Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Κυκλοφόρησε το gameplay trailer του Warhammer 40K: Rogue Trader

    Μετά από μεγάλο διάστημα σιωπής έχουμε επιτέλους στα χέρια μας ένα gameplay trailer από το Warhammer 40K: Rogue Trader που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην Gamescom λίγους μήνες νωρίτερα φέτος. Αναπτυγμένο από την Owlcat Games, το Rogue Trader διαμορφώνεται ως ένα από τα πιο φιλόδοξα και συναρπαστικά επερχόμενα παιχνίδια Warhammer που έχουμε δει ως τώρα.

    Τοποθετημένο στο Koronus Expanse, μια ελάχιστα χαρτογραφημένη και επικίνδυνη περιοχή του διαστήματος, αυτός ο τομέας είναι γεμάτος ευκαιρίες για εξερευνητές και τυχοδιώκτες. Ως Rogue Trader, θα διασχίσετε απίστευτες αποστάσεις στο γιγάντιο κενό σας καθώς χαρτογραφείτε αυτό το σύμπλεγμα πλανητών. Στα ταξίδια σας, θα αντιμετωπίσετε μια ποικιλία από ζητήματα καθώς και θα συναντήσετε ξένους. Τα ταξίδια είναι επικίνδυνα την 41η χιλιετία, ακόμη και για έναν Rogue Trader μιας και το κενό είναι ένα παράξενο και τρομερό μέρος στο οποίο ελλοχεύουν αμέτρητοι κίνδυνοι.

    Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο που επιδεικνύει το gameplay του παιχνδιού:

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.