Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Ιαπωνία θα ανοίξει το πρώτο γυμνάσιο Esports την Άνοιξη

    Στην Ιαπωνία ανοίγει το πρώτο γυμνάσιο Esports, που ονομάζεται Esports Koutou Gakuin, τον Απρίλιο, με τον επίσημο ιστότοπό του να λειτουργεί τώρα και να περιλαμβάνει πολλές φωτογραφίες από το εσωτερικό του κτιρίου.

    Όπως αναφέρει ο δικτυακός τόπος Kotaku, η σχολή θα βρίσκεται στη Shibuya και θα χρηματοδοτηθεί από την ιαπωνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών NTT, καθώς και από την ιαπωνική ποδοσφαιρική ομάδα Tokyo Verdy. Οι μαθητές εκεί δε θα έχουν τους συνηθισμένους καθηγητές γυμνασίου, μιας και το προσωπικό του σχολείου θα αποτελούν και επαγγελματίες παίκτες esports, τα μέλη του NTT και της ομάδας Tokyo Verdy.

     

     

    Οι μαθητές θα διαγωνιστούν και θα μάθουν σε 40 gaming υπολογιστές Galleria XA7C-R37 με Intel Core i7-11700, καθώς και κάρτες γραφικών Nvidia GeForce RTX 3070. Θα παίζουν παιχνίδια First Person Shooters, Third Person Shooters, παιχνίδια στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο και online παιχνίδια με αρένα μάχης για πολλούς παίκτες. Και για μια καλύτερη ματιά στο πώς θα λειτουργήσουν τα πράγματα, το πρώτο ανοιχτό σπίτι του σχολείου θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο για τους ενδιαφερόμενους.

    Φυσικά, δεν είναι όλη την ώρα διασκέδαση και παιχνίδια, καθώς οι μαθητές θα έχουν επίσης καθήκον να μάθουν το τυπικό πρόγραμμα σπουδών για το ιαπωνικό γυμνάσιο εκτός από τα esports. Ωστόσο, οι περισσότεροι μαθητές θα είναι έτοιμοι να εισέλθουν στη σταδιοδρομία ως επαγγελματίες esports, streamers, δημιουργοί VR, προγραμματιστές, συγγραφείς παιχνιδιών και σχεδιαστές παιχνιδιών.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.