Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Το The Dark Pictures Anthology: Directive 8020 επιβεβαιώνεται μέσα από ένα Post-credit σκηνικό

      Η ιστορία εκτυλίσσεται στο πλοίο Cassiopeia που βιώνει περίεργα γεγονότα

    Το The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me της Supermassive Games θα ολοκληρώσει την πρώτη σεζόν της σειράς τρόμου του προγραμματιστή. Ωστόσο, η 2η σεζόν δεν είναι πολύ μακριά. Στη Post-credit μετά για το The Devil in Me, επιβεβαιώθηκε το The Dark Pictures Anthology: Directive 8020.

    Τοποθετημένο στον Αστερισμό του Κήτου στο διάστημα, ξεκινά με μια φωνή από τον διοικητή Stafford της Cassiopeia, ενός σκάφους αναγνώρισης. Αν και υπέστη μικρές ζημιές στο κύτος, το πλοίο συναντήθηκε με κάτι που λέγεται Χάρυβδης και είναι στο δρόμο προς το Tau Ceti f. Ωστόσο, δεν αργεί να πάρει μια σκοτεινή τροπή καθώς ένας Thomas Carter αναφέρει ότι ένα άλλο μέλος του πληρώματος, ο Simms, προσπαθεί να τον σκοτώσει.

    Το The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me κυκλοφορεί αύριο παγκοσμίως για Xbox One, PS4, PS5, PC και Xbox Series X/S.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.