Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Daydream View, η νέα ιδέα της Google στα VR headsets με 79$

    Γνωρίζαμε ότι η σημερινή συνέντευξη τύπου δεν θα ήταν μόνο για τα νέα smartphones. Η Google έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα σήμερα και μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη είναι το Daydream View, μια συσκευή εικονικής πραγματικότητας. Η πώληση του θα αρχίσει τον επόμενο μήνα, το Νοέμβριο, και θα διατίθεται στην τιμή των μόλις 79$.

     

    Δεδομένου ότι είναι απλώς ένα άδειο κουτί VR, απαιτεί μια συμβατή Daydream συσκευή smartphone, τα οποία είναι μόνο το Pixel και Pixel XL αυτή τη στιγμή. Το Daydream View είναι κατασκευασμένο από ελαστικό ύφασμα που αναπνέει, προσφέροντας άνετη εφαρμογή στο κεφάλι για μεγαλύτερης διάρκειας προβολή, χωρίς κούραση. Το συμπεριλαμβανόμενο χειριστήριο έρχεται με ένα κουμπί μενού και ένα Home, ένα clickable trackpad στο τέλος, κουμπιά έντασης στη μία πλευρά, και εσωτερικούς αισθητήρες που μπορούν να ανιχνεύσουν κίνηση.

     

    Αποτέλεσμα εικόνας για daydream view

     

    Κατά την πρώτη περίοδο, μόνο το μοντέλο slate, σε χρώμα σχιστόλιθου, θα είναι διαθέσιμο, αλλά αργότερα αυτό το έτος, η Google θα αρχίσει την διάθεση των snow και crimson εκδόσεων, σε ανοιχτό γκρι και βυσσινί χρώμα αντίστοιχα. Στις ΗΠΑ, οι προ-παραγγελίες θα ανοίξουν στις 20 του Οκτώβρη μέσω του Google.

     

    30842-b6c92621_1490_839.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.