Jump to content



  • yanni
    yanni

    Αυξήθηκαν οι πωλήσεις των SSDs στο δεύτερο τρίμηνο του έτους

    .
    Η αύξηση οφείλεται κυρίως στην αύξηση των πωλήσεων προς τους τελικούς καταναλωτές, αλλά και στην αύξηση της χρήσης των SSDs στα datacenters. Η αύξηση που σημειώθηκε σε αυτές τις δύο κατηγορίες, ήταν αρκετή για να καλύψει τις επιπτώσεις από την μείωση των πωλήσεων έτοιμων συστημάτων και κυρίως φορητών υπολογιστών. Μείωση υπήρξε και στην κατηγορία των enterprise SAS SSDs κατά 10%, με όμως πολύ υψηλή άνοδο της τάξης του 48,6% για τους Enterprise SATA SSDs. Ο αριθμός των PCIe SSDs που διακινήθηκε παρέμεινε κάτω από το όριο των 100 χιλιάδων μονάδων.

     

    Συνολικά στο δεύτερο τρίμηνο διακινήθηκαν 23,859 εκατομμύρια SSDs, με την συνολική χωρητικότητα να φτάνει τα 6,4 exabytes, αυξημένη κατά 6,4%. Αυξημένη ήταν και η μέση χωρητικότητα των SSDs που διακινήθηκαν, φτάνοντας τα 268GB.

     

    Όσον αφορά τις εταιρίες, η Samsung παραμένει ηγετική δύναμη στην αγορά με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες εταιρίες, είτε σε αριθμό μονάδων SSDs που διακινήθηκαν, είτε σε συνολική χωρητικότητα των μονάδων που διακινήθηκαν. Πίσω της οι εταιρίες που ξεχωρίζουν είναι οι SanDisk, Intel, Kingston, Lite-On και Micron.

     


    Ssd Q2 2015


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.