Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Google ανησυχεί για το Gaming στο ChromeOS με την απόκτηση της Activision Blizzard

      Μερικές πηγές έχουν αποκαλύψει ότι η Google δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την εξαγορά της Activision

    Μαζί με έναν αριθμό κυβερνητικών οργάνων από όλο τον κόσμο που δεν ενδιαφέρονται πολύ για την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft, η Google έχει επίσης φαινομενικά εκφράσει τη δυσαρέσκεια της.

    Σύμφωνα με το Politico, η Google έχει επίσης αποκαλυφθεί ότι έχει κάποιες ανησυχίες σχετικά με την εξαγορά. Ενώ η έκθεση αναφέρει ότι οι ανησυχίες της Google δεν είναι στον ίδιο βαθμό με τις ανησυχίες της Sony, οι ανησυχίες είναι αρκετά παρόμοιες στη φύση, με την Google να φοβάται ότι τα παιχνίδια στην πλατφόρμα ChromeOS της θα υποφέρουν εάν η Microsoft εξαγοράσει με επιτυχία την Activision Blizard.

    Το κύριο επιχείρημα της Google περιστρέφεται γύρω από την ιδέα του παιχνιδιού μέσω του Game Pass σε ένα σύστημα που εκτελείται στο ChromeOS της Google έχει υποβαθμιστεί σκόπιμα από τη Microsoft.

    Ωστόσο, δίνοντας εύσημα στη Microsoft, η εταιρεία φαίνεται ότι εργάζεται για τη βελτίωση της εμπειρίας Game Pass μέσω της υπηρεσίας ροής xCloud όχι μόνο στο ChromeOS, αλλά και σε πλατφόρμες Linux, παρά το γεγονός ότι και τα δύο λειτουργικά συστήματα ανταγωνίζονται έντονα τα Windows.

    Η Google σχετικά πρόσφατα αποφάσισε να εγκαταλείψει τη μεγαλύτερη προσπάθεια της για είσοδο στην αγορά παιχνιδιών όταν ανακοίνωσε ότι θα κλείσει την πλατφόρμα παιχνιδιών cloud Stadia.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.