Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Fractal Design ανακοίνωσε το Define Nano S

    Το κουτί αυτό περιλαμβάνει δύο ανεμιστήρες της σειράς Dynamic οι οποίοι διαθέτουν αφαιρούμενα φίλτρα. Διαθέτει επίσης θέσεις για ψυγεία υδρόψυξης που δεν εμποδίζουν τη ροή του αέρα και την τεχνολογία ModuVent της Fractal Design για την τη μόνωση του ήχου, επιτρέποντας έτσι το στήσιμο ενός αθόρυβου συστήματος, βασικό χαρακτηριστικό της σειράς Define.

     


    9642e2d0 d514 4c9b 94d8 c413a6f76573

     

    Η κατασκευή του είναι φιλική προς τον χρήστη, με καλή διαχείριση καλωδίων και συμβατότητα με πλήρους μεγέθους εξαρτήματα. Διαθέτει ευέλικτο σύστημα τοποθέτησης δίσκων (μέχρι τέσσερα drives). Μπορούν να τοποθετηθούν ψυγεία διαφόρων διαστάσεων και περιλαμβάνονται στηρίγματα για το ψυγείο και την αντλία της υδρόψυξης. Διαθέτει επίσης δύο ανεμιστήρες της σειράς Dynamic, έναν GP-12 και έναν GP-14 και ένα προσαρμογέα για όσες μητρικές δεν έχουν αρκετά fan headers.

     

    Ο σχεδιασμός του εσωτερικού του επιτρέπει την ανεμπόδιστη ροή του αέρα από το μπροστινό μέρος στο πίσω μέρος του κουτιού με εύκολα στον καθαρισμό φίλτρα στο πάνω και στο κάτω μέρος του κουτιού.

     


    07138427 760b 4183 af88 16e8ad609b05

     

    Τα νέα κουτιά θα είναι διαθέσιμα από τον Μάρτιο του 2016 και η προτεινόμενη λιανική τιμή τους θα είναι για το Define Nano S στα 69.99 € και για το Define Nano S Window στα 74.99 €

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.