Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Netflix αυξάνει τις μηνιαίες τιμές συνδρομής στις ΗΠΑ και τον Καναδά

    Το Netflix αύξησε την τιμή της μηνιαίας συνδρομής της κατά 1 έως 2 $ ανά μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανάλογα με το συνδρομητικό πλάνο, με σκοπό την χρηματοδότηση νέων παραγωγών έτσι ώστε να παραμείνει ανταγωνιστική στην streaming αγορά.

    Το Standard πλάνο, το οποίο επιτρέπει δύο ταυτόχρονες ροές, κοστίζει τώρα 15,49 $ ανά μήνα, από 13,99 $ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Οι τιμές αυξήθηκαν επίσης στον Καναδά, όπου το Standard πλάνο ανέβηκε στα 16,49 C$ από 14,99 C$.

    Οι μετοχές του Netflix κέρδισαν σχεδόν 3% μετά την είδηση του Reuters για τις αυξήσεις των τιμών, ενώ έκλεισαν 1,3% υψηλότερα στο τέλος της ημέρας.

    Οι αυξήσεις, οι πρώτες από τον Οκτώβριο του 2020, τέθηκαν σε ισχύ αμέσως για τους νέους πελάτες, ενώ οι υπάρχοντες χρήστες θα δούν τη λυπητερή με την έκδοση των μηνιαίων λογαριασμών τους.

    «Κατανοούμε ότι οι άνθρωποι έχουν περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας από ποτέ και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μια ακόμα καλύτερη εμπειρία για τα μέλη μας», δήλωσε εκπρόσωπος του Netflix. Συνέχισε λέγοντας ότι "ενημερώνουμε τις τιμές μας, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών επιλογών ψυχαγωγίας. Όπως πάντα προσφέρουμε μια σειρά από σχέδια, ώστε τα μέλη να μπορούν να επιλέξουν μια τιμή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό τους".


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.