Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Αποκαλύφθηκαν τα σχέδια για την κυκλοφορία μιας κονσόλας παιχνιδιών για σκύλους

      Το project έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει οφέλη για την υγεία στα κατοικίδια

    Τα σχέδια για την κυκλοφορία μιας κονσόλας προσαρμοσμένης για σκύλους αναφέρθηκαν λεπτομερώς από μια start-up που ονομάζεται Joipaw. Η εταιρεία είναι το πνευματικό τέκνο των φίλων και συνιδρυτών Dersim Advar και Marco Jenny, οι οποίοι περιγράφουν τους εαυτούς τους ως «λάτρεις των ζώων, παίκτες και επιστήμονες».

    Όπως αναφέρεται από το Axios, η κονσόλα Joipaw επιτρέπει στους σκύλους να παίζουν παιχνίδια σχεδιασμένα να παρέχουν τόσο σωματική όσο και πνευματική διέγερση στον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.

    Ενώ αρχικά είχε σχεδιαστεί ως μέσο ανακούφισης της πλήξης και του άγχους αποχωρισμού για το κουτάβι των συνιδρυτών όταν ήταν μόνο στο σπίτι, ο Joipaw ισχυρίζεται ότι η κονσόλα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει γνωστικά οφέλη και για τα σκυλιά, και θα μπορούσε ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην καθυστέρηση της έναρξης της άνοιας του σκύλου.

    Τα σκυλιά χρησιμοποιούν τη μύτη τους για να παίξουν στην οθόνη αφής της κονσόλας και ανταμείβονται για τις σωστές επιλογές μέσω ενός ενσωματωμένου διανομέα λιχουδιών.

    Τα παιχνίδια Joipaw περιλαμβάνουν μια πρόκληση με το χτύπημα και ένα τεστ για να δούμε αν τα σκυλιά μπορούν να επιλέξουν ποια πλευρά μιας εικόνας περιέχει περισσότερες φυσαλίδες.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.