Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Futuremark ανακοίνωσε το νέο PC Mark 10

    Η Futuremark ανακοίνωσε την νέα έκδοση 10 του γνωστού benchmark PC Mark, το οποίο έχει στόχο να μετρήσει τις επιδόσεις ενός συστήματος και να τις συγκρίνει με αυτές άλλων συστημάτων. Η νέα έκδοση είναι βελτιωμένη έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει καλύτερα τις σύγχρονες εργασίες, αλλά και αναβαθμισμένη για τα Windows 10. Είναι εύκολη στην εγκατάστασή της και χρήση της, απαιτεί λιγότερο χρόνο για να δώσει ένα αποτέλεσμα έναντι της προηγούμενης έκδοσης 8, δίνει ιδιαίτερα αναλυτικά αποτελέσματα, ενώ χρησιμοποιεί παρόμοιο user interface με τα 3DMark και VRMark, καθιστώντας την εύκολη στην χρήση σε όποιον έχει ήδη γνωρίσει κάποιο από τα άλλα σύγχρονα benchmarks της Futuremark.

     

    Το PC Mark 10 μετράει τις επιδόσεις ενός συστήματος γραφείου, με τεστ τα οποία προσπαθούν να εξομοιώσουν καθημερινές πραγματικές δραστηριότητες με αληθινές εφαρμογές και όχι μέσω κάποιων συνθετικών τεστ.  Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να τρέξει το τεστ σε Extended, Express ή Custom επιλογή, προκειμένου να πάρει μια αναλυτική ή γρήγορη εκτίμηση για τις επιδόσεις του συστήματος που μετράει.

     

    Η Professional έκδοση του προγράμματος, η οποία είναι διαθέσιμη ήδη από σήμερα, κοστίζει 1495 δολάρια ανά χρόνο . Στις 22 Ιουνίου θα γίνει διαθέσιμη η εκδόσεις Free Basic, ενώ η έκδοση Advanced, της οποίας το κόστος θα είναι 29,99 δολάρια, θα διατεθεί μέσω του Steam επίσης στις 22 Ιουνίου.

     

    Δύο από τα πρώτα sites που αναλύουν την νέα έκδοση και παρουσιάζουν μετρήσεις με αυτή, είναι τα TechPowerUp και Anandtech. Μπορείτε να βρείτε τα σχετικά άρθρα τους στα παρακάτω links:

    Futuremark PCMark 10 Review | techPowerUp

    Test Driving Futuremark's PCMark 10 Benchmark


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.