Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Επίσημη αποκάλυψη του Grand Theft Auto VI: Περιπέτειες στη Vice City με γυναίκα πρωταγωνίστρια και χρήση κοινωνικών μέσων στο παιχνίδι

      Το ξέσπασμα της Lucia στο Vice City: Εγκλήματα, έρωτας και μια νέα εποχή ξεδιπλώνονται.

    Η Rockstar Games ανακοίνωσε επίσημα το trailer του πολυαναμενόμενου Grand Theft Auto VI, λίγο μετά τη διαρροή του στα κοινωνικά δίκτυα. Το παιχνίδι, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025, θα επικεντρωθεί στην εντυπωσιακή Vice City και θα εισάγει την πρώτη γυναίκα πρωταγωνίστρια στη σειρά, τη Lucia. Το trailer προετοιμάζει τους παίκτες για μια ανατρεπτική εμπειρία, καθώς η Lucia ξεκινά την περιπέτειά της από τη φυλακή. Η ρύθμιση στη Vice City, που επιβεβαιώθηκε από ένα μεγάλο σήμα, υπόσχεται να φέρει αναταράξεις και ενδιαφέρον.

     

     

    Η Rockstar επιβεβαιώνει ότι τα κοινωνικά μέσα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι, με στιγμιότυπα TikToks και live-streams. Επίσης, παρουσιάζονται γρήγορα πλάνα εγκληματικών πράξεων, ενώ η μουσική επένδυση με το "Love Is a Long Road" του Tom Petty προσθέτει ατμόσφαιρα. Το trailer καταλήγει με μια ενδιαφέρουσα εικόνα της Lucia με έναν αρσενικό χαρακτήρα, υποδεικνύοντας μια ερωτική σχέση και συνεργασία στο έγκλημα. "Ο μόνος τρόπος που θα τα καταφέρουμε είναι κρατώντας μαζί και είναι μια ομάδα," δηλώνει η Lucia.

     

    Η Rockstar είχε προαναγγείλει το trailer για Δεκέμβριο, αλλά αποφάσισε να το κυκλοφορήσει νωρίτερα λόγω της διαρροής που προέκυψε στο Διαδίκτυο. Οι φανς, που περίμεναν το GTA 6 από το 2013, βρίσκονται τώρα ανυπόμονοι να εξερευνήσουν τον κόσμο της Vice City με την Lucia στο τιμόνι.

     

    Η Rockstar πέρασε δύσκολα το προηγούμενο έτος λόγω της διαρροής υλικού του GTA 6, αλλά οι εκτιμήσεις κερδών της Take-Two Interactive για την περίοδο απριλίου 2024 - μαρτίου 2025 δείχνουν ότι η σειρά παιχνιδιών θα συνεχίσει να είναι εξαιρετικά επικερδής.


    Πηγή
    Φωτογραφία: ign.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.