Jump to content




  •  

    Πρόλογος

     

    Corsair, μια εταιρεία που μας έχει συνηθίσει σε κορυφαία περιφερειακά και όχι μόνο, με καινοτόμες τεχνολογίες και πρωτότυπα χαρακτηριστικά αλλά και αντίστοιχα σχετικά υψηλές τιμές.

     

    Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έχει στις λίστες της και οικονομικότερα προϊόντα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι κάνει σε αυτά εκπτώσεις ποιότητας.

     

    Πρόσφατα μας παρουσίασε ένα ακόμα τέτοιο προϊόν, το Corsair K70 Core. Ένα πληκτρολόγιο της σειράς Κ70 σε Full διάταξη με μερικά πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, παρά την σχετικά χαμηλή του τιμή για Full Mechanical RGB Keyboard και μάλιστα με ενσωματωμένο τον νέο μοντέρνο περιστροφικό επιλογέα-διακόπτη για media και όχι μόνο.

     

    Επιπλέον το Corsair K70 Core μας προσφέρετε με συνοδεία Palmrest ή όχι και για την Ευρώπη σε δύο εναλλακτικές αποχρώσεις, αυτές του κλασικού μαύρου ή του γκρι, και λέω για την Ευρώπη διότι στην σελίδα της Αμερικής υπάρχει και σε λευκό.

     

    Ας δούμε λοιπόν τι μας προσφέρει το Corsair K70 Core για 99,99€ αντίτιμο σύμφωνα με την σελίδα της Corsair.

     

     

    Τεχνικά χαρακτηριστικά

     

    Εδώ βλέπουμε τον πίνακα των τεχνικών χαρακτηριστικών του Corsair K70 Core όπως μας τον δίνει ο κατασκευαστής στη σελίδα του.

     

    large.Specs.jpg

     

    Έχουμε ένα ενσύρματο Full Size 104 Keys Keyboard NKRO με 100% Anti-Ghosting, 1.000Hz Report Ratre, FN Shortcuts και έξτρα Media and Volume Controls αλλά χωρίς Wrist Rest (Palmrest) δυστυχώς, παρόλο που έχει προβλεφθεί για το μοντέλο.

     

    Να σημειώσω εδώ ότι το Palmrest, παρόλο που υπάρχει επιλογή να συνοδεύσει το K70 Core κατά την αγορά, δεν έχει ακόμα τιμή, συνεπώς δεν μπορείτε να το προμηθευτείτε ακόμα.

     

     

    Συσκευασία και περιεχόμενα

     

    Και εδώ, φυσικά, η κιτρινόμαυρη χάρτινη γυαλιστερή συσκευασία σύμβολο πια της Corsair με τις απαραίτητες πληροφορίες για το προϊόν και τα βασικά του χαρακτηριστικά.

     

    Ξεχωρίζουν οι νέοι CORSAIR MLX Red διακόπτες, τα δύο επίπεδα απόσβεσης ήχου και τα επίσης νέα καπάκια διακοπτών δύο επιπέδων μεν αλλά ABS υλικού.

     

    Υποθέτω η επιλογή του ABS έγινε για μείωση κόστους, μιας και το ABS είναι οικονομικότερο του PBT, αλλά χωρίς να περάσουμε και στα υποδεέστερα σε διάρκεια και εικόνα κλασικά απλά ABS βαμμένα καπάκι ενός επιπέδου, δεν το βρίσκω καθόλου κακό.

     

    large.1.jpg

     

    large.2.jpg

     

    large.3.jpg

     

    large.4.jpg

     

     

    Ανοίγοντας την συσκευασία έχουμε το K70 Core τυλιγμένο σε ένα απλό λεπτό χαρτί, για προστασία, και το ενσωματωμένο καλώδιο του κάτω από ένα χαρτόνι ενσωματωμένο στη συσκευασία.

     

    large.5.jpg

     

    large.6.jpg

     

    large.7.jpg

     

     

    Και τέλος κάτω από αυτό τα δύο κλασικά συνοδευτικά πολύπτυχα με οδηγίες εγγύησης και ασφάλειας.

     

    Στο κέντρο ακριβώς της συσκευασίας θα δούμε και το QR Code που μας στέλνει στη σελίδα  οδηγιών του προϊόντος, δηλαδή στο QUICK START GUIDE του Corsair K70 Core.

     

    large.8.jpg

     

     

     

    large.9.jpg

     

     

    Κάτω από τον φακό

     

    Πρόκειται, προφανώς, για ένα Full 104 +2 Keys Mechanical RGB Keyboard με λιτό κλασικό στιλ και ποιοτικό φινίρισμα που παραπέμπει συμβολικά ξεκάθαρα προς Corsair από την πρώτη ματιά. Με το +2 στα Keys όπως ενδεχομένως καταλαβαίνεται αναφέρομε στους δυο έξτρα διακόπτες στην επάνω δεξιά γωνία, αυτόν με το σύμβολο του iCUE και τον περιστροφικό.

     

    large_10.jpg

     

    large_11.jpg      large_12.jpg

     

    large_13.jpg

     

     

    Ο νέος περιστροφικός διακόπτης στην επάνω δεξιά γωνία προϊδεάζοντας ξεκάθαρα για την βασική του χρήση ως audio volume control.

     

    large_14.jpg

     

     

    Τα double shot καπάκια αν και ABS παραμένουν ποιοτικά με πολύ καλό φινίρισμα και αίσθηση που προσθέτει στο σύνολο.

     

    large_15.jpg

     

     

    Πολύ ποιοτικοί κατασκευαστικά είναι και οι νέοι Corsair MLX Red, αλλά και η επιλογή της Corsair να προσθέσει σταθεροποιητές σε όλα τα σχετικά μεγάλα πλήκτρα, εκτός από του Space μόνο, δείχνει την προσοχή στην ποιότητα και στιβαρότητα της εταιρείας στα προϊόντα της, ακόμα και σε αυτά με σχετιά χαμηλό κόστος.

     

    large_16.jpg      large_17.jpg

     

     

    Δίπλα στον περιστροφικό επιλογέα υπάρχουν, εκτός από τα 3 κλασικά led για τις γενικές ενδείξεις και ένα ακόμα για το Win Lock αλλά και ένα ακόμα κουμπί με το σύμβολο του iCUE.

     

    large_18.jpg

     

    large_19.jpg

     

     

    Ατυχής επιλογή της Corsair, κατά τη γνώμη μου, το σταθερά τοποθετημένο καλώδιο, θα προτιμούσα μια USB Type C υποδοχή και ένα μαλακό εύκαμπτο καλώδιο, πείτε με καλομαθημένο Οκ.

     

    large_20.jpg

     

     

    Συνδεσιμότητα

     

    Λαστιχένιο καλώδιο σταθερά τοποθετημένο στο επάνω αριστερό μέρος για το Corsair K70 Core με ποιοτικό βύσμα USB Type-A στην άκρη του και απαιτήσεις για USB 3.0 ή 3.1 για την λειτουργία του, λογικό για τα 1.000Hz ρυθμού ανανέωσης που προσφέρει.

     

    Η Corsair μας υπόσχεται ότι δεν θα μπλέκετε (Tangle-free) και μάλλον έτσι θα είναι μιας και είναι αρκετά σκληρό.

     

    large_21.jpg

     

    large_22.jpg

     

     

     

     

     

    Λειτουργικότητα

     

    Τα δύο χαρακτηριστικότερα πλεονεκτήματα του νέου Corsair K70 Core είναι σαφέστατα ο νέος μοντέρνος περιστροφικός διακόπτης που θα δούμε παρακάτω και οι νέοι Ultra-smooth Corsair MLX Red mechanical switches που σε συνδυασμό με δύο μαλακά επίπεδα απόσβεσης ήχου δίνοντας ένα πολύ απαλό αλλά και στιβαρό αποτέλεσμα συνολικά.

     

    large_24.jpg

     

    Για τα δύο στρώματα μαλακού αφρώδους για την απόσβεση ήχου τα έχω ξανααναφέρει και σε παλιότερα άρθρα, όπως π.χ. το K65 PRO MINI RGB, και το μόνο που έχω να πω για αυτά είναι ότι κάνουν πραγματικά πολύ καλή δουλειά.

     

    large.K70_CORE_BLACK_WITH_PALM_REST_RENDER_07.png

     

    Αυτό που μας πρωτοπαρουσιάζει η Corsair με το K70 Core είναι οι νέοι MLX Red, ανταγωνιστική απάντηση θα έλεγα των κλασικών Cherry MX RED που προτιμούν οι περισσότεροι χρήστες και με παρόμοια γενικά χαρακτηριστικά με αυτούς.

     

    large_MLX.png

     

     

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε τον ήχο πληκτρολόγησης όπως μας τον δίνει η Corsair για τους MLX διακόπτες της, σε κανονική πληκτρολόγηση και μονού πλήκτρου αντίστοιχα, τα συμπεράσματα δικά σας.

     

    REGULAR TYPING                                                        SINGLE KEY

           

     

     

    Αναλυτικότερα έχουμε 45g δύναμη ενεργοποίησης, 2mm για την ενεργοποίηση από τα 4mm συνολικής διαδρομής, λιπασμένους και με 70 εκατομμύρια εγγυημένα κτυπήματα από τον κατασκευαστή.

     

    Ok ναι, προφανές αντίστοιχο των CHERRY MX Red αν και στους δικούς της η CHERRY δίνει πλέων 100 εκατομμύρια κτυπήματα ως μοναδική διαφορά στα χαρακτηριστικά με τους Corsair, αλλά όχι ότι αυτό έχει να λέει κάτι στην πραγματικότητα.

     

    Επιπρόσθετο χαρακτηριστικό ο νέος μοντέρνος περιστροφικός διακόπτης που στην περίπτωση του Corsair K70 Core δεν περιορίζετε μόνο στην αυξομείωση και διακοπή ήχου αλλά μας προσφέρει έως και 5 εναλλακτικές επιλογές-συνδυασμούς λειτουργίας όπως θα δούμε αναλυτικότερα στην επόμενη ενότητα για το iCUE.

     

    large_25.jpg

     

     

     

    Το καπάκι είναι σκληρό στιβαρό πλαστικό δύο επιπέδων, μαύρο σαγρέ εξωτερικά και κίτρινο για το εσωτερικό και τις τρεις κάθετες λωρίδες, με πολύ ενδιαφέρουσα διατομή έχω να παρατηρήσω παρόλο που δεν φαίνεται όταν είναι κουμπωμένο επάνω στον λευκό άξονα, προφανώς.

     

    Είναι βέβαια και εντελώς αδιάφανο, αν και αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα μιας και δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει φωτισμός.

     

    Τlarge_30.jpg    large_29.jpg

     

    large_28.jpg    large_26.jpg

     

     

    Corsair iCUE

     

    Δεν θα σας κουράσω αναλύοντας για μια ακόμα φορά τις πολλές δυνατότητες του iCUE, απλά θα σας παραθέτω τις αντίστοιχες εικόνες στο τέλος αυτής  της ενότητας, για όσους ενδιαφέρεστε περισσότερο μπορείτε να ανατρέξετε σε αντίστοιχα άρθρα του TheLab όπως π.χ. το Corsair K70 Pro RGB Optical - Mechanical Keyboard του φίλτατου @pol77 και το CORSAIR K70 MAX RGB Magnetic Mechanical αλλά και άλλα.

     

    Εδώ θα επικεντρωθώ περισσότερο στον νέο περιστροφικό διακόπτη και τις δυνατότητες που του έχει δώσει ο κουρσάρος.

     

    Λειτουργικά αρχικά τα πράγματα είναι πολύ απλά και αναμενόμενα αλλά και πρακτικότατα παράλληλα.

    Περιστροφή για μετακίνηση και πάτημα για απομόνωση ή αναίρεση της.

    Ωραία θα πει κανείς, και γιατί δεν μας λες αυξομείωση ήχου και mute αντίστοιχα; 

    Μα διότι δεν είναι μόνο για αυτό.

     

    Η Corsair, μέσω φυσικά του iCUEμας δίνει την δυνατότητα να το χρησιμοποιούμε και για έλεγχο της φωτεινότητας του, οριζόντια ή κάθετη κύλιση στα παράθυρα, το γνωστό μας scroll αλλά και zoom in/out, ενδιαφέρων θα έλεγα.

     

    Στις παρακάτω 6 εικόνες θα δείτε την παρουσίαση της Corsair μέσα από το iCUE για την νέα αυτή λειτουργία που μας ονομάζει “Control Dial”, την δυνατότητα δηλαδή μεταβολής της χρήσης του περιστροφικού διακόπτη και λίγο παρακάτω εξηγώ.

     

    large.1.jpg

     

    large.2.jpg

     

    large.3.jpg

     

    large.4.jpg

     

    large.5.jpg

     

    large.6.jpg

     

     

    Όπως παρατηρούμε υπάρχει η δυνατότητα να ενεργοποιήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε όποια από τις 6 εναλλακτικές χρήσης του περιστροφικού διακόπτη και να δώσουμε και στην κάθε μία από αυτές ένα χρώμα από την RGB γκάμα για να ξεχωρίζουμε ποια είναι επιλεγμένη κάθε φορά.

     

    Η μετάβαση αυτή μεταξύ των επιλογών γίνεται κυκλικά μέσω των “FN”+“F12” και ο χαρακτηριστικός φωτισμός τις επιλεγμένης λειτουργίας εμφανίζεται επάνω στο “F12” είτε κατά την χρήση του περιστροφικού διακόπτη είτε πατώντας το “FN”.

     

    Παρατηρούμε επίσης ότι οι επιλογές είναι οι συγκεκριμένες και μόνο και χωρίς άλλες επιλογές παρά μόνο on/off για την κάθε μια από αυτές και φυσικά το χρώμα του φωτισμού τους που το επιλέγουμε πατώντας επάνω στον κύκλο με τον τίτλο “Control Dial Mode Color”.

     

    Ο τρόπος επιλογής τους γίνετε μόνο μέσω των “FN”+“F12”, άλλωστε και το “F12” έχει επάνω του ως επιπλέον σύμβολο την εικόνα του περιστροφικού διακόπτη, για να γίνει υποθέτω ακόμα ποιο ξεκάθαρη η αποκλειστική χρήση του σε αυτό, ή και προς διευκόλυνση ίσως;

     

    large_32.jpg

     

    Προσωπικά θα προτιμούσα να χρησιμοποιώ το επιφανειακό κουμπί με το σύμβολο του iCUE που βρίσκετε ανάμεσα από το “Pause” και τα led ενδείξεων, θα το έβρισκα βολικότερο.

     

    large_33.jpg

     

    Ούτε και για το πάτημα του περιστροφικού διακόπτη δεν υπάρχει δυνατότητα μεταβολής, απλά έχει συγκεκριμένη λειτουργία για κάθε μία από τις 6 επιλογές.

     

    Τυπικά αναφέρω ότι οι επιλογές πατήματος του περιστροφικού διακόπτη είναι:

    • Mute/unmute για το volume control.
    • On/off lighting για το brightness control.
    • Bottom of page για το vertical scrolling.
    • Bottom of page/end of line για το horizontal scrolling.
    • Reset to default zoom για το zoom.

    Συγχωρέστε με που δεν μετέφρασα αλλά θεώρησα ότι περισσότερο θα σας μπέρδευα παρά θα διευκόλυνα.

     

    Να πούμε εδώ ότι η προεπιλογή του επιφανειακού διακόπτη με το σύμβολο τουiCUE είναι το play/pause αλλά αυτό μπορούμε πάντα να το αλλάξουμε σε ότι θέλουμε.

     

    Σας παραθέτω τέλος και τις αντίστοιχες εικόνες τον υπολοίπων καρτελών του iCUE όπως είπα και στην αρχή.

     

    Αν και τελευταία στην λίστα θα ξεκινήσω με την καρτέλα “Device Settings” που μας προσφέρει τις επιλογές για Updates, Polling Rate, Current Layout αλλά και τις επιλογές για τις 5 hardware θέσεις αποθήκευσης profile και στην συνέχεια τις καρτέλες για ρυθμίσεις φωτισμού και διακοπτών είτε hardware είτε και όχι.

     

    large.8.jpg    large.9.jpg    large_10.jpg

     

    large.iCue-1.jpg

     

    large.iCue-2.jpg

     

    large.iCue-3.jpg

     

    large.iCue-4.jpg

     

    large.iCue-5.jpg

     

     

    HotKeys

     

    Εδώ έχουμε τα default & shortcut keys, ως γνωστών η εικόνα 1000 λέξεις ...

     

    large.1.png

     

    large.2.png

     

     

    Μετρήσεις

     

    Eεπιβεβαιωμένα φυσικά τα “Full Key” NKRO και το 100% Anti-Ghosting για το K70 Core παραθέτω και την παρακάτω εικόνα από το AquaKeyTest που χρησιμοποίησα για τον αντίστοιχο έλεγχο.

     

    large.Capture.JPG

     

     

    Πολύ καλή και η επίδοση που κατάφερα να πιάσω και στην δοκιμή κτυπημάτων ανά δευτερόλεπτο στο γνωστό online εργαλείο.

     

    large.KeyCPS.png

     

     

    Εμπειρία χρήσης

     

    Παρόλο που αποφεύγω γενικώς τα μεγάλα πληκτρολόγια και προτιμώ 65% άντε έως και TKL το διάστημα που πέρασα με το K70 Core κάθε άλλο παρά δυσάρεστο θα το έλεγα.

     

    Πολύ καλοί οι MLX απαλοί και άμεσοι σε βοηθούν να δουλέψεις ξεκούραστα με το K70 Core.

     

    Δεν μπορώ να μην δώσω τα εύσημα μου για μια ακόμα φορά και στα δύο αφρώδη στρώματα απόσβεσης, ελπίζω να τα καθιερώσει η Corsair σε όλα τα μοντέλα της.

     

    Ο περιστροφικός διακόπτης δουλεύει άψογα σε όλες τις επιλογές του. Αν και δεν μου είναι πολύ άνετος ο τρόπος μετάβασης αρχικά με το FN+F12, το συνηθίζεις γρήγορα παρόλα αυτά. Θα ήθελα πάντως ένα εμφανέστερο τρόπο για το επιλεγμένο, το να ήταν φωτιζόμενος για παράδειγμα θα το έβρισκα πολύ ενδιαφέρον.

     

    Θεωρώ ότι το Palmrest του λείπει και καλό θα ήταν να επενδύσετε σε ένα αν επιλέξετε το K70 Core.

     

    Σε κάθε περίπτωση είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές για 104 Keys RGB Keyboard.

     

     

    Επίλογος - Συμπεράσματα

     

    Τα Full keyboard είναι σίγουρα το format που επιλέγουν οι περισσότεροι χρήστες για βασικό τους πληκτρολόγιο, είναι λοιπόν λογικό και οι κατασκευαστές να έχουν πολλές εναλλακτικές στην γκάμα τους ώστε να καλύψουν κάθε γούστο και τσέπη.

     

    Με το K70 Core η Corsair επιλέγει να προσφέρει ένα πληκτρολόγιο σε ιδιαιτέρος καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά του, θα ευχαριστήσει όποιον το επιλέξει αλλά δεν θα δυσαρεστήσει και όποιον απλά πέσει επάνω του τυχαία, ή και όχι, παρόλο που θα προτιμούσε κάτι διαφορετικό.

     

    Η επιλογή της Corsair σε εξαιρετικά απαλούς διακόπτες, ο συνδυασμός τους με τα δύο στρώματα αφρώδους απόσβεσης της πληκτρολόγησης και η δυνατότητα διπλής χρήσης σε όλους τους διακόπτες με την χρίση του “FN” το καθιστούν ικανό να ανταγωνιστεί πολύ ακριβότερα μοντέλα και μάλιστα με αξιώσεις.

     

    Η Corsair δείχνει να έχει τάσεις καθιέρωσης των αφρωδών στρωμάτων απόσβεσης σε όλα της τα νέα μοντέλα και το μόνο που μπορώ να πω για αυτό είναι ότι επικροτώ 100%.

     

    Σίγουρα πολύ βολικός και ο περιστροφικός διακόπτης ειδικά με τις 5 επιλογές λειτουργίας, θα ήθελα πάντως περισσότερες επιλογές ρύθμισης σε αυτόν και ειδικά στον τρόπο επιλογής λειτουργίας του, καλό θα ήταν επίσης να ήταν και φωτιζόμενος αλλά και έτσι είναι μια χαρά.

     

    Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά με την ολοκλήρωση των δοκιμών και του εν λόγο άρθρου επέστρεψα σε μοντέλο με οπτικούς διακόπτες και μικρότερων διαστάσεων format αλλά και υπερδιπλάσια τιμή, οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης σε κανένα επίπεδο, άλλωστε αυτό είναι κυρίως θέμα γούστου.

     

    Αν όμως οι δικές σας απαιτήσεις δεν είναι τέτοιες και οι προτιμήσεις σας είναι στα 104 keys, τότε θα σας πρότεινα ξεκάθαρα να το εντάξετε μέσα στις επιλογές σας και όχι μόνο για την σχετικά χαμηλή του τιμή.

     

     

     

    large_Up.jpg

     

    • Εκτεταμένη χρήση του FN σε όλα τα πλήκτρα.
    • Περιστροφικός διακόπτης με 5 επιλογές λειτουργίας.
    • Διπλής στρώσης (Double-Shot) κουμπιά αν και ABS.
    • Δύο αφρώδη στρώματα απόσβεσης του ήχου πληκτρολόγησης.
    • Ποιότητα, υλικά, φινίρισμα.
    • Φωτισμός RGB, ανεξάρτητος σε κάθε πλήκτρο και με δυνατότητα αποθήκευσης σε hardware μνήμη.
    • NKPRO χωρίς ghosting.
    • Πρόγραμμα παραμετροποιήσεων iCUE.

     

     

    large_Down.jpg

     

    • Σταθερά τοποθετημένο σκληρό USB καλώδιο.
    • Δεν μπορείς να επιλέξεις διαφορετικό τρόπο από το FN+F12 για τις επιλογές του περιστροφικού διακόπτη.

     

     

     

     

    Με βάση τα παραπάνω, η βαθμολογία του K70 Core είναι:

     

     

     

     
     
     

     

     

     

    Ευχαριστούμε θερμά την Corsair για την παραχώρηση του δείγματος της δοκιμής.

     

     

    large.CorsairLogo.png

     

     

     

     

    Συντελεστές Review
    Reviewers: alfasif
    Photographers: alfasif
    Editing: TheLab.gr Team
    Αξιολόγηση
    Χαρακτηριστικά:7.50
    Χρηστικότητα:8
    Ποιότητα:9
    Επιδόσεις:Select
    Γραφικά:Select
    Ήχος:Select
    Gameplay:Select
    Αντοχή στο Χρόνο:Select
    Απόδοση/Τιμή:9.50
    Editor's ChoiceNo
    Innovation AwardNo
    Design AwardYes
    Value for MoneyYes

    • Like 7

    User Feedback

    Recommended Comments

    There are no comments to display.



    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

  • Similar Content

  • Αγορα τηλεορασης 600ευρω

    Καλησπερα θελω να παρω μια τηλεοραση μαξ 600 ευρω 55'' τουλαχιστον.Για ταινιες θα ειναι η χρηση της κυριως, θα συνδεεται με τον υπολογιστη και αντε και κανα ps4. Εχω καταληξει αναμεσα σε Samsung και Tcl . Εχει κανεις να μου προτινει κατι? 

    NiRou
    NiRou
    Οθόνες & Projectors 7

    Intel N-7260 χαμηλή επίδοση με wifi

    Hola all..... Έχω ένα λαπτοπακι της ASUS, N551JM το οποιο φοράει καρτουλα δικτύου του θέματος... Και θέτω το εξής ερώτημα: ειναι λογικό στα speed tests να πηγαίνει έως 60-80 mbps, ενώ στο σπίτι έχω 200αρα? Δοκίμασα και με καλώδιο udp και χτυπάει μέχρι και 180 mpbs. Τι συμβαίνει δεν καταλαβαίνω. Έχω ελέγξει για κανάλια για τυχόν παρεμβολές και η μπάντα που εκπέμπει είναι 5 GHZ σε απόσταση 4ρων μέτρων χωρίς εμπόδια.

    skepasti21
    skepasti21
    Intel Platform 1

    πιστωτικές κάρτες ερωτήσεις

    Καλησπέρα σε όλους.   Επειδή δεν ξέρω από πιστωτικές, να ρωτήσω 1-2 πράγματα.   Η παλιά πιστωτική POST CREDIT, μας στείλανε την νέα τής τράπεζας. Την χρησιμοποίησε την νέα, λοιπόν, η μητέρα μου για μια αγορά €150,00, χωρίς να βάλει δόσεις. Στη συγκεκριμένη τράπεζα, δεν έχουμε λογαριασμό. Μόνο την πιστωτική.   Λόγω έχει καθυστερήσει να έρθει το έντυπο ενημερωτικό (statement εάν το λέω καλά) για να κάνουμε και την πληρωμή, μπορώ να πάω σε ένα ATM, να κάνω πληρωμή; Και

    serpico75
    serpico75
    Off topic 7

    κλωνοποίηση δίσκου

    χαιρετώ όλους,   πρόκειται να κάνω κλωνοποίηση ενός δίσκου μου των 250 gb   ο δίσκος έχει ελευθερα τα 144 gb   το θέμα είναι ότι ο άλλος δίσκος είναι των 160 gb και δεν ξέρω εάν η κλωνοποίηση μπορεί να γίνει  χωρίς προβλήματα  

    nikonick
    nikonick
    Γενικά για Η/Υ 2

    Περίεργο πρόβλημα με εξωτερικούς δίσκους SSD

    Καλησπέρα παιδιά, έχω φτιάξει ένα νέο σύστημα με AMD επεξεργαστή αυτή τη φορά είναι το σύστημα στην υπογραφή, το πρόβλημα τώρα που υπάρχει είναι ότι χάνει τον εξωτερικό τον δίσκο ssd αυτό το κάνει και με τους 3 δίσκους που έχω έναν silicon power 250gb και οι άλλοι 2 είναι samsung qvo από 1tb ο καθένας, ξαφνικά εκεί που έγραφε στον έναν Samsung έβγαλε ένα σφάλμα το αρχείο δεν μπορεί να γραφτεί λέω θα χάλασε η θήκη η εξωτερική, πήγα προληπτικά και πήρα άλλες θήκες της Logilink οι άλλοι 2 δίσκοι λε

    panos 12
    panos 12
    Συσκευές Αποθήκευσης 5
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.