Jump to content • VoltMe VITO Go EzTravel review


  Ο ρυθμός εξέλιξης της τεχνολογίας μας χαρίζει συνεχώς νέες συσκευές που αναβαθμίζουν την καθημερινότητά μας. Ωστόσο, η αυξανόμενη ποικιλία ηλεκτρονικών συσκευών που φέρουμε μαζί μας καθημερινά, από smartphones και laptops μέχρι action cams και drones, έχει δημιουργήσει ένα πρακτικό δίλημμα: πώς να φορτίζουμε αυτές τις συσκευές, χωρίς να κουβαλάμε μαζί μας μεγάλους και βαριούς φορτιστές;

   

  Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα φέρνει η VoltMe με τη σειρά VITO. Η σειρά VITO περιλαμβάνει το VITO Go EzTravel, ένα φορτιστή ταξιδιού που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία. Με την εκρηκτική αύξηση των συσκευών που απαιτούν ταχεία φόρτιση και υψηλή ισχύ, η VoltMe προσφέρει μια εναλλακτική λύση που είναι εξίσου ευέλικτη και αποδοτική.

  Αποχαιρετήστε τα βαριά "τούβλα" φορτιστές, καθώς η σειρά VITO συνδυάζει τη φορητότητα με την υψηλή απόδοση. Με πολλαπλές είσοδους, συμβατότητα με διάφορα πρότυπα φόρτισης, και ένα συμπαγές σχέδιο, ο φορτιστής VoltMe VITO Go EzTravel αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για τους ταξιδιώτες που θέλουν να διατηρούν τις συσκευές τους φορτισμένες με ευκολία και στυλ.

  Στο επίκεντρο της σύγχρονης ζωής, ο VoltMe VITO Go EzTravel αποτελεί μια κομψή και πρακτική λύση που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν την τεχνολογία τους χωρίς το βάρος των πολλαπλών φορτιστών. Ανακαλύψτε πώς ο VoltMe VITO Go EzTravel μετατρέπει τον τρόπο που φορτίζετε τις συσκευές σας κατά τα ταξίδια και ανακαλύψτε μια εντελώς νέα εμπειρία φόρτισης.

  Ας προχωρήσουμε ενδότερα για να δούμε τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του VoltMe VITO Go EzTravel. Παμ';

   

  Χαρακτηριστικά

   

  Ο φορτιστής ταξιδιού VoltMe VITO Go EzTravel διακρίνεται για τις εντυπωσιακές του δυνατότητες. Με ποικιλία εισόδων και εξόδων, περιλαμβάνοντας AC και USB θύρες, η συσκευή προσφέρει ευελιξία και ευκολία σε κάθε ανάγκη. Από ταχεία φόρτιση μέχρι υψηλή ισχύ, το VoltMe VITO Go EzTravel αντιπροσωπεύει την εξέλιξη στη φόρτιση των ηλεκτρονικών συσκευών, επιτρέποντας πολλαπλές συνδέσεις με αποδοτικότητα και στυλ. Ας δούμε παρακάτω τα χαρακτηριστικά του.

   

  IMG_7166.jpg IMG_7167.jpg

  Χαρακτηριστικά VoltMe VITO Go EzTravel

  Είσοδος
  Τάση 100~250V
  Συχνότητα 50/60Hz
  Ρεύμα εισόδου 1.5A Max

   

   

  Έξοδοι
  USB-C 3
  USB-A 2

   

   

  Χρήση θύρας Περιγραφή
  1 C1/C2/C3: 3.3-11V 5A (PPS)/5V 3A/9V 3A/12V 3A/15V 3A/20V 3.5A (70W max)
  A1/A2: 5V 3A/9V 3A/12V 3A/20V 3A (QC 60W max)
  2 C1+C2/C3/A1/A2=45W+30W
  C2+C3/A2=45W+30W
  C2+A1=7.5W+7.5W
  C3+A1=45W+30W
  C3+A2=7.5W+7.5W
  A1+A2=45W+30W
  3 C1+C2+C3=35W+20W+20W
  C1+C2+A1=60W+7.5W+7.5W
  C2+C3+A2=60W+7.5W+7.5W
  4 Διάφοροι συνδυασμοί 4 θυρών, π.χ.: C1+C2+C3+A1=35W+7.5W+20W+7.5W, A1+C1+C2+A2=7.5W+35W+7.5W+22.5W
  5 C1+(C2+A1)+(C3+A2)=45W+15W+15W

   

  diagram.jpg

   

  Με τα παραπάνω, το VoltMe VITO Go EzTravel αναδεικνύεται ως ένα πολυλειτουργικό, ευέλικτο και προηγμένο εργαλείο για τη φόρτιση των ηλεκτρονικών συσκευών, ενώ παράλληλα προσφέρει την απαραίτητη ευκολία και φορητότητα για ταξίδια και καθημερινή χρήση. Υποστηρίζει τα πρωτόκολλα USB Power Delivery 3.0, Qualcomm Quick Charge 4+, PPS, AFC, Apple 5V 2.4A, Samsung Adaptive Fast Charge 5V 2A, SCP,  Huawei FCP, BC1.2, ενώ η μέγιστη ισχύς εξόδου είναι 75W.

  Σε δοκιμή που έκανα να φορτίσω ό,τι συσκευή έχω στο σπίτι, δηλαδή δύο tablet και τρία κινητά, η μέγιστη ισχύς που έγραψε ο μετρητής ήταν 54,9 W. Άρα τα 75W της συσκευής, φτάνουν και περισσεύουν για τα περισσότερα σενάρια φόρτισης.

   

  readings-voltme.jpg

   

  Η τιμή του κατά την συγγραφή αυτής της παρουσίασης είναι στα 56,25 € και είναι διαθέσιμο από το aliexpress, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.aliexpress.com/item/1005006223427036.html 

   

  Πρώτες Εντυπώσεις

   


  Η «συμβίωση» με το VoltMe Vito Go EzTravel, ενός φορτιστή 75W, άφησε αρκετά καλή εντύπωση. Ο φορτιστής VoltMe Vito Go EzTravel ανταποκρίνεται στην υπόσχεσή του να μην είναι παρεμβατικός. Ο σχεδιασμός του φορτιστή είναι εκπληκτικά μικρός ενώ παράλληλα είναι ελαφρύς, και χωράει αβίαστα στην παλάμη του χεριού μου, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο στο γραφείο μου. Πρόκειται για μια καλοδεχούμενη απόκλιση από τους ογκώδεις φορτιστές του παρελθόντος, προσφέροντας μια κομψή και μοντέρνα λύση για όσους δίνουν προτεραιότητα τόσο στο στυλ όσο και στη λειτουργικότητα.

   

  IMG_7168.jpg IMG_7169.jpg

  IMG_7170.jpg IMG_7179.jpg

  Κατά το χειρισμό του VoltMe Vito Go, είναι προφανές ότι αυτός ο φορτιστής είναι κατασκευασμένος για να αντέξει. Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής υπογραμμίζεται από το ματ μαύρο πλαστικό φινίρισμα, το οποίο όχι μόνο προσθέτει μια πινελιά εκλέπτυνσης αλλά αποδεικνύεται επίσης ανθεκτικό στις γρατσουνιές και τα δακτυλικά αποτυπώματα.

   

  IMG_7175.jpg IMG_7173.jpg

   

  Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο VoltMe Vito Go EzTravel είναι η ποικίλη επιλογή των θυρών του. Με τρεις θύρες USB-C εξοπλισμένες με Power Delivery (PD), δύο θύρες USB-A που διαθέτουν Quick Charge (QC) 3.0, αυτός ο φορτιστής προσφέρει αρκετές επιλογές στο χρήστη. Αυτή η συστοιχία θυρών επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτιση έως και έξι συσκευών (η έκδοση με την σούκο πρίζα δίνει άλλη μια θύρα φόρτισης), από φορητούς υπολογιστές και tablet έως smartphones και ακουστικά. Η ευκολία της ύπαρξης διαφόρων επιλογών φόρτισης σε μία μόνο συσκευή καθιστά τον VoltMe Vito Go απαραίτητο για τους λάτρεις της τεχνολογίας που βρίσκονται εν κινήσει.

   

  IMG_7174.jpg

   

  Unboxing

   

  Επειδή μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξες (sic), ετοιμάσαμε ένα video unboxing της συσκευής για να την δείτε πέρα από τις φωτογραφίες που έχουμε ήδη παραθέσει. 

   

   

  Επιδόσεις

   

  Εδώ είναι που σηκώνουμε μανίκια. Για να μετρηθούν οι επιδόσεις του VoltMe VITO Go EZTravel θα εξετάσουμε δύο παραμέτρους. Αρχικά θα μετρηθεί η παραγόμενη ισχύς με την ταυτόχρονη φόρτιση πολλών συσκευών και μετά θα μετρηθεί στο load tester για να αποδειχθεί αν μπορεί να παραδώσει την ισχύ που υπόσχεται.

  Αρχικά ξεκινάμε με την μέτρηση της αντίστασης του καλωδίου που έρχεται μαζί με τη συσκευή. Το καλώδιο αυτό είναι ένα USB 2.0 καλώδιο το οποίο δείχνει ότι μπορεί να διαχειριστεί ισχύ ρεύματος μέχρι 100 W. Σε μέτρηση που έγινε, δεν ήταν δυνατή η μέτρηση των ιδιοτήτων του, παρά μόνο ότι μπορεί να χειριστεί μέχρι 50V τάση και 5 Α ένταση, το οποίο βέβαια καλύπτει τις ενεργειακές απαιτήσεις του φορτιστή, όμως, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία παρακάτω, δεν διαθέτει τσιπάκι το οποίο να μπορεί να ρυθμίσει την τάση και την ένταση του ρεύματος που το διαπερνάει. 

   

  usb-cable.jpg

   

  Αναφορικά με την αντίσταση που εμφανίζει, παράγοντας που δείχνει και την ποιότητα κατασκευής ενός καλωδίου USB, μετρήθηκε στα 0,110Ω, τιμή που θεωρείται καλή. Μια τυπική αντίσταση επαφής διεπαφής καλωδίου USB είναι περίπου 30mΩ. Δεδομένου ότι υπάρχουν τέσσερις συνδέσεις (δύο σε κάθε άκρο του καλωδίου), αυτό θεωρητικά αντιστοιχεί σε 0,12Ω. 

   

  cable-resistance.jpg

   

  Στη συνέχεια, θα προχωρήσουμε με τη μέτρηση της συσκευής να δούμε πως συμπεριφέρεται σε διάφορά σενάρια. 

   

  Μετρήσεις έγιναν με τις παρακάτω διαμορφώσεις:

  - Τάση 5V, Ένταση 3Α

  Εδώ, είχαμε μικρές διακυμάνσεις στη τάση και στην ένταση του ρεύματος. Η τάση ήταν στα 0,002V ενώ η ένταση ήταν στα 0,002Α

   

  img0.png

   

  - Τάση 9V, Ένταση 3Α

  Ανεβάζοντας την τάση στα 9V, παρατηρήθηκαν οι εξής διακυμάνσεις: Τάση: 0,012V, Ένταση: 0,033 Α

   

  img1.png

   

  - Τάση 12V, Ένταση 3Α

  Στα 12V η εικόνα ήταν λίγο καλύτερη, με την τάση στα 0,003V και την ένταση στα 0.002 A

   

  img2.png

   

  - Τάση 15V, Ένταση 3Α

  Στα 15V, με τη μετρούμενη τάση είναι πλέον στα 14,87V, η διακύμανση της είναι 0,004V, ενώ η διακύμανση της έντασης του ρεύματος είναι αμελητέα, στα 0,002Α.

   

  img3.png

   

  - Τάση 20V, Ένταση 3,5 Α

  Τέλος, στα 20V, με μέγιστη μετρούμενη τάση τα 19,48V, παρουσιάστηκε διακύμανση 0,03V, ενώ η ένταση του ρεύματος ήταν στα 0,004Α

   

  img4.png

   

  Τέλος, δοκιμάσαμε τις αντοχές του φορτιστή, κρατώντας την τάση στα 20V και αυξάνοντας σταδιακά την ένταση, καταφέραμε και φτάσαμε στα 3,8Α, πράγμα που θεωρητικά θα μας πήγαινε στα 76W, ενώ στην πραγματικότητα καταφέραμε να φτάσουμε στα 73,75W, καθώς η τάση παρουσίασε μια πτώση κατεβαίνοντας στα 19,41V

   

  img5.png

   

   

  Εν κατακλείδι

   

  Το Vito Go EzTravel της Voltme είναι μια συσκευή που θα σας γίνει απαραίτητη, αν μετακινήστε πολύ. Η ισχύς των 75W, μπορεί να τροφοδοτήσει μέχρι και ένα μικρό λάπτοπ, πόσο μάλλον ένα κινητό, ένα tablet, ένα ρολόι, ή ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Με μόνη παραφωνία το παρεχόμενο καλώδιο να μην έχει controller, και στην ουσία να είναι ένα "χαζό" καλώδιο, έχουμε στον πάγκο δοκιμών μας ένα αξιόλογο προϊόν. Η αρχιτεκτονική ισχύος έξυπνης φόρτισης V-Dynamic (VD) παρέχει υψηλές επιδόσεις σε έναν αποδοτικό σχεδιασμό ισχύος, διευκολύνοντας κάθε συνδεδεμένη συσκευή να ενεργοποιήσει και να βελτιστοποιήσει την ταχύτητα φόρτισης. Από εμάς είναι "Ναι".

  Συνοψίζοντας λοιπόν, για το Voltme Vito Go EzTravel έχουμε τα εξής:

   

  gallery_33472_825_8446.jpg
  Ο καλός
  - Στιβαρή κατασκευή
  - Στα παρελκόμενα περιέχεται και θήκη μεταφοράς
  - Παραδίδει τα 75W που υπόσχεται.
  - Μικρή και στιβαρή κατασκευή.

   

  gallery_33472_825_10385.jpg
  Ο Κακός
  - Το καλώδιο τροφοδοσίας θα μπορούσε να ήταν καλύτερο

   

  gallery_33472_825_6003.jpg
  Ο Αδιάφορος
  - Η τιμή του. Not great, not terrible

   

  Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω, η βαθμολογία του Voltme Vito Go EzTravel είναι:

   

   
   
   

   

  Ευχαριστούμε πολύ την Voltme για την παραχώρηση του δείγματος δοκιμής

   

   

   

  Συντελεστές Review
  Reviewers: Astrolabos
  Photographers: Astrolabos
  Editing: TheLab Team
  Αξιολόγηση
  Χαρακτηριστικά:9.50
  Χρηστικότητα:9.50
  Ποιότητα:9.50
  Επιδόσεις:9.50
  Γραφικά:Select
  Ήχος:Select
  Gameplay:Select
  Αντοχή στο Χρόνο:Select
  Απόδοση/Τιμή:8.50
  Editor's ChoiceYes
  Innovation AwardNo
  Design AwardNo
  Value for MoneyNo

  • Like 7

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.