Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέοι controllers και RGB ανεμιστήρες από την Corsair

    Η Corsair ανακοίνωσε τον νέο Commander Pro controller, ο οποίος μπορεί να παίξει ταυτόχρονα τον ρόλο του fan controller, lighting controller, temperature probe και εσωτερικού USB 2.0 hub. Ανακοίνωσε επίσης τον Lighting Node PRO, για έλεγχο του φωτισμού μεγάλου αριθμού ανεμιστήρων και lighting strips της Corsair. Τέλος, η εταιρία ανακοίνωσε και την νέα σειρά ανεμιστήρων HD140 RGB.

     

    Ο Commander PRO έρχεται να κάνει αυτό που υπονοεί το όνομά του. Να αποτελέσει το κέντρο διαχείρισης των ανεμιστήρων και του φωτισμού, αλλά και το κέντρο ελέγχου των θερμοκρασιών του συστήματος. Διαθέτει έξι θέσεις για 4 pin PWM ανεμιστήρες, με δυνατότητα ρύθμισης των στροφών τους από 0% έως και 100%. Μέσω του λογισμικού Corsair LINK, ο χρήστης μπορεί να ορίσει fan curves για τον αυτόματο έλεγχο του ρυθμού περιστροφής τους.

     

    commander pro.jpg

     

    Δύο κανάλια RGB επιτρέπουν επιπλέον τον έλεγχο του RGB φωτισμού συμβατών CORSAIR RGB ανεμιστήρων(έως έξι σε κάθε κανάλι) ή εναλλακτικά τον έλεγχο συμβατών CORSAIR RGB lighting strips(έως τέσσερις σε κάθε κανάλι).

     

    592a048a3b27f_commanderpro2.jpg

     

    Επιπλέον τέσσερις αισθητήρες θερμοκρασίας μπορούν να παρέχουν επιπλέον πληροφορίες για τις θερμοκρασίες του συστήματος και παράλληλα τα δεδομένα τους να αξιοποιούνται για την ρύθμιση των στροφών των ανεμιστήρων. Τέλος, δύο USB 2.0 υποδοχές επιτρέπουν την σύνδεση στον Commander Pro προϊόντων της Corsair για τον έλεγχό τους.

     

     

    Ο Lighting Node PRO, προορίζεται σε όσους θα ήθελαν απλά έναν controller για τον φωτισμό των Corsair προϊόντων τους. Προσφέρει πλήθος φωτεινών εφέ και επιτρέπει τον συνδυασμό χρωμάτων από δώδεκα CORSAIR SP RGB ή HD RGB ανεμιστήρες(έως έξι σε κάθε κανάλι) και οκτώ CORSAIR RGB lighting strips(έως τέσσερις σε κάθε κανάλι). Ο έλεγχός τους γίνεται και εδώ μέσω του λογισμικού Corsair LINK. Μαζί με τον Lighting Node PRO δίνονται και τέσσερις CORSAIR RGB lighting strips με δέκα RGB LEDs η κάθε μία και μαγνητικές βάσεις. 

     

    LightingNode.jpg

     

    LightingNode 1.jpg

     

    Τέλος, η νέα σειρά ανεμιστήρων HD140 RGB, διαθέτει RGB φωτισμό 360 μοιρών αξιοποιώντας 12 RGB LEDs. Στα χαρακτηριστικά τους αναφέρονται η υψηλή ροή αέρα, η αθόρυβη λειτουργία τους, ο μηχανισμός hydraulic bearing, η υποστήριξη λειτουργίας 4pin PWM και ο ελεγκτής τριών θέσεων για επιλογή του επιθυμητού RGB εφέ. Προφανώς είναι πλήρως συμβατοί με τους Commander PRO και Lighting Node PRO.

     

    HD140_RGB__08.jpg

     

    Όλα τα παραπάνω είναι άμεσα διαθέσιμα από την Corsair. Το Commander PRO έχει 74,99 ευρώ στο online κατάστημα της Corsair, το Lighting Node PRO 59,90 ευρώ, ενώ ένας HD140 RGB κοστολογείται προς 29,99 ευρώ. Το πακέτο των δύο HD140 RGB μαζί με τον ελεγκτή τριών θέσεων για τον φωτισμό, κοστολογείται προς 74,99 ευρώ.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.