Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Thermalright ανακοίνωσε την νέα της ψύκτρα Le Grande Macho

    Είναι μία μεγάλη έκδοση της παλιότερης ψύκτρας Macho, μία εκτός κέντρου βάρους αλουμινένια ψύκτρα με περισσότερα fins, μία επιπλέον heatpipe φτάνοντας τον αριθμό επτά, σε σχέση με 6 της Macho και οκτώ της HR22.

     


    164a

     

    Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι το μαύρο ματ πάνω μέρος της ψύκτρας. Παρόλο που η ψύκτρα δεν είναι συμμετρική προς τη βάση, υπάρχει εσοχή και στις δύο πλευρές με σκοπό να μην εμποδίζει τις μνήμες. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο σε συστήματα LGA2011/v3 τα οποία έχουν θέσεις για τις μνήμες και στις δύο πλευρές του επεξεργαστή.

     

    Η ψύκτρα έχει διαστάσεις 150 mm x 120 mm x 159 mm, και βάρος 900 g. Η ψύκτρα έχει σχεδιαστεί και για παθητική ψύξη μέχρι 95W TDP και ενεργητική μέχρι 300W με ένα ζευγάρι ανεμιστήρων στα 120 mm σε διάταξη push-pull . Η εταιρία δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με την τιμή της.

     


    164e


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.