Jump to content



  • yanni
    yanni

    Τρία νέα χαρακτηριστικά έρχονται στο Origin της EA

    Το Origin είναι ο PC games client της EA και σε μια νέα beta έκδοση του προγράμματος αποκαλύφθηκαν νέα χαρακτηριστικά για αυτό. Έτσι το Origin θα αποκτήσει FPS counter, βελτιωμένες δυνατότητες διαχείρισης των downloads, αλλά και νέο σύστημα πρόσκλησης παικτών σε παιχνίδια που θα τους δίνει την δυνατότητα να μεταβαίνουν από το ένα παιχνίδι στο άλλο με το που λάβουν κάποια σχετική πρόσκληση.

     

    Ειδικότερα, οι χρήστες του Origin δεν θα χρειάζεται να καταφεύγουν σε κάποιο ξεχωριστό πρόγραμμα για να ελέγχουν τα frames ανά δευτερόλεπτο στα παιχνίδια που παίζουν μέσω του Origin. Η εφαρμογή αποκτάει τον δικό της fps counter με τους χρήστες της να επιλέγουν σε ποια γωνία της οθόνης θα εμφανίζεται ο μετρητής αυτός.

     

    594bb36aec8a1_originfpscounter.jpg

     

    Η εφαρμογή αποκτάει και download management tools τα οποία θα επιτρέπουν στους χρήστες της να ρυθμίζουν την ταχύτητα με την οποία θα κατεβάζει το Origin νέα παιχνίδια ή πρόσθετα από το διαδίκτυο. Οι χρήστες του Origin θα μπορούν να επιλέγουν την ταχύτητα κατεβάσματος εντός, αλλά και εκτός παιχνιδιού, ενώ θα έχουν και την επιλογή να σταματάνε εντελώς τα downloads ενώσω βρίσκονται εντός κάποιου παιχνιδιού.

     

     

    Τέλος, προστίθεται η δυνατότητα να προσκαλεί κάποιος κάποιον άλλον παίκτη σε ένα παιχνίδι, ακόμα και αν ο άλλος παίκτης βρίσκεται στην μέση κάποιου άλλου παιχνιδιού. Σε αυτή την περίπτωση ο παίκτης που δέχεται την πρόσκληση θα έχει την δυνατότητα να δεχτεί ή να απορρίψει την πρόσκληση. Σε περίπτωση που την δεχτεί, το Origin θα ξεκινάει μια αντίστροφη μέτρηση προκειμένου να επιβεβαιωθεί η επιλογή του παίκτη και κατόπιν θα κλείνει το τρέχον παιχνίδι και αυτόματα θα ξεκινάει το άλλο για το οποίο στάλθηκε η πρόσκληση.

     

     

    Τα νέα αυτά χαρακτηριστικά μπορεί κάποιος να τα δοκιμάσει άμεσα, εφόσον επιλέξει μέσω των setting του Origin να λαμβάνει και beta εκδόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε την σχετική ανακοίνωση εδώ: Origin Spotlight - Download Speed Management, and More! - Answer HQ


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.