft αναφέρεται στην όλη διαδικασία που ακολούθησε προκειμένου να δημιουργήσει την εικόνα. Συγκεκριμένα, η ομάδα χρησιμοποίησε LEDs ενώ η παραγωγή της εικόνας δεν έγινε με την χρήση κάποιου προγράμματος επεξεργασίας, όπως το Photoshop. Πρόκειται για αληθινή εικόνα, όπως μπορείτε να δείτε στο video.

     

    Γιατί όμως η διαδικασία δημιουργίας αυτής εικόνας έχει τόση σημασία, γεγονός που την έκανε να αναπαραχθεί ως είδηση και σε άλλα ειδησεογραφικά μέσα; Γιατί η παρουσίαση των Windows 10, θα αποτελεί γεγονός μείζονος σημασίας στην ιστορία της εταιρείας. Αν και η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως ότι αυτό θα είναι το προεπιλεγμένο φόντο, το γεγονός πως την αποκαλεί hero desktop image, επιβεβαιώνει την άποψη αυτή.

     



×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.