Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    O Troy Baker θέλει να κάνει ένα Daredevil παιχνίδι

    Ο voice actor Troy Baker δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι θέλει να κάνει ένα παιχνίδι Daredevil στο μέλλον σε μια είδηση που μετέφερε το Gamerant. Έχει εκφράσει ενδιαφέρον να παίξει τον Daredevil στο παρελθόν, και τώρα το αναφέρει ξανά στην συνέντευξη του. Ο Baker πρόσθεσε ότι ένα από τα πράγματα που τον τράβηξαν στον Daredevil ήταν το γεγονός ότι μπορούσε να είναι ενεργητικός παρά την όρασή του. Είπε ότι τον ιντριγκάρει η πιθανότητα να δουλέψει σε ένα παιχνίδι και πιθανώς να παίξει κάποιον που είναι τυφλός, σημειώνοντας ότι «θα ήταν μια μεγάλη πρόκληση».

    Είναι γνωστός για τη δουλειά του ως Joel Miller στο The Last of Us, Pagan Min στο Far Cry 4 και Higgs στο Death Stranding. Έχει επίσης εκφράσει χαρακτήρες κόμικς σε διάφορα μέσα, μεταξύ των οποίων οι Batman, Robin και The Joker. Οπότε, μπορούμε να πούμε ότι σίγουρα έχει όλα όσα χρειάζεται για τη δουλειά.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.