Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ανακοινώθηκε το Xiaomi Redmi 5A

    Η Xiaomi ανακοίνωσε το νέο Redmi 5A το οποίο έρχεται να διαδεχθεί το Redmi 4A, χωρίς να προσφέρει ιδιαίτερες διαφορές, αλλά να διατηρεί την εξαιρετικά χαμηλή τιμή του. Το νέο Redmi, όπως και τα προηγούμενα μοντέλα, στοχεύουν στον καταναλωτή που επιθυμεί ένα ποιοτικό smartphone, χωρίς να ξεφύγει στο θέμα της τιμής.

     

    Το Radmi 5A έρχεται με οθόνη 720p των 5'', τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 425 στα 1.4GHz, 2GB μνήμης και 16GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος είναι επεκτάσιμος μέσω θύρας microSD (128GB). Η κύρια κάμερα είναι των 13MP (f2/2), ενώ η δεύτερη κάμερα για selfies των 5MP(f2/0). Υποστηρίζονται burst mode, panorama mode, HDR mode και εγγραφή βίντεο 1080p με ρυθμό 30fps. Η μπαταρία του κινητού είναι ελαφρά μικρότερη έναντι του προηγούμενου μοντέλου, στα 3000mAh, αλλά η Xiaomi ισχυρίζεται ότι αρκεί για να κρατήσει το κινητό για οκτώ μέρες. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 7.1 με το MIUI 9 περασμένο από πάνω.

     

    Για την ώρα έχει ανακοινωθεί μόνο έκδοση με 2GB μνήμης και 16GB αποθηκευτικού χώρου η οποία είναι άμεσα διαθέσιμη για προ παραγγελία στην Κίνα, αλλά αναμένεται αργότερα να ακολουθήσουν και άλλες. Η Xiaomi αναφέρει ως τιμή για το κινητό τα 77 ευρώ, τιμή που είναι η ίδια με αυτή που ανακοινώθηκε το 4A. Βέβαια στα μαγαζιά η τιμή θα είναι υψηλότερη. Αυτή τη στιγμή το 4Α ξεκινάει στο Skroutz από τα 110 ευρώ. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού αναφέρονται αναλυτικά εδώ: Xiaomi Redmi 5a - Full phone specifications

     

    Xiaomi Redmi 5A.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.