Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η Microsoft πρόσφερε στη Sony μια 10ετή συμφωνία για Call of Duty

    Η Microsoft φέρεται να πρόσφερε στη Sony μια συμφωνία για να διατηρήσει το franchise Call of Duty στο PlayStation για 10 χρόνια, σύμφωνα με μια αναφορά των New York Times. Ο τεχνολογικός γίγαντας ανακοίνωσε την πρόθεση του να εξαγοράσει την Activision Blizzard νωρίτερα φέτος για σχεδόν 70 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά η συμφωνία έχει τεθεί υπό έντονο έλεγχο από ρυθμιστικές αρχές όπως η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου (CMA) και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή της ΕΕ.

    Σύμφωνα με τους New York Times, η Microsoft είπε ότι στις 11 Νοεμβρίου είχε κάνει μια προσφορά να διατηρήσει το Call of Duty στο PlayStation για άλλη μια δεκαετία. Ωστόσο, η Sony αρνήθηκε να σχολιάσει αυτόν τον συγκεκριμένο ισχυρισμό.

    Προηγουμένως, ο Διευθύνων Σύμβουλος του PlayStation, Jim Ryan, αποκάλυψε ότι η Microsoft είχε προσφερθεί να παρέχει τρία επιπλέον χρόνια Call of Duty στην πλατφόρμα PlayStation μετά τη λήξη των υφιστάμενων συμφωνιών. Η Microsoft δεν σχολίασε ποτέ αυτόν τον ισχυρισμό.

    Εάν η συγχώνευση ολοκληρωθεί, η Microsoft στοχεύει να βάλει franchise όπως το Call of Duty, το Overwatch και το Diablo στη συνδρομητική της υπηρεσία Xbox Game Pass. Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει μέχρι τον Ιούνιο του 2023.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.